Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Discutii manga Bleach *spoilers*
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Aici se va discuta despre manga Bleach si recomand celor care se uita doar la anime, sa nu citeasca postarile din acest topic.

Ultimele doua capitole din Bleach, au fost pur si simplu awesome! Tatal lui Ichigo, Isshin, a inceput sa-i povesteasca fiului sau cum el este jumate Shinigami si jumate Quincy... e cam fucked up ideea... In ultimele doua capitole, Ishhin, mare capitan de Soul Society, a inceput sa se bata cu un Hollow, care mie mi se pare ca seamana cu cel care il poseda pe Ichigo. Ce parere aveti?
Noul capitol din Bleach e plin cu mai multe bullshituri decat tot arcul cu Quincy de pana acum. Totul e atat de complicat si rasucit incat ma tem sa nu ajunga sa-l faca pe bunicul lui Ichigo bount ca sa aiba si gene din alea.
Gaurile din plot incep sa devina majoritare, asa incat in manga asta nu e atatea plot cate-s gaurile.
Daca e sa tinem cont de nivelul de putere indicat pana acum, Kenpachi ar trebui sa-l taie in doua pe Juga, dupa care sa spuna ca s-a plictisit si pleaca sa se culce. Ca sa nu mai spun ca jumate din kido-urile cat de cat avansate i-ar face praf pe quincy. Dar stim cu totii spre ce se indreapta manga, banuiesc ca doar cele peste 500 de capitole citite ne fac sa mai stam prin preajma.