Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Frozen
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Here

Citat:Frozen is a 2013 American 3D computer-animated musical fantasy-comedy film produced by Walt Disney Animation Studios and released by Walt Disney Pictures.[4] It is the 53rd animated feature in the Walt Disney Animated Classics series. Loosely based on Hans Christian Andersen's fairy tale The Snow Queen, and featuring the voices of Kristen Bell, Idina Menzel, Jonathan Groff, Josh Gad, and Santino Fontana, the film tells the story of a fearless princess who sets off on an epic journey alongside a rugged, thrill-seeking mountain man, his loyal pet reindeer, and a hapless snowman to find her estranged sister, whose icy powers have inadvertently trapped the kingdom in eternal winter.

Am vizionat filmul dupa o lunga perioada in care l-am pus deoparte. Ba nu aveam timp, ba nu aveam chef. Adevarul e ca iubesc un film bun animat si acesta m-a prins in vraja lui si la propriu si la figurat din primele secunde, nu exagerez. Unul dintre cele mai bune filme ale anului, castigatorul premiilor Oscar si nu numai, acest film a capturat inimile tuturor fanilor. Aici Aici gasiti unul dintre cele mai bune OST ever, nu glumesc. Nu am reusit sa il vad in 3D, l-am vazut acasa pe calculator dar poti sa iti dai seama cu usurinta de efectele ce sunt sigura erau incredibile la cinema. Chiar si asa, Disney nu se da in laturi si ramane cu reputatia neatinsa. Cu incasari de peste un miliard de dolari si in crestere, Frozen este unul dintre cele mai populare animatii.
Vorbind de personaje, Queen Elsa a fost numita unul dintre cele mai sexy personaje animate. Nu pot sa nu fiu de acord, oricat de creepy suna, stiu ca suna. Teama pe care o are in suflet, aici fiind vorba de puterile ei, o fac sa se ascunda pana cand devine regina. In momentul in care lumea, in special sora ei, afla de puterile sale, fuge si decide sa ramana ascunsa in munti, unde poate fi libera si nu trebuie sa se ascunda. Anna, sora ei, pleaca in cautarea ei si de aici incep peripetiile si situatiile ce te fac sa ramai surprins, dezamagit si suparat pe tot parcursul filmului. Nu se va incheia cu o tragedie, asta pot sa spun, desi e logic.
Una peste alta, e un film ce se ridica la asteptarile sale si merita lauda pe care l-a primit.
De cand a aparut Frozen gaseam multe lucruri pe tumblr din el. De mult timp vreau sa-l vad, iar aseara mi-am facut timp. Vaaai, cat mi-a placut! A fost super, chiar mi-au dat lacrimile la un moment dat. Eram sigura ca se va termina cu bine, dar totul parea asa de trist si imi faceam griji de final. Si eu chiar credeam ca printul Hans o iubeste pe printesa Anna, dar m-am inselat. Ce prefacut! Huaaa! Revenind la povestea filmului, e una foarte frumoasa, care iti da emotii pe tot parcursul vizionarii. L-as recomanda tuturor cu incredere. ^^
No comment, this was amazing! Cu adevarat Frozen m-a capturat complet in povestea sa. Mi s-a parut genial si instantaneu m-am indragostit de personaje. Sincer doar laude din partea mea, nu am foarte multe de spus, chiar nu am. Mi-a luat si respiratia chiar. : ))