Animezup - forum manga si anime

Full Version: Hotel Transylvania
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[Image: HotelTransylvania.jpg]

Here

Quote:Hotel Transylvania is a 2012 American 3D computer animated fantasy comedy film produced by Sony Pictures Animation. The film was released on September 28, 2012 by Columbia Pictures. Despite mixed reviews, Hotel Transylvania set a new record for the highest-grossing September opening weekend ever, earning a total of $358 million on a budget of $85 million. The film was nominated for a Golden Globe Award for Best Animated Feature Film.

Huehueh xD! Loved it. Mi-a fost recomandat de profa de engleza, well, fosta profa si a meritat cu siguranta. Vom avea un sequel din cate se aude, la sfarsitul lui Septembrie, 2015 si abia astept. Daca vorbim in general de perechi neobisnuite, un vampir si un om ar intra in top, dar mai ales atunci cand fata e vampirul. Plus, diferenta de 100 de ani dintre ei ar putea fi coplesitoare dar banuiesc faptul ca dragostea rezolva cam tot. Ah da, sangele de om e dezgustator, asa ca vampirii din animatie se hranesc cu soareci si altele, placinta de viermi, etc. Besides, daca vreti bizar, fantasy, creepy, funny, gasiti o gramada de personaje ce va vor sta la dispozitie, tocmai pentru a va satisface dorintele. Have fuuunn xD!!!
[amquote]O animatie destul de draguta, care mi-a placut, insa nu pot spune ca intra chiar in topul meu, asta si pentru ca povestea este una destul de previzibila, chiar daca la prima vedere premisa unei povesti de dragoste intre o vampiroaica si un om pare ceva nou, insa felul in care se desfasoara si deznodamantul acesteia totusi este marcat de vesnicele clisee hollywoodine:
boy meets girl, they fall in love, they experience some difficulties, but in the end they live happily ever after
Oricum, personajele sunt simpatice si fiecare are farmecul sau propriu, umorul nu este chiar unul fenomenal de bun, insa isi face treaba, iar coloana sonora daca imi amintesc eu bine a fost de calitate. Sincer, odata cu finalul filmului, chiar sunt curios cum vom gasi personajele principale in sequel, eu unul cu siguranta o sa il vizionez.[/amquote]