Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Hello, hello :)
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Bună, Smile

Mă cheamă Andreea, am 16 ani și sunt o fană a animeurilor de când mă știu. Nici nu-mi mai pot aminti care e primul anime vazut, dar printre primele vizionate se numară și Slayer. Animeul preferat? Cred că este Code Geass, dar și Kaichow wa Maid-sama și Soul Eater.
De asemenea, sunt o mare fană a mangaurilor. În ultimul timp am început să le citesc foarte des și-mi plac la nebunie. Printre mangaurile preferate se numară: Dengeki Daisy, Five, Kuroshitsuji, Sora Log etc. Să nu uitam și de cele yaoi care-mi cam plac 9.
Ce aș mai putea spune? Îmi place foarte mult să fac fotografii și să scriu - mi-am descoperit aceste hobby-uri acum aproximativ 5 - 6 ani. Șiii.. îmi place muzica rock/metal, trupele mele preferate fiind 3 Days Grace, Metallica, Guns și Bon Jovi. De asemenea, îmi place foarte, foarte mult să citesc. Ador cititul și carțile - mai ales cele romance, fantasy. 4
Cam atât presupun 4. Dacă aveți întrebari, i'm here Smile
Bine ai venit pe Animezup, Leaf!
Sper ca o sa iti placa aici, o sa te simti bine si o sa iti faci multi prieteni!
Zuppy te primeste cu bratele deschise!

Happy posting si have fun! Nu uita sa te distrezi! Citeste-mi semnatura too!
Bun venit pe forum Andreea.

Dupa chestiile ce iti plac te vei integra destul de bine.

Intrebari nu am, pentru ca daca vreau sa aflu ceva iti voi urmarii posturile (NOT like a stalker 4). In schimb iti recomand sa iti faci si un cont pe myanimelist ca sa vezi cat timp ti se scurge din viata pe acest hobby 4 si apoi sa il postezi aici.

Spor la postat si sa iti faci prieteni
Buna Andreea...ciudata coincidenta de nume:P si inca o data spun coincidenta si in anime-ul Code Geass care il ador si eu, de muzica nu mai vorbesc..,iar fotografia..suntem cumva gemene?... purul adevar.
Intrebarii.. sa ma gandesc.....
1.Din ce oras esti?(curiozitate, nu esti obligata sa raspunzi)
2.De cand ai aceasta pasiune pentru anime-uri, yaoi, manga?(din relatarea de mai sus presupun ca fotografia si scrisul sunt hobby.uri descoperite acum 5-6 ani, nu si cele din intrebarea mea)
3.Ai putea sa iti faci o descriere fizica?(poate semanam;)..)

Sper sa te distrezi pe animezup..si sa iti faci noi prietenii....
Ja ne
Vă mulțumeesc pentru „bine ai venit”-uri! hug
Sunt din București și am parul șaten deschis, ondulat, sunt înaltă și am ochii albaștri. 4 Cam atât cu descrierea fizică presupun 21. Sunt fană a animeurilor de pe la vâsta de 7 ani și de acum 2-3 ani sunt fană mare a mangaurilor și yaoiurilor.
Ja nee! 4
Hey..am revenit..again...
Si sa fac o completare la ce ai zis Andeea..nu semanam..din pacate...^^'
Hmmm ochii albastri....interesant..am sa-mi iau lentile de contact...it's a joke...
Am uitat o intebare forate importanta pentru mine in special.
Iti place japoneza?...Inveti japoneza?..(Nu stiu daca este chiar evident raspunsul, dar prefer sa il stiu concret4)Ahh..am multe intrebari pregatite firar sa fie.Mereu sunt pregatita....21
Si cum iti palce sa scri, te asteptam cu ceva nou..
Dewa mata
Hehe, macar avem gusturi asemanatoare 4.
Nu știu japoneză, am avut o anumită perioadă când am vrut s-o învăț, dar am renunțat rapid. Mi s-a parut și mi se pare destul de complicată >.>.
Dacă mai ai întrebari, i'm heree 4. O să pun o poveste zilele astea pe la proză :- ”.
Hehehe..si iata-ma...
Pai este complicata daca o iei din prima cu caracterele japoneze, care ele se invata dupa ce incepi cu inceputul, adica gramatica ei scrisa in limba noastra(romanji) cum ii zic ei, dupa ce le stapanesti poti incepe sa inveti hiragana si katakana si kanji(ca mereu uit de el) asa totul nu va mai fi complicat...(cel putin pentru mine)
In fine.....gata cu istorisitul...
Uuuu poveste.....Yaoi?..4..oricum mi-ar placea sa ti-l citesc
O alta micuta interbare ar fii..Hmmmm...
ce culori iti plac?4(hehehe)