Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Syryus's update list
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2
Aici voi posta doar informatii relevante privitoare la lucrurile care se schimba pe forum (din cauza mea). Discutiile/parerile/intrebarile/erorile le veti efectua/raporta in topicurile deja deschise.- Am modificat sistemul de cumparare a usergroups. Acum cand cumparati un grup, acesta se seteaza automat ca grup de display si trece la grupuri secundare. Cei care au Moderatori, Globali sau Admini ca grup principal pot deci cumpara usergroup fara sa li se afecteze permisiunile, doar modul in care le apare username&userbar.

- La profilul userului, pe tabul More/Options, sunt enumerate toate grupurile cumparate de user afara de cel afisat (cred). Deci puteti cumpara mai multe grupuri daca vreti si vor fi afisate aici.

- La Quick reply si Quick edit aveti acum optiunea de a merge la Full reply/edit, ce ati scris pana atunci pastrandu-se (sper).

- Aveti link, la meniul Forum, catre Unread posts. Ma astept la o eroare de aspect pe undeva, sper sa o raporteze cineva.
Mai multe despre cumparatul grupurilor:

- daca ati cumparat un grup si vreti sa cumparati inca unul, cel vechi va ramane ca Grup secundar in continuare, iar cel nou ii va lua locul ca Grup de display
- pentru a schimba grupul care este afisat, alegeti MyCP>My groups si dati click pe Set as Display Group in dreptul grupului ce vreti sa fie afisat.
- oricate grupuri ati cumpara, veti putea schimba afisajul intre ele dupa dorinta.
- Am schimbat putin editorul de text, am adaugat un buton de spoiler langa optiunea de schimbare a culorii.
- In afara de bold, italic si underline, acum aveti si optiunea strike

- Am rezolvat eroarea de la quickreply. Il puteti folosi din nou cu incredere.

Aveti un nou buton pt bbcode in mijlocul celui de-al doilea rand. Se numeste Paragraph si cu el puteti avea parte de mult doritele alineate. Trebuie doar sa selectati textul paragrafului si sa apasati pe buton.


Si textul va arata asa.

Ghici ce avem pe ordinea de zi astazi?

OEKAKI.

Am combinat un script chibipaint cu un plugin de galerie MyBB si a iesit ceva dragut, zic eu.
Puteti gasi programul de Oekaki (atentie, necesita Java instalat) la meniul Community, iar galeria la Zup Mall.

Dupa ce creati desenul, salvati-l cu optiunea File>Send si se va inregistra in galeria, la categoria Oekaki. Puteti sa-l stergeti de acolo daca doriti.
Pe viitor e posibil sa implementez o fuctie de editare a desenelor, dar e ceva mai complicata deci mai poate astepta.
Am adaugat cateva jocuri noi: Yeti sports, 2fast2furious...
De asemenea de acum puteti da pm direct de la postare, aveti quick reply la pm, editorul activat la comentarii, apar notificari cand sunt trimise cereri de prietenie si comentarii la profil, puteti raporta pm-urile SI postarile/topicurile sterse pot fi de acum recuperate.

Cam atat ^^'
Acum avem si galerie video unde puteti posta clipuri de pe youtube. O puteti gasi in meniu la categoria Community.
Am pus pluginul pentru tag. Acum puteti da tag cuiva intr-un post scriind @[nick] . Acel user va primi un mesaj anuntandu-l ca a primit tag. Spor la taguit oameni 21

@[Aly]
Am pus cateva animalute in Shop, anume pokemoni. Ii puteti cumpara si vor fi vazuti atat in profil cat si la fiecare postare. Probabil unii dintre voi n-or sa aiba la inceput destui zupi, asa ca puneti mana si postati 21

PS: pikachu rocks.
Am sa sterg conturile cu zero postari in seara aceasta, ca sa nu mai incurce serverul degeaba. Daca aveti vreun cont pe care din cine stie ce motiv aveti nevoie, dati-mi PM va rog.

- Au fost sterse toate conturile cu zero postari care au vizitat ultima data siteul in anul 2010. Cat de curand am sa fac la fel cu cele ultima data active pana in iulie 2011.
-Acum la User Area puteti vedea noile alerte, ale caror setari le puteti face in UserCP. Sistemul de alerte este conceput sa adune la un loc evenimentele petrecute de la ultima logare. Puteti afla daca cineva v-a editat, sters sau comentat postarile, daca v-at citat sau dat tag intr-o postare, etc.

-Am schimbat sistemul de tag. Acum veti folosi @nume si @"nume user" pentru cele cu spatiu in ele. Ex: @Aly , @James Dean
Pagini: 1 2