Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: AMV
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2
Well in cele din urma m-am decis si eu sa incerc sa fac un AMV so here I come with my first AMV....hope to enjoy it

E o onoare sa fiu primul care comenteaza prima ta tentativa de AMV....sunt sigur ca peste cativa ani, cand vei castiga concursul de AMV-uri de la niji sau otaku, acest comment va avea o valoare inestimabila, ca o premonitie a viitorului succes pe care il vei avea Smile. Cand vei fi faimos si cu multe fete in jurul tau cerandu-ti autograful, sa nu uiti de vechiul tau prieten Ro T_T.

Revenind acum la subiect, din punctul meu de vedere ti-a iesit un video destul de decent, am observat ca ai si incercat cateva sincronizari ale secventelor cu ritmul melodiei, iar unele chiar ti-au reusit. Din pacate, mi se pare ca totusi calitatea audio a avut de suferit in acest AMV, parca ma zgaria un pic la ureche, nu stiu daca e din cauza encoding-ului sau pur si simplu asa suna remix-ul, insa cred ca originalul ar fi fost mai bun, daca l-ari fi folosit. De asemenea, mai trebuie lucrat la flow-ul actiunii....un AMV ar trebui sa spuna si o poveste, iar secventele sa prinda sens cand melodia ruleaza in background, iar asta s-a vazut si nu prea.

Mai mult nu stiu ce sa spun, deoarece nu ma consider un specialist, am comentat prin prisma unui simplu privitor si fan al AMV-urilor, mai mult ca sigur @Geesushi, care e un editor badass, ar putea sa iti spuna lucruri mai specifice si specializate.

Oricum ar fi, nu e nimic pe lumea aceasta ce nu poate fi corectat prin exercitiu si experienta. Persevereaza, man, deoarece potential sunt sigur ca ai. 3
Am stat toata noaptea la el sa il fac, dar cel putin stiu ca a iesit putin mai bine decat primul 21

Videoclipul asta a iesit putin cam ciudat ca m-am cam pierdut prin sincronizare

...

...
Avand in vedere ca e o masa destul de consistenta in materie de AMV-uri, o sa ma rezum per amsablu la toate printr-un singur comentariu.
Oke, oke.
Sa trecem la treaba. Daca e sa ma apuc sa comentez din punct de vedere tehnic.. mi-ar cam trebui o groaza de timp, si in plus, la partea tehnica nu prea pot sa bag de vina chiar atat de mult (de multe ori aici iti trebuie si un car de nervi si rabdare ca sa iasa ca la carte, si sa nu mai zic cat de important e si puterea PC-ului tau)
Eh, insa daca sufletelul tau iti spune ca ai vrea sa devi un AMV maker solid, atunci, get ready, iti dau tema de casa! Pentru a intelege mai bine tainele editatului si cu ce se mananca detaliile tehnice, iti recomand cu mare caldura- si fara frica ( stiu, arata cam scary si lung, chiar si pentru mine) urmatoarele "ghid-uri":
http://www.animemusicvideos.org/guides/avtech31/
http://amvguide.blogspot.ca/

Bun, trecand peste partea tehnica... la capitolul creativitate stai binisor...dar sunt prezente unele greseli peste care nu pot sa trec chiar asa usor, precum: repetitia scenelor, scene incredibi de lungi, off-sync-ul, subtitrari, o combinatie letala de deferite frame size-uri fara nicio legatura intre ele, si again, fobia mea no1 -repetitia scenelor.
Ideea e ca AMV-ul in sine nu trebuie sa fie o supa de scene de toate culoriile si marimile, nu, AMV-ul este precum spune si numele.. o combinatie dintre anime-music si ofc, video; chestia de baza e ca trebuie incercat in asa fel incat fiecare dintre ele sa mearga mana in mana, sa placa telespecatorului. Trebuie mentinut un flow.
Admir la tine perseverenta si imbunatatirea de la primul si pana la ultimul AMV postat, ba chiar mai mult, incepi sa iti dezvolti simtul de "imbinare", si chiar te rog sa continui, in sine... a edita e un fel de arta, iar practica e secretul. :3

Ca si sfaturi.. well, am doar 3;
1. Nu folosi o anumita secventa/scena mai mult de 10secunde.
2. La alegerea melodiei si/sau anime-ului, incearca sa fie o conextiune cat mai stransa intre ele, versurile, story line-ului, linia melodica sa se imbine intre ele.
3. Daca simti fluturasi cand editezi... dont you ever dare to give up! Esti pe drumul cel bun!

O zi buna! Smile
Multumesc mult pentru sfaturi, chiar am incercat sa le iau in considerare cand m-am apucat iar de editat-adica aseara- si sincer imi pare rau ca unele dintre scene au iesit atat de lungi.
Sper sa fi iesit cat de cat normal 21

Enjoy the show 4


Dupa mult timp m-am decis sa mai editez ceva.Sper sa va placa 4
Pagini: 1 2