Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Salutari <3
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Bună! Mă numesc Iulia şi sunt de undeva de prin Curtea de Argeş. Am 14 ani şi iubesc anime-urile. Ce ar mai fi de spus despre mine? Îmi place [non]culoarea negru, îl ador pe Kim Hyun Joong şi sunt un bun ascultator! Zâmbesc tot timpul şi de aceea prietenii îmi spun: "Smiley" [nu are nici o legatură cu singer-ul de la noi din ţară]. Am o obsesie pentru Coreea! [este foarte puternică].
Anime-urile mele preferate sunt: Sukitte Ii Na Yo [îl ador şi abia aştept noile episoade], Death Note, Romeo X Juliet [am plâns la acest anime], True Tears [a fost destul de interesant], Yu Yu Hakusho, Vampire Knight [vreau sezonul III].
Am dat peste forum întâmplator în timp ce cautam nişte poze din anime-ul Blood+. Am stat putin pe el şi mi-a placut şi de aceea m-a lovit ideea să îmi fac un cont la voi.
~Sper să îmi fac prieteni noi prin intermediul acestui forum şi să mă simt bine! <3 ~

Love you all~
Bine ai venit pe Animezup, Saya!
Sper ca o sa iti placa aici, o sa te simti bine si o sa iti faci multi prieteni!
Zuppy te primeste cu bratele deschise!

Happy posting si have fun! Nu uita sa te distrezi! Citeste-mi semnatura too!
Heyaa Iulia ~
Mă bucur să cunosc un fan care urmareşte Sukitte Ii Na Yo 5
Am şi eu ceva întrebari 106
1. Ce muzică asculti ?
2. Care este personaju' tau preferat din Sukitte Ii Na Yo ?
3. Ce hobby-uri ai ?
4. Ce zodie eşti ? ;d
Ăh, bine ai venit pe zup. Have fun ! Smile
Este! Cineva m-a vazut şi pe mine! Şi pe deasupra mai urmareşte şi Sukitte Ii Na Yo! Am dat de aur!
Să îţi raspund la întrebari:
1. Ascult k-pop, k-rock, j-pop, j-rock şi cam atât!
2. Îl ador pe Yamato şi îmi place felul de a gândi a lui Mei. Este genială fata...chiar m-a inspirat să scriu un fic datorită mentalităţii ei.
3. Sincer...îmi place să cânt şi am şi o prietenă care îmi împartăşeşte pasiunea. Îmi place să pictez şi cred că mă descurc destul de bine. Îmi place să citesc şi să compun poezie. Sunt mai multe lucruri care îmi plac şi le fac cu placere...
4. Sunt leoaică...<3

Merci de primire! Sper că mă acomodez repede cu forumul şi cu regulile lui...
In primul rand bun venit pe forum Smile
Sper ca sederea ta pe aici sa fie cat mai lunga si cat mai placuta.
Cat despre acomodat cu regulile forumului, nu cred ca o sa ai mari probleme, dat fiind ca sunt mai mult reguli de bun simt (ceea ce ai).
Iti citeam introducerea si parca mi-a sunat cunoscut numele de Sukitte Ii Na Yo, asa ca am dat un mic google si mi-am dat seama ca este una dintre manga-urile pe care (cica) le citesc. Daca anime-ul respecta povestea de acolo, inteleg de ce iti place. Singura problema o sa fie ca probabil o sa aiba mai mult de un sezon, asa ca, la fel ca Vampire Knight, o sa te lase cu dorinta de mai mult.
Spui ca esti o fire mai artistica, asa ca poate ne arati si noua ceva din ce ai pictat/scris. Chiar sunt curioasa referitor la picturi Smile
In rest, intrebari nu am pentru tine. Ce este de aflat, o sa aflam cu totii pe parcurs. Asa ca happy posting.
Merci de primire Cristina <3 Intentionez ca şederea mea să fie de durată pe acest forum. Sunt foarte încântată de el! Cât despre firea mea artistică...nu cred că o să fiu prea apreciată dar când îmi voi face curaj şi voi gasi un topic unde să postez [încă mă acomodez] o să vă arat ciudăţeniile mele pe care le numesc "desene". Până atunci mă ocup de un fic...care sper să vă placă.
Love you all!