Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Povestea merge mai departe: Pe aripi de vis
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Capitolul: I


Briza mari calma misca incet valurile care parca intr-un dans mangaiau nispiul de aur , iar pe faleza himnotizata parca, o fata le privea fara incetare. Avea ca 20 de ani, parul roscat putin mai jos de umeri imbracata simplu intrun tricou si o pereche de pantaloni scurti cu tenisi in picioare.
Ochii ei de un capriu superb priveau marea linistita iar in lumina pala a apusului parca ii scalda pielea catifelata intr-o baie de aur. Un zambet dulce si subtil ii contura fata. Cu toate ca parea prinsa de baletul valurilor gandul ei parea a fi in cu totul alta parte. Dar oare unde?
" Lacul lebedelor a fost un real succes, Manevra Ingerului le-a deschis inimile oamenilor si i-a facut sa bata doar intr-o singura inima.Alaturi de Leon-san pe scena am putu zbura asemeni unui inger. Dar cred ca bucuria cea mai mare a fost atunci cand Layla mi-a spus ca sunt 'madria ei'.
Phonexul mi-a aratat cine sunt eu cu adevarat. Si m-a facut sa o depasesc pe mareata Layla.
Dar oare acum ce mai urmeaza.
Care e visul meu urmator?
-Sooooorrraaa iar plutesti spre alta dimensiune...imi tipa Mia in ureche. Bucurate prima zi de vacanta.
-Nu pot sa cred in sfarsit vacanta sefu cred ca incearca sa ne omoare spuse Anna indignata si incepe sa se prosteasca, doar doar va scoate de la noi un chicot.
Dar fara sa vrea se impiedica si cade. Atunci toate 3 am inceput sa radem in hohote.
-Aveti dreptate fetelor...spun eu intr-un final dar imi e dor de parinti si de Yume,minteam, sau poate nu chiar imi era dor de ei, Dar nu la asta ma gandeam chiar atunci.
-Pai de ce nu faci o vizita pana in Japonia, si asa e vacanta ai ocazia sa iti revezi familia vechi prieteni, si ai mai iesi si tu din rutina de pe aici.
- Nu e o idee realitate deloc Mia...chiar o sa ma gandesc la asta .Dar pentru un moment fetelor o sa ma retrag nu imi e prea foame asa ca in seara asta o sa ma duc direct in camera , intreaga stagiune m-a obosit. Si chiar mi-ar prinde bine ceva zile de vacanta.
-Ceeeeeeeee? sarira Anna si Mia in cor......
Dar eram deja prea departe departe pentru a le mai da alta explicatie si sincer nu prea aveam dispositie pentru a face asta.
Cu un mic sat sare grilajul apoi se incalta. Trece pe langa Ken si ill saluta scurt. Acesta ramane foarte mirat Dar Sora nici macar nu isi intoarce privirea. Pasea incet si usor sper Kaleido Star, era parca in transa ochii ii erau inexpresivi parand ca priveste in gol.
Pe de alta parte Ken tocmai se alatura Annei si Miei
- Anna, Mia ce s-a intamplat cu Sora se poarta foarte ciudat de cateva zile parca o ingrijoreaza ceva.
-Nu stiu sigur Ken dar ea mi-a spus ca ii e dor de familie....zice Mia.
-Dar totusi pare ceva mai complicat, spuse Anna ingrijorata
-Vaiiiiiiiiiiii Anna
-Ce sa intamplat Mia ? Intreaba aceasta speriata.
-Erai atat de draguta mai devreme.
-Serios....zambi Anna usor ironic iar apoi facand niste ochii de catelul intreba- Cum asa?
Iar Mia incepu sa chicoteasca in timp ce Ken se uita in directia in care plecase Sora, abia o mai putea observa , " Nu stiu ce s-a intamplat Sora, Dar stiu ca vei trece peste ori ce ar fi....."
- Hei Ken, se pare ca o iei pe urmele Sorei....comenta Anna uitanduKse ciudat la el ca si cum ar incerca sa ill scaneze ca sa vad la ce se gandeste...
Iar acesta incercand sa scape de privirile iscoditoare ale fetelor incerca sa schimbe subiectul.
-Decccci ce ve-ti face in scurta noastra vacanta?
Dupa un moment de tacere cei trei prieteni incepura sa discute infocat despre planurile lor de vacanta.
