Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Minuni ale naturii.
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Ba pot sa-ti spun eu ca arata tare tare bine! Cel putin din punct de vedere estetic, pentru ca cu tehnica sunt mai mult sau mai putin paralela. Le voi lua pe rand.

"Control your life through insanity" mi se pare tare interesanta si imi pare ca transmite tale bine ideea aceea de racela, nebunie, ceva mecanic si totusi lipsit de control. Oh and death, of course, death. Banuiesc ca stropii aia de pe fundal au vrut sa fie picuri de sange si, in contextul asta, chiar dau un efect frumos. Imi place cum te-ai jucat cu culorile, cum personajul e intunecat si monocrom, iar fundalul e rosu in degrade, cu luminile acelea de pe laterale, totul imi da o senzatie de echilibru d.p.d.v. estetic, o... paradoxala armonie.

"Fate loves the fearless" - mai trebuie sa zic ceva aici? *looks at my own lovely sig* Ti-am spus si ti-o repet ca mi-a placut la nebunie cum ti-a iesit, mi se pare ca e din nou totul echilibrat si ca ai reusit sa redai exact atmosfera pe care o aveam in minte, o combinatie de nostalgie, cu veselie, cu curaj, pace and a lot of other little thingies. Castelul acela de pe fundal mi se pare a very nice touch si apreciez si ca ai depersonalizat-o putin pe fetita (mai ales ca I have no idea who she is). Comentariul asta a fost foarte, foarte subiectiv, couldn't help it.

"The power of feelings" cred ca imi place cel mai putin dintre toate trei, desi tot imi place. Cred ca nu sunt neaparat adepta alaturarii unor culori atat de tari in sig-uri (desi le port in viata reala pe mine). Imi place expresia tipei si mi se pare foarte inedit cum ai ales sa scrii fiecare cuvant in alta culoare. Privind imaginea, ma duce automat cu gandul la o analogie intre sensul cuvantului si elementul din render care ii poarta culoara (de exemplu puterea o asociez cu ochii and so on). Acum ca ma uit mai atent, observ si fasiile alea laterale cu fragmente din renderul initial. They're quite interesting si nu imi pot imagina sincer cum sunt facute, seems like a lot of work. Nu inteleg totusi daca vor sa insemne ceva, daca au un scop anume sau daca sunt acolo doar pentru o anume estetica >.<

Anyway, good job si mai incantane si cu alte creatii <3
Oooook, sa vedem. Primul lucru care mi-a atras atentia a fost fontul din prima lucrare si efectul de pe text. Textul e pozitionat bine, dar mergea un alt font si alt efect pe el, sunt rare cazurile cand bevel&emboss arata bine aplicat. In rest imi place cum ti-a iesit semnatura, culorile sunt frumoase.
La primul set semnatura arata putin arsa si din cauza asta calitatea pare mai mica fata de prima semnatura. Ai un loc unde chiar se vede ciudat, in dreapta, la parul tipei. La avatar glow-ul renderului mergea pe opacitate mai mica. Smile
Urmatoarea semnatura imi place, textul arata foarte bine (frumoase efecte!) si culorile sunt ok, dar ai in partea dreapta o parte cu cromatica diferita care iese in evidenta.
Setul no.2 are culori si lumina frumoase, dar avatarul e prea luminos in partea stanga si arata putin ars.
Ultima (fb cover?) imi place, dar ai folosit o textura nebula care nu e integrata bine, diferenta de culoare se observa prea tare.
Overall, imi place cum lucrezi, ai cateva greseli dar cu timpul o sa se rezolve. 4