Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Agrona vs Stormrage
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Stormie wanted a rematch so here we are again. xD

Participante: Stormrage si cu mine.
Tema: mecha.
Perioada de predare a desenelor: 1 - 8 mai.
Perioada de votare: 8 - 15 mai.

Fie ca maretul unicorn sa ne binecuvanteze cu papadiile lui magice!

Din cauza ca am depasit perioada de predare a desenelor cu doua zile, prelungim si perioada de votare, astfel ca puteti vota intre 10 - 17 mai.
Aleg The awakening.
Sa fiu sincera, primul desen are mai multe detalii si sunt sigura ca s-a muncit la el enorm de mult, dar ma enerveaza ca desenul arata... mai plat. Ceea ce este un dezavantaj. Iar tipii cu mastiile din spate nu imi plac asa mult, desi sunt structurati destul de bine.
Pe cand in The awakening imi plac culorile folosite, simplitatea si are ceva aparte. E foarte curat si imi place "interiorul" robotului.
Felicitari participantilor!
Aleg We are coming
Desi exte un desen mai plat (care da spre decorativ), pot sa vad cata munca a depus prin desenarea modelelor si umbrelor. Alegerea mi se pare inventiva si surprinzatoare. Si cealalta este bine lucrat, dar o prefer pe prima fiindca este mai sofisticata.
Acum, daca imi este permis, o sa fac un mic comentariu, cu scopul de a o ajuta pe desenatoare sa se perfectioneze.
Pornesc cu partea mai mare, parul, care este complet aplatizat. Te sfatuiesc ca data viitoare sa urmaresti forma parului (daca sund dreduri, faci semicercuri rotunjite pe toata lungimea lui) sau umbreste marginile pentru un efect de rotunjire, chiar daca sunt componente bionice. La fel si cu partea superioara, pentru a reda rotunjimea capului, fiindca in partea aceea arata putin cam plat. Mai exista si problema umbrei aruncate de par, care nu exista.

Continui cu fata, care, in dreapta ei, este mau umflata.
Nasul este cel mai important element si cel care atrage atentia si din pacate l-ai facut prea gros. Tine minte: Latimea nasului trebuie sa fie de doua ori mai mica decat latimea narilol, iar ochii sa inceapa tocmai la terminatia narilor, astfel personajul va fi mult mai reusit si vei putea executa efectul de adancire in acele zone si curbura a fetei.

Distanta dintre ochii personajului trebuie sa fie de un ochi, iar gura sa se termine la jumatatea lor.
Lipseste adancitura care da forma buzelor si forma jumatatii de jos a fetei.
Extraterestrii sunt tratati sumar, ceea ce este bine, insa trebuia sa le conferi mai multa materialitate prin umbre.
In rest, incearca sa vezi cum cade lumina pe obiectele rotunde.

Sper sa va ajute si mult noroc in continuare!
Msmile
Going to use my gut instinct...it's super effective
Aleg we are coming
+
Imi place partea colorata. Multa atentie la detalii. Ochii sunt foarte bine facuti (mai ales cel stang)
Personajele din ultimul rand sunt interesate.
Umbrele arata bine

-
Este un contrast prea puternic intre partea colorata (mult mai detalitata) si cea facuta cu creionul
Nasul pare cam mare
Nu-mi place barbia (pare prea lipita de gat)

The awakening is also interesting, mai ales partea centrala (cea cu semiluna). Umbra este si ea foarte reusita. N-am ales desenul pentru ca: 1. in rest, culorile sunt cam fade. Desenul este prea curat 2. ar mai merge ceva detalii (Ex, pe picioare, deasupra semilunii - maybe more night themes) 3. picioare par prea mari in raport cu restul desenului

Spor in continuare
O sa fiu scurta.

La The awakening. imi place ideea si felul cum a iesit interiorul robotelului. Culorile sunt bine alese, si imi place ca ai folosit mai multe nuante de albastru, caci nu pare incarcat. Din pacate, nu prea imi transmite nimic, iar omul acela negru are o anatomie mai ciudata.
Insa We are coming. mi se pare mult mai realist, iar ochii robotului chiar imi strapung privirea. Adica reuseste sa imi transmita ceva. Imi plac si culorile alese, chiar daca sunt tipatoare, au o logica. Nu zic ca la al doilea desen nu e asa. Unele linii imi par mai tremurate si ai lucrat undeva nu prea estetic.

Merg totusi cu prima lucrare, adica We are coming.
Buuuuuuuuun! Cu o combinatie ciudata de bucurie si rusine in suflet anunt ca desenul lui @Stormrage (We are coming) este castigatorul duelului de luna asta. Congrats, sist?r, you deserve to win, your drawing was great! *hug*

Also, be sure to close the thread. m/ Agrona out!