Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: My drawings ?
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Hello! : )
Din pacate nu am sa comentez fiecare desen in parte. Dar si asa, pot spune ca ai un stil interesant de a desena, vad ca lucrezi si digital. Iar ideile pe care le abordezi sunt fantastice. Insa un sfat pe care as vrea sa ti-l dau ar fi acela ca sa incerci sa oferi personajelor mai multa viata. Mie mi se par putin cam tepeni. Le trebuie dinamica. La partea de colorat, ceva mai multa profunzime si mai multa grija la anatomie. In rest totul este ok. (nu ca eu as fii vreun geniu si eu gresesc)
Eu abia astept sa mai pui si alte desene. Sunt curioasa sa vad ce alte idei frumoase ai. :3
Hei hei. Imi plac desenele in creion, iar ale tale m-au atras oarecum (not all of them i suppose). Felul in care ai hasurat este ok, umbrele sunt grozave - nu prea am ce critica. Cum ai spus si tu, mai ai de lucru la anatomie, cred ca ar trebui sa insisti mai mult pe fizionomia fetei: personal fetele personajelor din desene mi se par cam comune si, de asemenea, proiectate pe fuga, in graba.
Scuza-ma pentru acest scurt comentariu, insa desenele mi se par dragute asa cum sunt, cu exceptia fizionomiei like i said.
Bafta in continuare!
Desene noi~

Stiu ca ochii sunt inexpresivi si ca mainile sunt prea lungi,dar am vrut sa para lipsit de viata,ca un fel de zombie.

[Imagine: x-3.png]

Desenul asta este destul de simplu.Ma gandesc sa il colorez si poate sa ii fac si un fundal Smile .

[Imagine: z-2.png]

[Imagine: th_MaleNymph1.png]

[Imagine: th_Nymph02.png]

[Imagine: th_Nymph.png]
hei ^_^
Eu prin lipsit de viata nu m-as referi la viata/moarte ci la faptul ca personajele tale sunt mult prea rigide. Nu rigide in sensul de asa trebuia sa iasa, rigide in sensul de ai o idee complexa pe care vrei sa o pui pe hartie dar nu ii acorzi destul de multa atentie. De exemplu, ai observat ca toate personajele tale sunt privite din fata? In orice ipostaza ar fi, oricare ar fi ideea desenului. Cred ca ai ... undeva la 20 de desene aici si nu mi-am dat seama daca stii desena un profil.
Ai niste probleme la anatomie si proportii. Incearca si sa faci lucrurile sa para mai...reale 21 De exemplu aici http://i541.photobucket.com/albums/gg384...4/a-11.png la capul acela infipt in...teapa O_o sau nu stiu. Gandeste-te cum ar arata de fapt daca s-ar intampla asta in realitate. Eu zic ca s-ar distorsiona cumva forma gatului si a capului si persoana respectiva ar fi desfigurata si ar curge mai mult sange, in special din gat..si cred ca cam de peste tot in situatia asta 21 In realitate situatia aia ar arata mult mai infricosator, ar trebui sa-ti vina rau sa o privesti. Sper ca ai inteles ce voiam sa spun.
Sau aici http://i541.photobucket.com/albums/gg384...e_94/g.jpg nu pot sa-mi dau seama pe ce sta personajul. Nici nu cred ca ar fi posibil sa stea asa cum l-ai desenat tu, pare mai mult ca aluneca de acolo. Si asta din nou pentru ca tu tinzi sa desenezi toate personajele din fata, sa le aduci pe toate cam la aceeasi pozitie. Iar aici nu era cazul, aici pur si simplu trebuia sa stea pe chestia aia gri din spate, dar l-ai desena ca si cum ar avea doar genunchii putin indoiti.