Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Noi moderatori, promovari si altele
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Dupa cum anuntam zilele trecute, avem nevoie de membrii noi in echipa forumului. Din fericire nu am dus lipsa de candidati si chiar ne-a fost putin greu sa alegem pentru ca fiecare dintre ei are anumite calitati pe care le cautam la un moderator. In cele din urma insa a trebuit sa ne decidem asupra celor doua persoane care vor capata culoarea verde incepand de astazi.

Inainte de asta insa (ah, suspansul) vreau sa anunt o promovare a unuia dintre moderatorii nostri mai vechi, si anume @MajinCloud, care s-a dovedit a fi unul dintre oamenii de baza ai echipei. Alex va fi de acum moderator global (avea inca dinainte una dintre cele mai mari categorii ale forumului de moderat ).

Acum sa trecem la cei doi membri care au fost alesi sa devina moderatori. Ei sunt @Agrona si @Camille. Felicitari, sper ca vom avea o colaborare buna si cu rezultate pozitive atat pentru forum cat si pentru experienta personala. Va rog sa ma contactati pentru a stabili ce sectiuni veti modera fiecare.


Si acum, BONUSUL Smile
La sfarsitul lunii vom mai oferi un post de moderator, prin urmare ii invit pe ceilalti candidati sa fie cat mai activi pe forum, deoarece unul dintre ei poate primi acel post.
Din pacate unul dintre moderatorii a caror activitate lasa de dorit va parasi echipa la sfarsitul lunii, acest lucru facand posibila acordarea unui post suplimentar fata de cele anuntate.

Ok, acum avem echipa, avem multe lucruri planuite, tot ce avem de facut este sa ne apucam de treaba. Le multumim tuturor candidatilor pentru interesul aratat si membrilor actuali ai staffului pentru munca depusa pana acum.
Pentru probleme/nelamuriri, las topicul acesta deschis pana luni.
Felicitari promovatului si celor doua noi moderatoare!
Sper sa faceti o treaba buna si sa tineti forum-ul activ!
(daca asta se considera ca si spam sau off-topic, doresc sa imi stergeti postul cu prima ocazie)
Multumeeesc pentru acest post!Sper sa nu va dezamagesc si daca se poate as dori id-ul unora dintre moderatori ca sa-mi explice mai exact care sunt atributiile mele.

Aly

You can find me at aly@animezup.com, i always reply to emails! More than skype, facebook or mess.
Iata ca a venit si vremea sa mai introducem ceva membri in staff (si sa ii acordam mai mult timp liber unui moderator).
A revenit printre noi un membru mai vechi al echipei, care isi reia locul printre moderatorii globali: @Yondaime
Cat despre postul de moderator, intrucat am reusit sa sperii pe cineva anume cu antisemitismul meu, pana la urma ii vom da o sansa lui @yaoi maniac (pe care o rog sa ma contacteze cumva ca sa stabilim ce sectiuni va modera).
Din pacate @Nya. va parasi grupul moderatorilor. Ii multumim pentru tot ce a facut pentru site.

Felicitari noilor veniti, impreuna sper ca vom realiza multe lucruri bune de acum inainte.
Scuze ca nu te-am contactat. Am fost obosita cand am venit de la liceu.
Va multumesc... desi sper sa nu fie o pacaleala. O sa imi dau toata silinta.
Multumesc, guys. Sunt incantat sa-mi recapat scaunul din consiliu 21