Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: East Euro Comic Con
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4
Pe 29 martie am traseu cu militia, daca iau permisul sarbatoresc la CC. =.=' As vrea sa ii intalnesc pe John Rhys Davies si Finn Jones, si daca nu m-as fi plimbat pe zup de plictiseala nu as fi aflat de eveniment. <3 Thank you for being so amazing!
Presupun ca pun intrebarea asta cam tarziu, dar vrea cineva sa facem si o intalnire daca mergem la Comic-Con? Cu sau fara iesit la bere/suc dupa. Eu o sa ma vad cu @Soda si cu niste amici si am zis sa vad daca mai sunt oameni care vor sa ni se alature
(28-03-2013, 07:22 PM)MajinCloud A scris: [ -> ]Presupun ca pun intrebarea asta cam tarziu, dar vrea cineva sa facem si o intalnire daca mergem la Comic-Con? Cu sau fara iesit la bere/suc dupa. Eu o sa ma vad cu @Soda si cu niste amici si am zis sa vad daca mai sunt oameni care vor sa ni se alature


Acum ne spui dupa ce am venit de la comic con 2

Oricum LUME, cei care nu au venit bine a facut !! a fost NASPAAAAAAAA, o PROSTIE !! Cine dracu mai se duce la comic con.

Biletul de la intrare a costat dublu fata ce spusese ei. Si ca sa nu se faca scandal din cauza biletelor au avut pe cei de la bidepa.
Organizarea a fost naspa am intrat la 12:45. si am plecat de acolo la 2:30 (ca sa va dati seama)A fost si chesti interesante , figurine ieftine de la unguri.


Asa ca sa mi bag... sa le crape mainile de la bani... si sa intre intr un
zid toata organizatorii de la comic con pana le plesnesc creierii.
Pai am zis de doua zile pentru ca atunci mi-a trecut ideea prin cap 106

Sincer nu zic ca a fost naspa. A fost exact cum ma asteptam sa fie. Pentru locatia pe care au avuto a fost destul de plin de lucruri. Figurine, comicuri, carti si o reprezentatie buna din partea celor de la Harap Alb.

Adevarul este ca daca nu te implici nu prea ai ce sa faci la orice conventie mai mult decat sa treci odata pe la fiecare magazinas. Daca nu te bagi la un panel, la un cosplay sau la un joc nu ai de ce sa pierzi vremea pe acolo. Daca vi doar ca sa rotesti ochii nu prea ai ce face.

Fata de primul Otaku Fest si primul Nijikon acest prim Comic Con a fost mult mai bine organizat. S-au vandut bilete dinainte, au venit reprezentanti de la mai multe compani din romania si a existat un interes mai mare decat pana acum intr-un nerd phenomenon. Sincer sper sa se mai faca ca sa poata sa creasca sa avem in cativa ani ceva chiar reusit. Industria nu creste doar daca oamenii sunt pasionati de ceva in propriul lor camin si in public sunt indiferenti fata de un fenomen
Oricum hai sa va arat ce figurine mi-am luat...


[Imagine: RoTTeN131.jpg]


[Imagine: RoTTeN132.jpg]
Meh. Le-ai scos din cutie ...


Dezamagitor.wrsedrtyuiyiuyttrewesrdtfg2356578908765432gfhgjhjjfghfg
A fost chiar okei, adica mai bine decat ma asteptam pentru prima editie.
Cam inghiesuiala la LoL (nu's jucator dar am fost cu un pasionat si am pierdut ceva vreme peacolo).
Organizare destul de buna, adica ma speriasem pe la 11:30 cand am venit si am vazut atati afara dar a mers bine si destul de rapid.
Quiz contest destul de diversificat (sau cel putin asa mi sa parut pentru cultura mea) , i liked it.
Acum astept ziua de maine.
Dude, vad ca s-au pierdut portofele la CC in prostie. Trebuia sa merg si eu pe acolo, cine stie ce-mi pica in mana.
Mda eu n-am mai fost, auzisem ca numai gasesc bilet si am lasato balta -_- imi pare putin rau dar asta e, bine ca urmeaza Otaku xD. Nici maine nu o sa merg, adica ce rost ar mai avea? >.< btw din ce am inteles nu a fost nimic spectaculos dar asa mai imi pierdeam si eu timpul pe acolo. Smile
Apropo, marfa figurina cu Freddy xD 21
Pagini: 1 2 3 4