Soarele asfintise iar pe aleea ce ducea spre sala de antrenamente o fata mergea cu pasi marunti si inceti, era Sora, tresari parca sar fi trezit dintr-un vis sau mai degraba dintr-un cosmar atunci cand ajunse in fata sali.
"Ce caut eu aici" se intreba aceasta, de fapt ea avuse in gand sa mearga in dormitor. " Dar totusi daca tot sunt aici nu cred ca s-ar supara cineva daca arunc o privire. Intra in sala aprinse luminile inchide usa si isi arunca privirea direct spre trapez.
Atunci isi aminti de incercarea la care o puse Leon inainte de Festivalul de circ, cand ii ceruse sa faca doar un simplu salt de la trapez urmand ca el sa o prinda, ar fi fost usor daca nu ar fi dat plasa de siguranta jos iar ea a ezitat doar fiind ca nu avea incredere in el dupa incidentul cu May.
Isi facu incalzirea dezlega plasa de siguranata si incepu sa execute niste miscari de baza la trapez .
" Dar oare de ce mi-am amintit asta tocmai acum? A trecut atat tde atunci ."
momentul de neatentie urma sa o cote scump neputeand sa prinda a doua bara, daca nu in aceleasi moment nu o prindea de mana.........



Astept comentari cu critica voastra......
Capitolul II

Momentul de neatentie urma sa o coste scump daca intr-o fractiune de secunda nu o prindea de mana Leon. Acesta o ridica cu usurinta langa el dar fara sa ii dea drumul maini.
-Sora e destul de tarziu ce cauti la ora asta in sala de antrenament? Si in plus daca tot te antrenai incearca sa nu mai visezi in timp ce te antrenezi mai ales fara plasa de siguranta.ASTA E SINUCIDERE CURATA! Tipa el
Parea furious dar in aceleasi timp ingrijorat.Ochii sai o priveau pe Sora neincetat in timp ce se balansau incet.
- A fost doar o simpla ezitare Leon-san....
-La nivelul tau nu exista ezitari de genu' mai ales fara plasa. Hai e destul de tarziu Sora ar trebuie sa te retragi cu siguranta esti obosita.
Nici nu termina bine si balansa tapezlu astfel incat sa ajungem la platforma. Coboara amndoi Leon stinge luminile, o prinde pe Sora de mana si o conduce spre dormitoare.
Luna rasarise si se oglindea in ocean. Parul argintiu a lui Leon sclipea in lumina luni pielea alba precum marmura iar ochii negri il faceau sa para ca un inger intunecat. Privirea ii era fixa, nu ii arunca nici o privire Sorei care din cand in cand isi ridica privirea spre el. In scurta lor plimbare nocturna domnea tacerea. Cu toate ca uneori Sora ar fi incercat sa deschida a cate un subiect dar de fiecare data cand se uita la Leon uita tot si nu se putea gandi la nimic.
"Oare de ce ma simt asa? Ce era in neregula cu mine......m-am mai simtit uneori pe scena asa alaturi de Leon, dar pana la urma era din cauza emotiilor si a trairilor noastre pe scena, dar acum ce se intampla de ce imi bate inima asa de tare incat mie greu sa respir..oare.....".
Gandurile sale fu intrerupte de Leon.
-Am ajuns...acum un dus bun si direct in lumea viselor. Ii spuse el uitandu-se fix in ochii ei.
-Multumesc Leon-san....pentru in seara asta...ii zise ea intr-un final lasand privirea in jos.
In loc sa ii dea drumul la mana Leon o trase atat de aproape de el incat cand Sora isi ridica fata buzele lor erau la o distanta milimetrica , aceasta se imbata dintr-o suflare in parfumul lui inchise ochii si astepta sa guste din buzele lui .
Dar acesta se indeparta si ii ura un "Noapte buna" scurt din mers. Sora deschide ochii derutata parca trezita dintr-o vraja fara sa inteleaga exact ce se intamplase.
- Noapte buna Leon-san!!!
- Si nu uita sa te relaxezi!
Nu mai avu timp sa raspunda pentru ca disparu fara urma. Sora deschida usa de la dormitor si intra usor aprinde lumina. Iar Fool dintr-un colt
-La ora asta intri in casa?
Cei drept avea dreptate era trecut de ora 12 noaptea. Nici nu stia cand a trecut timpul.
Insa Sora nici nu il auzi...gandul ei era in alta parte.
"Ce s-a intamplat cu adevarat?" si imediat i se deruleaza in minte intreaga scena. Se aseza pe pat si inchide ochii. " Leon e doar partenerul meu de scena, de ce am reactionat asa mai devreme?"
