Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Hannibal
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Citat: Si pot spune ca serialul asta e mult deasupra filmelor.
Blasfemie! Si ai inceput propozitia cu si.

Probabil ar trebui sa mai astept sa apara cateva episoade inainte sa ma dau cu parere dar daca tot sunt aici. Am sa notez pe scurt cateva lucruri care nu mi-al placut:
-Hannibal nu pare sa fie atat de mult prezent/important in serial pe cat mi-as dori[probabil asta se va schimba pe parcurs] si imi displace per total;
-chimia dintre personaje nu prea exista si dialogul e ciudat[off-putting];
-Morpheus imi aduce aminte de matusa;

Un punct pozitiv ar fi ca Hugh Dancy/Will Graham e simpatic.
Sunt sigur ca am uitat cateva puncte.
(17-04-2013, 07:37 AM)Solomon Grundy A scris: [ -> ]Blasfemie! Si ai inceput propozitia cu si.


Calm down. That was just my opinion. Si * am folosit "si"~ uuh * incep cum vreau propozitiile. Si * again * am fost dezamagita filme. Inafara de jocul actorilor... Nu cred ca un film poate figura o carte in... Cat timp? Doua ore maxim. No. ^^ * abia astept sa citesc si Dragonul rosu si sa vad filmul si sa spun din nou: Ma asteptam la mai mult *
Mother of all Mighty Gods Above and Beyond...

Nu vreau sa vorbesc despre carti/filme aici pentru ca nu are rost. Aici vorbesc despre serial si pe toti aia sfinti, am mai spus si inainte, e singurul serial pe care l-am vizionat vreodata caruia ii dau nota 10 la toate capitolele.
Spun ca Mads, actorul ce il joaca pe Hannibal, nu il joaca, ci a devenit el. Am citit intr-un interviu cand el a declarat ca pentru acest rol, nu s-a gandit niciodata ca va juca un canibal si o minte brilianta dar teribila, ci ca il va juca pe Diavol. Devotamentul pe care il are nu poate fi pus la indoiala. Rolul i se potriveste manusa. Nu gasesc nimic ce as putea comenta. Relatia pe care el o are cu Will e bolnava, e one-sided si pana la urma va scoate tot ce e mai "bun" din el. Cat despre Will, el e facut din 50% sarcasm/ironie, 30% durere, 10% dragoste pentru caini si 10% dintr-un curcubeu gigant.
Viziunea creatorilor e mult peste asteptarile pe care le-am avut. Pentru mine, eye-porn nu ajunge. Detaliile, imaginile, secventele, nebunia si frica in general nasc o productie ce merita aplaudata.
Calitatea e incredibila. Asta e parerea mea. Sper sa ajunga la cateva sezoane bune, deoarece material exista. Iubirea mea pentru aceasta realizare nu va disparea niciodata.
Cat despre HanniGram, sunt 50% da, 50% nu. Daca intr-adevar aceasta relatie ar exista, nu pot sa imi imaginez. Will s-ar transforma, de fapt Hannibal l-ar transforma intr-o papusa si s-ar implanta atat de adanc in mintea sa, mai mult decat a facut-o, incat probabil nu ar mai ramane nimic din el, nici un gand independent, nici un colt din mintea sa care sa nu fie controlat de a lui iubit. De Hannibal.

Toate cele bune. DeDal out.
Nu am vazut filmele si nici nu am citit cartile. Pot spune ca ma uit la serial si il ador, pur si simplu mancam episoadele ca painea. Acum ca am ajuns la sezonul doi, ma uit in fiecare luni pe AXN la 23:00. Incepe sa-mi placa tot mai mult acel canal. A fost asa de scurt primul sezon din Hannibal, iar felul in care s-a terminat, m-a lasat pur si simplu cu gura cascata si cu multe semne de intrebare.
Trebuie sa recunosc ca la inceput nu vroiam foarte mult sa il vad, dar ma bucur ca pana la urma am facut-o. Povestea este une extraordinara, care m-a prins inca de la primul episod. Ador personajele si imi plac mult actorii. Geniul criminal al lui Hannibal ma uimeste mereu. Felul in care ucide, dar nu lasa nici o urma, felul in care planuieste totul, ca la carte, isi calculeaza fiecare miscare si fiecare pas ca sa nu fie prins... e pur si simplu incredibil. Cat despre schimbul de replici dintre Will si Hannibal, e genial! Am impresia ca sunt acolo. Bine, deja devin ciudata 21. Ador serialul asta. Parca dupa fiecare episod devine tot mai interesant. Pana acum nu m-a dezamagit deloc si sunt sigura ca nici pe viitor nu o va face.