Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Chestii prin photoshop
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2
Sup , sunt unicorn si sa fiu sincer ... m-am tot uitat prin portofloii la altii , altele ... si am cam ramas gura casca.... Si eu practic PS cam de 1 an , dar inca sunt cam praf in comparatie cu voi 4 sper sa evoluam impreuna 4.

[Imagine: 9O6UMJP.png]
[Imagine: NvVNz1p.png]
[Imagine: OU6sbNx.png]
[Imagine: bt21fK3.png]
[Imagine: ox7sBDp.png]
[Imagine: XwxUjMP.png]

[Imagine: isVnI4S.png]
Cam linistita lumea 4

[Imagine: agCutu4.png]

[Imagine: 10m8fVf.png]
De evoluat cu siguranta, nene, dar eu abi sunt la inceput (adica nu stiu nici o iota, dar sa ajung la performanta ta) . Ma bate chestia cu photoshop, deci, astae o parere de amataor aici. Consider ca sunt dragute, super tari. Imi plac mult primele chestii editate la primul post, primele 3. Imi palce stilul cu care le-ai abordat. Urmatoarea,meh, nu ma prea incanta, dar e ok, adica, nu as reusii asta prea curand nici daca incerc.
Revenind la ultimele chestii din ultimul tau post pot sa spun ca cel cu Otaku House este foarte tare . Pur si simplu nu am cuvinte 21 Ba am, mai vreau!
Pfoai ce pot sa spun, cred ca e mult de munca desi pare asa de usor.
Bafta si sa mai faci
*hugs*
Ms pt pareri . Sper sa-ti satisfac setea ... :p

[Imagine: IbRJbC6.png]

--------Posturi unite

Nu stiu daca se considera 2x post ... dar eu nu prea sunt atras de a face posturi .... asa ca vin cu ceva nou...

[Imagine: 6fRgljk.png]

Mod EDIT: Fara double posting, te rog. Next time just edit your old post.
Si am revenit! Da, gata, este satisfacuta, aproape. Roz? Ok, hai sa zicem ca era mai bine un albastru din ala cum e cerul sau orice tip de albastru , mno, mai bine portocaliu, dar lasa ca e mai bine curcubeu. Deci curcubeu ramane.
Firar ce-mi place scrisul cum e abordat, mai ca ma oftic 21 De fapt, daca stau si citesc ce scrie sub "Anime Lover" nu ma mai oftic, zic bravo si atat, deoarece ma apuca un ras isteric *yzyy style*
In ultima postare nu stiu daca trebuie sa fac asta: Crazy-monkey-emoticon-084 sau sa asta: Crazy-monkey-emoticon-136 , DAR e geniala, parca tipa cu spatele e protejata de cealalta si unul care vine si vrea sa traga. Nu stiu, poate este imaginea de vina, dar ador efectele, e buna pentru o semnatura .
Abi astept sa mai vad si altele
*hugs*
Ma bucur ca-ti place ..

[Imagine: S62CsML.png]
[Imagine: jvzbhtK.png]
Waiiii, altele, ce rapid Crazy-monkey-emoticon-159 Eu credeam ca poate dura o chestie din asta vreo zi sau doua, gen, nu prea mai ai idei si etc. (povesti de adormit copii)
Revenind la ultimele doua chestii photoshopate, mai, ultima e tare sexy. Imi place pozitia. Mna, nu pot sa vad diferenta, ar fi fost ok sa pui si o poza cu originalul , cum era. Cred ca asa ar fi super, zic, vad si eu o diferenta si cat de complicat e Crazy-monkey-emoticon-094 nu ca nu sunt deja convinsa, dar ziceam si eu.
Sa stii ca mie tot imi plac oricum

*hugs*
Pai mna lucrez destul de mult in PS , si cand mai am chef mai fac , lipsa de inspiratie nu am credema.

O sa revin si cu chestiile de la ce am inceput.
Cea de mai sus:
[Imagine: yqRe282.jpg]
Cea de azi:
[Imagine: tr2ibfL.png]

[Imagine: 8lqWzmA.png]

[Imagine: 6yQjmii.png]
Ohhhh, observ asta o.o . Sunt atatea detalii puse si deja sunt ametita. Imi place foarte mult background-ul de la prima imagine (ca in ceea de-a doua doar ai schimbat culoarea si acu' e alb-negru si gri 21) )
Ma intreb oare cum decupezi chestiile alea si le introduci pe fete in imagine? Eu am incercat in paint (cam aiurea si total neprofesionist, dar mna, incerc si eu) si nu a iesit nimic, tipic, la ce ma puteam astepta de la paint?!!!
Stiu ca te amuza, dar eu chiar sunt curioasa cum procedezi, asa mai pricep si eu cate ceva.
Oricum sa stii ca sunt dragute ^^

*hugs*
De obicei le gasesti gata decupate pe google , sau siteuri pt rendere..... dar poti sa le decupezi si singur cu pen tool , in photoshop sunt pe youtube cateva tutoriale...

Daca te intereseaza cum le fac , sambata tin pt un alt forum un fel de scoala live pe skype , cu share screen .. daca te intereseaza sa vii imi lasi un pm cu id skype...


[Imagine: LJi0FXD.png]
Pagini: 1 2