- Sora ai adormit? Asa fara sa faci un dus? Zis fool dezamagit.
- Fool mai taca-ti gura sunt obosita..
- Se vede, Dar un dus te-ar relaxa si ai adormi mult mai bine.
- Spirit pervers....
Si il lovi de sari pe geam.
Inchis ochii iar incercand sa adoarma dar gandul ca era sa il sarute pe Leon o chinuia "Pana la urma eu sunt indragostita de Yuri din ziua in care l-am vazut, cu Leon cred ca fost doar o scapare. Plus ca imi e dor de Yuri, am fost foarte bucuroasa cand am auzit ca va fi manager aici, dar acum nu l-am mai vazut de aproape o luna. Cred ca ar trebui sa imi fac curaj sa imi declar sentimentele pana nu va fi prea tarziu."
Intr-un tarziu aceasta adormi vegheata de spiritul scenei
- Sora nu te abate de la drumul tau, nu lasa indoielile sa iti intunece mintea.
Inima imi bate tare oare de ce? Sora e doar partenera mea de scena. Dar totusi....
- Leon nu ai somn?
- Yuri? Nu trebuia sa fi plecat pana saptamana viitoare?
- Se pare ca am terminat mai repede...zise Yuri ironic...si totusi ce cauti la o ora asa tarzie in apropierea dormitoarelor stuff-ului ?
- Am vizitat-o pe Sora , zise Leon cu un zambet pervers.
Nici nu apuca sa termine ce are de zis ca Yuri sari pe el si incepu sa il i-a la bataie.
-Nici sa nu te gandesti sa te atingi de ea....e a mea si numai a mea! Tipa Yuri furios
- De cand? Suiera Leon printre dinti incercand sa se apre
- Atunci ai mai multa grija de ea!
Baieti incep sa se bata, insa din umbra ii privea...


Sper sa va placa
~.~ blestemata fie lipsa asta de inspiratie, sa speram ca o sa ma izbeasca in timp ce scriu....ca altfel va fi un capitol mai groaznic decat celelalte. Deci....


Capitolul III

Din umbra ii privea Kalos Eldo, dar prefera sa nu intervina intre cei doi isi aprinde o tigara apoi dintr-o simpla rasucire de calcaie se intoarse si porni spre birolul sau, aruncand o ultima privire spre Leon si Yuri.
-Ti-o mai zic inca odata , nici sa nu indraznesti sa te apropi de ea, iti interzic asta, TU esti doar partenerul ei de scena, urla Yuri in timp ce incerca sa il loveasca pe Leon, dar mai mult parea ca se bate singur deoarece Leon se ferea foarte usor de loviturile lui.
- Mai ai si altceva de zis Yuri sau contrinuui sa repeti asta ca un papagal?suiera Leon printre dint
-Eu doar ti-am atras atentia si nu uita E A MEA!! urla Yuri cu putere
-Serios? zambi Leon prostesc
Tot acest "spectacol" pe care il ofereau a trezit cam jumatate din campusul de la Kaleido Star.
-Sti ce Kilian, incepi sa ma plictisesti.
Nici nu termina bine de zis si il prinde pe Yuri de gulerul camasi si il tranteste cu putere jos apoi ii tranteste si un picior in burta.
- Sper ca sa intelegi ca viata privata a altor peroane nu te priveste Kilian. Cu atat mai putin a mea. Ne mai vedem, ii zise acesta cu un ranjet pe fata.
Disparu in intuneric lasandu-l pe Yuri intins pe astfalt.
Dupa ce Leon ii disparu din raza vizuala Yuri se ridica de jos , destul de greu, pornind spre masina. "Ti-ai ales persoana gresita Leon Oswald. Daca ai castigat o lupta nu inseamna ca ai castigat tot razboiul. Asta e abia inceputul!" si ii aparu in coltul buzelor um mic suras si disparu si acesta.
Mici spectatori care urmarisera scena se adunara in grupuri pentru a discuta depre acest subiect. Dar bieti de ei incepura sa fie alungati in camerele lor de Sarah, care si ea asistase la intreaga scena,
- La culcare imediat, gata, si nici sa nu va aud Maine ca discutati despre ce sa intamplat in seara asta, hai mai repede in camerele voastre!
Dupa ce se asigura ca toti eram in camerele lor si ca in campus domneste linistea iar intra si ea in camera ei, parand teribil de extenuata. "Uff ce situatiei, oare pe cine va alege Sora?"
