Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Goodbye guys
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Stimati tovarasi, data fiind lipsa de interes si activitate ce bantuie pe aici de o perioada, am decis sa imi indrept atentia spre lucruri mai interesante. Prin urmare ma retrag din echipa siteului.
Drepturi de admin are in continuare Lia, iar Deea (ce nick o fi avand acum) care avea cateva drepturi inainte, le are acum pe toate. Daca doriti ceva, apelati la ele cu incredere. Eu voi mai supraveghea partea tehnica din cand in cand.
It's been fun guys, so thanks for being around.
Mult succes in ce vei face mai departe. It has been fun. Poate o sa mai fie 4
O veste destul de trista ne-ai dat, Sy, but I guess it can't be helped, eu unul ti-o respect si sper ca vei mai da pe aici din cand in cand. Daca nu, sper sa ne vedem sanatosi la Niji si vom recupera atunci timpul pierdut 4. Multumim pentru tot efortul pe care l-ai depus pentru ca acest forum sa fie si la aceasta data inca online. Cu toate ca incet, incet acesta incepe sa intre in moarte clinica, eu unul inca trag nadejde ca odata cu inceperea scolii lumea va deveni din nou activa. Anyway, succes in viitoarele tale proiecte Smile.
Mult succes la cele de viitor, Sy, si multumim pentru tot efortul depus si eu in special pentru ajutor, cuz i'm a clumsy mod ^^' *hugs*

P.S.: sper ca ne vedem la Niji totusi ._.
Nu m-asteptam sa prind vreodata ziua asta, this is sad. It's been fun while it lasted though, cu mici exceptii. Spor sa ai, mai, take care si ne-auzim (sper). > : D <
Ne vedem la Niji Luana, sper sa initiez un proiect anime cat de curand, imi trebuie doar ceva timp sa gandesc niste chestii.
Asta a fost cea mai dureroasa lovitura sub centura,pe care puteai sa o aplici!!! >.< Asa ca o sa-ti aplic si eu una,chiar daca stiu ca nu-ti pasa!
Dear mister,pe o nava in deriva exista doua tipuri de fiinte: sobolanii care o parasesc inainte sa se scufunde si capitanul care se scufunda cu ea. Banuiesc ca tu ti-ai facut alegerea.
Offtopic: My dear love, Sy, fostul meu nick era Geesushi.

WHAT? *SOBS LIKE A LITTLE GIRL*

Deci practic ne-am pierdut capul de la zup, I mean, erai capul tuturor chestiilor awesomeee.. whyy? WHY? WHYY!?!

*dramatic scream*

Gonna miss your ass! *sobs* :C

*hopes you will come back*
Forumurile anime au murit de vreun an.
Chestie pe care am discutat-o cu aly undeva prin 2011,cred.


Grupurile de facebook sunt mult,mult mai la indemana. Take care everyone.