Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Ce ma enerveaza?
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4
Eh,nu e mare lucru ce o sa fie aici.
Aici ne spunem frustrarile.Pe scurt,nu povestim,spunem pur si simplu... m-a enervat aia,m-a enervat cealalta.


Presupun ca incep eu?
Ma enerveaza ca nenea de sus s-a apucat sa faca renovari(din nou) si le incepe cu ora 6.30.
P.S. FML!Lol.
Ma enerveaza ca m-am intors in Cipru. OH GOD ALMIGHTY T.T
Am parte de acelasi tip de vecini. De la ora 7 dimineata pana la ora 8-9 seara nu fac absolut nimic. Si cand zic asta ma refer la nimic nimic (iesit din casa, plimbat cainele, dus gunoiul etc.). Dar de la ora 9 pana la miezul noptii se apuca brusc de renovat. Bormasina, tractor, atac extraterestru, unicorni, llamas, Putin, Obama, bombe atomice, ca si cum toate s-ar aduna in apartamentul lor. Inexplicabil comportamentul suspect al acestor persoane.
Nu inteleg nimic dintr-un cod cu variabile in spaniola. Eu folosesc variabile in engleza, de ce naiba nu pot altii sa faca la fel.
Ma enerveaza noul cod rutier. Eu sunt biciclist de cand ma stiu si n-am de gand sa merg pe pistele alea pt biciclete pentru ca e plin de pietoni pe ele. Lumea in Romania inca nu intelege diferenta dintre o bicicleta si un pieton, asa ca nu cred sa se schimbe lucrurile prea curand. ALtii chiar cred ca e pista pentru carucioare de copii sau alte cele.
E ENERVANT!!!
(19-01-2013, 11:28 AM)Syryus A scris: [ -> ]Ma enerveaza noul cod rutier. Eu sunt biciclist de cand ma stiu si n-am de gand sa merg pe pistele alea pt biciclete pentru ca e plin de pietoni pe ele. Lumea in Romania inca nu intelege diferenta dintre o bicicleta si un pieton, asa ca nu cred sa se schimbe lucrurile prea curand. ALtii chiar cred ca e pista pentru carucioare de copii sau alte cele.
E ENERVANT!!!


Haha, si la mine e asa. Aveam aproape o pista de biciclisti/role in tot orasul (cu latimea de 1,5-2 metri) si pe acolo merg toti pietoni. Chiar daca fix alaturi de acea pista se afla si una destinata lor. Si chiar mai mare ca a noastra. Si exista si un afis unde scrie clar ca amenda este de 50 ron pentru ce-i ce folosesc pista fiind simpli pietoni. Si avem si paznici care sa se asigure ca incalcarea acestei reguli este aspru pedepsita. Si paznicii (surprinzator!) merg pe acolo pe unde e interzis. Si mult prea multe "și-uri " in acest post.

Ma enerveaza asteptatul. Si un anume joc.
Ma enerveaza vecinul de deasupra mea. Adica, frate, inteleg. Iti plac manele... it's ok. Da' ascultale naibii mai incet ca sa nu deranjezi pe toata lumea. Smile

Sper doar sa nu aduca lautari si de data asta -.-
Ma enerveaza userii care freaca menta doar pe la Fan Fiction, de parca restul forumului nu ar exista si cei care sunt online, dar nu posteaza nimic.

Ma enerveaza ca nu am un calculator ca lumea al meu pe care sa instalez Photoshop si ca pentru a nu mi se bloca rabla asta de netbook, a trebuit sa dau disable la shockwave flash player.

Ma enerveaza ca trebuie sa astept in Dragon Story 32 de ore pana imi da breed la Titan Dragon si ca dupa o sa trebuiasca sa astept iar 32 de ore -.-. De ce exact rare-ul ala trebuia sa pice acum?!

Ma enerveaza ca nu inteleg ce vrea Kiko de la viata mea, o zi ma iubeste si ii e dor de mine, in alta abia imi vorbeste. Oricum nu ma intereseaza prea tare. Mi-a fost dor prima saptamana, dupa care am realizat ca nu o sa mearga niciodata.

Ma enerveaza ca in Paphos-ul asta nenorocit a trebuit sa ma invart 50 de km cu motorul ca sa gasesc un supermarket deschis duminica pentru niste ceapa si spaghete -.-
>Obsedatii care se dezbraca si... *ahem* intelegi voi, apoi striga dupa fete ca sa le arate... *hm*.
>Mama care tot bate din gura fara rost.
>Vremea asta naspa.
>Lenea ce pune stapanire pe mine mai mereu...
Ma enerveaza vecina-mea. Apartamentele noastre sunt legate, ea poate da drumul la caldura, la apa calda etc. Nu conteaza cum si de ce, cert e ca femeia asta imi sta de inteles ca nu se spala. Deobicei mai da drumu' la apa calda de la 10 seara (cand vine zana) pana pe la 9 dimineata, dar azi e iar una dintre zilele cand m-am spalat cu apa rece pe cap.

Ma enerveaza ca nu mai am cum sa fac rost de bilete la concertul de sambata, The Masterpiece, nici macar d'alea la 50 de lei, pentru ca tre' sa iau 2 si nu am bani.

Ma enerveaza oamenii prea bagaciosi.

Ma enerveaza taximetristii care au impresia ca orice banda li se cuvine, care nici nu se obosesc sa semnalizeze si care se baga cu nesimtire.

Ma enerveaza alea care zic ca femeile sunt superioare barbatilor.

Ma enerveaza alea care zic "sunt fata, deci nu stiu nimic despre fotbal, d'oh!".

Ma enerveaza oamenii care nu pot fi niciodata obiectivi.
Pagini: 1 2 3 4