Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Avem admin, cautam moderatori
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Woop woop congrats Stormy! Si succes tuturor celor care vor incerca sa piste un post de moderare. Sorry that I'm not around much 2
Incerc eu, daca nu se incumeta nimeni. Stiu ca sunt destul de noua pe site, mai ales in comparatie cu majoritatea membrilor activi, care au o vechime considerabila, dar ma adaptez repede. Experienta de moderat am doar o farama, de pe raposatul animeplus/animeprime (I sincerely can't remember which of those) unde am moderat mai spre final FanFiction-ul, desi formatul site-ului e putin mai diferit. That being said, I'll be sending that PM soon enough ^^
Well, un moderator are grija ca forumul de care e responsabil sa fie activ, curat si linistit (daca nu e vorba de Dezbateri, forumul acela nu poate fi linistit). In afara de inlaturat posturile spam si atentionat membrii care nu respecta regulamentul, un moderator trebuie sa atraga atentia spre discutiile de la sectiunea lui, sa incite membrii in a posta, atat cantitativ cat si calitativ.
In anumite situatii, cum e de exemplu standul de la Niji, moderatorii sunt rugati sa ajute dupa posibilitati, de la idei sau organizare pana la stat in fund pe scaun zece ore.
Avem globali care au grija de lucrurile astea. Moderatorii sunt pe sectiuni si in general vorbesc cu ei ca sa vad la ce se pricep cel mai bine.

Aly

WTF AM I READING HERE??? O_O
In the name of the Emperor, I request moderation! I shall cut down the heretics with all my might. Storm can vouch for me, can't you Storm?
You request what? You damn mere traitor?! You deserve death. I, a simple minded heretic, or pagan, or any other way you'd call me, I shall never forgive, either forget you! Death upon traitors, victory upon my divinity!