Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Animezup V9
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2
Dupa cum am anuntat, de luni vom incepe sa lucram la o noua versiune, nu doar in ceea ce priveste tema, ci mai ales in ceea ce priveste partea de script.
Desigur ca vor fi lucruri noi, dar inevitabil vor disparea unele din chestiile vechi care am observat ca nu atrageau prea mult utilizatorii.
Iata o mica lista cu lucrurile care nu se vor mai regasi pe Zup:
- galeria de imagini (desi este posibil sa amenajam una in scriptul de wordpress pe care il vom integra)
- oekaki
- banca Zup
- Pets (cu posibilitatea de a-l reintroduce daca numarul de utilizatori activi va creste)
- playerul Zup (siteul unde avem gazduita muzica aparent nu mai functioneaza corect, vom cauta alternative)

Pentru nelamuriri, intrebari sau sugestii, postati aici.

Aly

Or sa se foloseasca de zupii pe care ii au. Nu pune nimeni zupi la banca, sincer.
Cred ca am mai mentionat asta in trecut, dar am sa scriu si aici: desi sunt fan-grupuri pentru marea parte din anime-urile in voga la ora actuala, nu ar mai strica cateva in plus, de exemplu la One Piece (chiar ma mira ca inca nu a fost adaugat), Black Butler, Attack on Titan, Dragonball. De asemenea, din punctul meu de vedere, ar fi mai comod pentru useri sa se implementeze emoticoanele direct in Post Reply pentru a le adauga cu un singur click, fara a le introduce manual. Rank-uri mai diversificate pentru useri poate? Momentan sunt doar 3, cred ca ar mai merge vreo 2: sa fie unul pana in 50, la 50, 100, 500, 1000, insa nu am momentan idei pentru denumirile acestora. Sunt doar simple sugestii, fiti liberi sa le ignorati sau sa le luati in considerare, eu unul sunt foarte multumit de site si asa Smile

Edit: Mai mi-a venit o sugestie in cap: sa se acorde userului posibilitatea de a-si sterge propriul post sau thread. Aceasta optiune chiar ar fi binevenita din punctul meu de vedere, poate constatam ca am facut un thread in sectiunea nepotrivita si dorim sa il stergem pentru a-l face in cea corecta; stiu ca avem moderatorii care poate sa ni-l mute, dar eu zic ca asa se exclude un pas in plus si e mai rapid.
Sorry, Geesushi m(_ _)m, I didn't want to hurt our mods powers, I love our hard working mods. Vreau doar sa ajut, mie imi place acest forum asa cum este. Sy, fii liberi sa ignori tot ce am scris, I mean ce om intelept ar asculta pe cineva care are ca username un nume de tara ?10.
Dar nu ai deja posibilitatea sa iti stergi posturile si implicit si topicurile facute de tine (stergandu-ti primul post) daca dai edit, acolo sus? o.o
Am sa ma uit la toate astea cand fac updateul si dupa ce scot pluginurile inutile.
Daca tipul care a facut pluginul de notificari are pregatit un update pt el, e ok.
@DreamGirl My bad, eu mereu dadeam doar quick edit si nu aparea acea optiune. Acum cand am dat full edit am vazut-o si eu.... deh, vorba lui Geesushi., 4 dimineata, jumatate zombie, ochi injectati, mintea in recovery de la atata etanol in cinstea zilei mele. Ma rog, ca functionalitati utile nu mai vad ce s-ar mai putea adauga, la nivelul acesta mai poti umbla doar la design si estetica pentru a reimprospata site-ul. Problema este in alta parte momentan, dar asta e o alta discutie, ce tine mai mult de factorul uman.

@Geesushi. Esti draguta ca intotdeauna. Multumesc pentru urare ^_^

Edit: M-a traznit inca o idee (promit ca e ultima si va las in pace 10): implementarea optiunii de face un blog pe site unde sa iti scrii gandurile, opiniile asupra unor multitudini de subiecte, nu neaparat anime/manga related. I mean, you know the saying, life's better than fiction....si din cate vad eu sectiunea de fiction e cea ma activa momentan pe zup, ma gandesc ca si cea de blogging ar putea fi macar la fel de tentanta.
Pagini: 1 2