Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Probleme/Updateuri si restul
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2

Aly

Am adus cu ajutorul lui Sy multe din vechile pluginuri, defapt el le-a adus, eu doar i-am dat voie. Daca va apare vreo eroare, ceva, orice, anuntati, pana si vreo virgula pusa aiurea. Nu sunt pluginuri noi, nu este nimica nou, sunt acelasi lucruri care erau si inainte, doar ca acuma se lucreaza ca sa fie facute sa mearga.

Legat de temele de forum, sunt foarte multe, avem backup la ele in caz de ceva, dar unele dintre ele vor mai disparea...P.S. Vor fi foarte multe pluginuri noi...
Nu stiu cat de bine este ca postez aici, sau cata voie am sa fac asta, dar voiam sa va felicit pentru munca. Icet, incet, iese ceva frumos aici multumita voua (nu stiu exact care sunteti, dar va stiti voi Smile )
Am vazut ca au disparut plugin-urile cu buddies, de la profil, adica s-au sters userii ce erau in buddie list aia, cam asa pare... 39
(16-09-2012, 10:13 PM)Biersack A scris: [ -> ]Comentariile de la profil apar de doua ori. S-a dat recount sau ceva de genul? Pentru ca nu-mi mai apar vizitatorii la profil si buddies. Ah, da, si medaliile si moods apar tot de doua ori.
Ah, acum am vazut, Fani a zis deja asta, my bad.
Buddy list a fost din pacate resetata 2 scuze, dar am dat un disable si enable general la pluginuri si am facut un pic de curatenie.
Dupa ce punem tema noua or sa se intoarca incet incet quizurile, chibiurile si ce mai gasim noi pe acolo.
Bre, pe voi nu va deranjeaza absolut deloc chestia asta?
[Imagine: 1.png.0x675.krcpdhipwc9885midpw9mtrfw5mqjjor.png]
Poate sa arate mult mai bine, adica asa
[Imagine: 2.png.0x675.u5aybug1nbkb7qfrlbuq1p03rpidaemi.png]
Si lucrul asta poate fi facut foarte usor adaugand "display: block" in span-ul corespunzator acelor medalii (sau ce mama naibii or fi ele). Inca un lucru, ar fi mult mai bine daca s-ar face o clasa css (numita - stiu eu?... - .medalii sau .medals, dupa cade mai bine inimii, desi eu as merge pe a doua varianta) care sa tina stilurile pentru acel tag (span, din ce am vazut) separat, in fisierul (.css) cu stiluri al site-ului (sau in unul din fisiere, daca sunt mai multe - la asta nu m-am uitat), iar in loc de scrierea inline a stilului, implicit a atributului style, sa se foloseasca atributul class (<span class="medals"> ... </span>).

Trust me, I'm a developer! (I'm not a designer, by any means, but this is too creepin' easy and obvious)

P.S.: Am postat aici pentru ca habar n-am unde s-ar fi potrivit mai bine. Candva, acum ceva vreme, utiliza sa existe un thread pentru asa ceva... parca. <-- Well, I've found the right topic, but I can't delete this post and I'm too lazy to copy-paste this.
P.P.S.: E-al naibii de greu sa scrii fara diacritice!
O.o dafuq, chestia aia trebuia sa aiba fixed width, nu sa se lateasca dupa bunul plac 21 Cat despre fisier separat pt medalii, e exagerat dat fiind ca apar de maxim doua ori pe siteul vizibil unui user si n-au nevoie de indicatii decat cu privire la asezarea in element.

Nu imi bat capul oricum, in noua tema totul va fi ok. N-am facut eu tema asta si deci nu ma bag la partea cu css.

Aly

E Chrome, nu e de la medalii, e setat ca dupa 7 medalii sa treaca pe randul 2 si asa se intampla, a fost setat, acuma e fixed width, pe mozilla merge, pe opera merge, pana si pe IE merge cum trebuie... Chrome are minte proprie.


@Sy, daca nu ma insel are fixed width.
Si whitespace: nowrap, printre altele >.<

Reparat.

Aly

Aia nu am fost eu.
Mai, eu am vorbit din postura de developer. Ideea e ca nu-i destul sa mearga local, ci pentru toata lumea - 25% din utilizatorii site-ului probabil ca folosesc Chrome, de unde ca nu trebuie sa-i ignorati (procentul, desi nu-i majoritar, nu-i deloc mic). Daca vreti, va pot ajuta si eu cu lucruri pe ici pe colo si cu sfaturi pentru ce si cum ar trebui sa fie. Poate, chiar, as putea ajunge sa implementez niste lucruri (e drept ca php-ul e limbajul pentru care am cel mai ridicat nivel de dispret, dar daca veti avea nevoie de ajutor cu astfel de lucruri, as putea sa v-il ofer). Nu sunt cel mai bun programator de pe planeta, nici pe departe, dar pot zice ca-s destul de bun (if we were to judge by the place I work at, heh).

No acum, nu mi-o luati in nume de rau, vreau doar sa ajut, dar voi sunteti cei ce decideti cum doriti sa fie lucrurile, asa ca e la latitudinea voastra. My point has been made.

Oh, and by the way, @Sy: you need not create a new file for that class just append the needed code at the end of the existing file and replace the php/html code where it's required - it's too darn simple.

Edit: Well, now it looks as it should :)
Pagini: 1 2