Animezup - forum manga si anime

Full Version: Un nou concurs de proza originala [sondaj]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ideea principala: organizam un nou concurs de proza originala, cu premii constand in volume manga de data aceasta (nu garantez ca avem si yaoi, daaaar Zuppy04 )

Chestii generale: daca hotaram sa il organizam, veti avea timp sa trimiteti lucrarile de weekendul acesta pana pe 12 mai, timp suficient. Cine trimite lucrarea e inscris, simplu.

Alte chestii: eu strang lucrarile, pentru oricine altcineva vor fi anonime (puteti sa incercati sa ma mituiti totusi). Mai multe reguli/detalii vor fi anuntate week-endul acesta, daca rezultatul sondajului este favorabil. De azi pana vineri aveti timp sa votati.
Ahhh ce bine o sa ma simnt
Modifica titlul e gresit " priginala"
Si am o curiozitate, cine isi doneaza manga-urile?21
Oricum eu sunt pro caci la concursul trecut parca sa miscat umpic forumul
@Azazel
Eu donez un volum manga si o carte. Zicea @MajinCloud : "Well i am willing to sponsor 15 euros for a prize. Mai exact orice vrea cine o fi pana in valoarea aia de pe bookdepository." - asta daca mai ramane valabil.

Fiind un forum cu tema anime/manga/cultura japoneza, am de gand sa pun la bataie pentru premiu I urmatoarele doua lucruri:
- manga: Alichino (primul volum) de Kouyu Shurei (are 3 volume seria, povestea nu e grozava, dar grafica este superba, se aproprie ca stil de Kaori Yuki);*
- carte: Vechiul oras imperial de Yasunari Kawabata (primul scriitor japonez care a luat Premiul Nobel pentru literatura).

*daca se nimereste ca cel care ia premiul I sa fie fata, poate donez o manga one shot yaoi, asta daca e fana. Nu ca m-ar durea, fiind o nebunie de moment cand am luat cele 3 one shot-uri, dar sunt mai piperate ca pret si poate imi gasesc o modalitate sa imi scot niste bani.
Cam putini care voteaza pe aici, intr-adevar...ar trebui sa folosesc pluginul acela special 4
^ Nu cred ca are rost, adica uita-te putin. Sunt 22 de voturi, iar la vizitatori sunt 44, numai cei vizibili, deci sa zicem ca au intrat aici vreo 50 de useri (minim), iar poll-ul arata...gol. Deci e clar.
Oh, well, at least we tried. Daca mangaurile pe care le iau de la Ariadna sunt in stare buna, am sa le dau premiu la un concurs de fiction yaoi (ca mangaurile-s yaoi), asa de test, sa vad ce se intampla Zuppy03
Edit: vad ca a fost sters mesajul troll-ului, deci trebuie sa mi-l schimb si eu.

Well, 25 de voturi, deci nu cred ca se va tine concursul. Pacat, deja ma gandeam la inca 2 volume de manga sa le donez.
Mai bine sa dea Syrius un PM la toti userii cap-coada si sa le ceara o mica povestioara, specificand ca pot castiga anumite lucruri. Povestioara sa fie data prin reply si Syrius sa se ocupe de postarea lor, cu username-ul langa. Apoi sa mai dea un PM cap-coada si sa inceapa voturile care sa tina 2 saptamani.

Altfel in site-ul asta te ratacesti usor. Sunt aici de ani si tot nu stiu cum sa postez o poveste. Trebuie sa ma uit pe una veche sa apas pe "fyction" si apoi pe topic nou. Lucrurile sunt prea incalcite pe aici.

Deci daca ati da ocazia userilor sa participe cu usurinta, cred ca ar accepta multi.