Zori zilei venira cu mult mai repede decat spera Sora. Acesta se ridica somnoroasa din pat si intra direct in baie.
- U-raaa se pare ca a uitat sa ma lege sau sa ma inchida in nustiu care dulap...in sfarsit am sansa, zice Fool euforic.
Picaturile de apa caldute presarau corpul la fel ca roua petalele florilor, era relaxant si foarte linistitor. " Ummm ce bine am dormit noaptea trecuta, nici nu imi amintesc sa fi visat ceva...oare am vi..."
-Sora vrei sa iti fac un masaj ca dusul sa fie mai relaxant...intreba Fool plin de sadisfactie.
-Foooooooooll!
Isi insfaca imediat halatul si incepu sa il fugareasca pe Fool prin toata camera. Imediat ce il prinde ii da cateva satane si il inchide imediat intr-un dulap. Continandu-si toaleta de dimineata.
Anna si Mia o asteptau deja in fata sali de mese. Era o dimineata perfecta, venise vacanta soarele starlucea cu toata puterea lui, iar fetele is propusesera o zi superba la plaja, soare, mare, nisp, reteta perfecta pentru o zi de vacanta reusita...
- Mia, Anna scuzati-mi intarzierea, nu se va mai intampla.
- Sora nu e nici o problema, dar ce ar fi sa imi dai cate un dolar de fiecare data cand intarzi.
- Cum zici tu Mia, si iti voi da chiar 5.
- Atunci cu siguranta ma voi imbogati peste noapte , zise aceasta zambind.
- Stiiti fetelor imi pare rau sa intreup aceasta discutie despre posibilitatea Miei de a deveni milionara peste noapte dar eu una mor de foame...vocifera Anna usor teatrala
-Pai ce mai asteptam hai ca ne umplem stomacele....spuse Mia incercand sa fie amuzanta
- Scuze Mia dar....nuu
Nu reusise sa termine ce are de zis ca o intrerupe Jean.
-Sora , Anna , Mia va asteapata Kalos la el in birou urgent.
-Pai se pare ca micul nostru dejun va astepta Anna, spuse Sora
-Pfff nu ar fi putut astepta si el pana dupa micul dejun, zise Anna cu o voce tragico-comica
Imediat cele 3 impreuna cu Jean se indreptara spre biroul luptatoare Kalos.
-Jean despre ce e vorba de data asta? Intreba Mia curioasa
- De data asta nici eu nu stiu despre ce e vorba dragele mele...
Imediat ajunsera in fata biroului lui Kalos bat la usa si o voce le spune.
-Intra-ti va rog!
Sora recunoscu imediat vocea, era Yuri, era chiar el, Sora simti cum inima incepu sa ii bata din ce in ce mai repede respiratia i se ingreuna, isi dorea atat de mult sa i vada, dar totusi acum nu mai putea sa faca nici un pas.
-Hai Sora vi? Ce faci? O trezi din transa Mia.
Cu pasi mici intra in biroul lui Kalos si il varzi pe Yuri in dreptul ferestrei din spatele biroului lui Kalos.
In sfarsit se intoarse, era mai frumos de cat isi amintea, razele i faceau parul sau blond sa straluceasca ca aurul iar ochii albastri ca cerul senini pareau ca un abis fara sfarsit.
-Sora daca inca nu te-ai trezit are trebui sa o faci toata atentia aici putin motivul pt...
Capitolul IV


-Sora daca nu te-ai trezit inca, ar trebui sa o faci pentru ca am un anunt destul de important de facut care te are in prin plan...
Sora se dezmetici din starea de visare , intorcandu-si privirea de la Yuri rosind putin. Yuri observand-o ii arunca un zambet usor pervers si o tintui cu privirea.
-Ma bucur ca in sfarsit am captat atentia tuturor, continua Kalos, deci Sora si Leon vor pleca in England pentru un antrenament special, acestia vor fi insotiti de Yuri care va fi antenorul acestora, Ken tu o sa fi mana dreapta a lui Yuri, Anna Mia voi doua voi doua veti fi supravegetoarele si in fiecare seara imi veti trimite prin mail rezultatele lor din acea zi. Aveti ceva de adugat.
Pe fetele tutuor se citea entuziasmul, iar dupa cateva secunde de liniste in care nimeni nu avea ceva de adugat Kalos reveni.
- Acestea find spuse, pegatitiva bagajele atunci, intr-o ora e pregatita plecarea. Si sa nu intazirati!!
Ultimele cuvinte nefind auzit pentru deja gasca de fete iesira pe usa fericite si grabite sa isi faca bagajele.
Era o zi superba de vara, soarele stralucea cu toata puterea lui marea suiera usor mangaind nisipul auriu. Zarva domena in dormitoarelor staff-ului aflate langa plaja.
-Fool ai face bine sa ma ajuti daca vrei sa mergi si tu.
-Fac tot ce pot, si ai avea inima sa ma lasi singur aici inchis intr-un dulap.
Bagajul nu era gata , timpul trecea iar Sora se invartea prin camera sa se asigure ca nu a uitat ceva." Leon nu era in biroul lui Kalos de dimineata, oare a aflat vestea? Cu siguranta a fost mai dimineata, dar asta cred ca ar trebui sa fie ultima mea grija....o nu bagajul nu e gata si mai sunt doar 5 minute...."
- Sora esti gata? Intrebara Mia si Anna in cor.
Anna era imbracata cu un ticou albastru ca cerul si o pereche de pantaloni scurti negri cu o pereche de sandale in doua barete de culoare neagra cu parul scurt castaniu usor ciufulit.ochii caprui erau ascunsi de niste ochelari negri care completau tinuta. Mia purta o rochie roz pal cu palma mai sus de genunchi. Parul blond inchis ce se revarsa mai jos de umeri era lasat liber in picioare avea o pereche de sandale albe cu un toc micut.
- Intr-un minut termin, se auzi Sora care se lupta sa inchida bagajul. Nevand timp sa se schimbe aceasta purta un tricou alb o perche de pantaloni albastri de blugi si o pereche de tenisi albasti inchis.
Bagajul era in sfarsit gata, cele 3 fete pornira spre plaja unde le astepta avion-ul. In 5 minute au fost acolo , se pare ca se lasara asteptate deoarece, Kalos , Ken, Sarah si Leon ne asteptau deja.
-Fetelor sunteti gata de imbarcare?
- Normal! raspunde Anna entuziasmata
-Pai atunci ce mai asteptam.
- Nu suntem chiar toti, o correcta Kalos pe Mia.
- Sora, Anna Mia veti sa va spun un secret....le intreba Sarah care parea nespus de fericita.
Fetele uitandu-se unele la altele usor uimite raspund printr-un afirmativ printr-un simplu gest.
-Viiiinnn si euu!!! le zise Sarah sarind in sus de bucurie.
- Pai pai si campusul? intreba Anna
- Se ocupa Kalos de el! Sper sa se descurce cu toate ca nu prea cred.
Ken se ocupa de bagaje, Sarah le povestea Annei si Miei mici intamplari cu Kalos si de ce ii e oarecum frica sa lase tot campusul pe seama lui, Kalos stand langa ele era rosu ca un rac nescotand nici un sunet. Sora statea langa Leon incercand sa zica ceva, dar tot ce face era sa se uite la el. Acesta se intoarce si plec spre avion.
- Voi da tot ce pot...nu vreau sa te dezamagesc...i spuse Sora intr-un tarziu.
-Sa speram, ii raspunde Leon scurt.
Apoi se urca in avion fara macar sa isi intoarca privirea.
Peste cateva secunde apare si Yuri.
- Scuzati-mi intarzierea dar traficul e ingrozitor.
-Yuuurii! exclama Sora
-Si eu ma bucur sa te vad sa te vad. Si ii zambi dulce
- Odata ce sunteti toti, cred ca ar trebui sa plecati.
Mia si Anna urcara deja in avion., Sarah il imbratisa pe Kalos si plutea parca spre avion Yuri ma prinde de mana si mergeam gabiti spre avionul care deja isi pregatea decolarea. Yuri ii face cu mana scurt lui Kalos.
Eram gata de plecare Mia statea langa mine, Yuri state in fata mea.
Sarah si Mia impreuna discutand incontinuu despre Kalos , Ken privea pe geam pierdut...

Hey!
Ti-am citit ficul cand am vazut ca e despre Kaleido Star.E unul din anime-urile copilariei mele. Umm, nu vreau sa te superi, dar data viitoare incearca sa povestesti putin mai pe larg si sa pui mai putin dialog, ar arata mai bine, mai complex.Nu vrea sa iti dau mai multe sfaturi pentru ca nu vreau sa te superi, asa ca astept urmatorul capitol.