Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Rooftop Prince
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
[Imagine: 2d1jxxz.jpg]


“Rooftop Prince” (Printul de pe acoperiş) este o fantezie-comedie romantică, ce vorbeşte despre un Prinţ Moştenitor din epoca Joseon, care îşi pierde Printesa şi calatoreşte în timp, 300 de ani, până în secolul 21, împreună cu camarazii lui. Aici se îndragosteşte de o femeie ce seamană cu Printesa lui pierdută.

Distributie:

Micky Yoochun as Lee Gak
Han Ji Min as Park Ha
Lee Tae Sung as Sun Woo Ho Joon
Jung Yoo Mi as Joo Se Na
Lee Min Ho as Song Man Bo
Jung Suk Won as Woo Yong Sul
Choi Woo Shik as Do Chi San


Sinopsis


1. Nu te-am uitat niciodată, chiar dacă s-au scuturat florile. Aş dori să întreb atât barbatii, cât şi femeile din această epocă, care raspund “DA” fară ezitare la întrebarea “Există o dată când expiră dragostea?” Cât de mult este “data de expirare a iubirii?”. Gânditi-vă înainte de a raspunde “Cum se poate calcula dragostea?” Ţi-ai calculat deja dragostea, atunci când ai spus că există o dată de expirare pentru iubire?
Astfel, această dramă ar dori să demonstreze că există dragostea nemuritoare. Am vrea să spunem “cool”, o poveste de dragoste între barbati şi femei din zilele noastre, care actionează conform ratiunii şi nu inimii, şi care se cred ei înşişi că sunt “cool”.



2. Nu te-am uitat niciodată, chiar dacă s-au scuturat florile. Printesa Moştenitoare era o prietenă veche şi un aliat politic al Printului Moştenitor, Lee Gak. Ea era, de asemenea, singurul sau prieten din interiorul Palatului. Hwayong, care luase locul sorei mai mici şi devenise Printesă Moştenitoare, nu se considera vinovată şi credea că ocupă locul care îi revenea de drept. Buyong îl iubea pe Prinţ, dar credea că iubeşte doar pozitia lui, dar în realitate iubea omul. El era singurul barbat de care nu trebuia să se îndragostească: Printul Moştenitor al Joseon şi barbatul sora ei mai mari… Cum poate dragostea ei arzatoare fi considerată mai prejos decât iubirea din zilele noastre?
Un triunghi amoros între două surori şi Printul Moştenitor. Dragostea lor nu se termină chiar şi după 300 de ani, şi continuă ca un destin nefast. În secolul 21, în Coreea de Sud, Printul Moştenitor calare pe un cal alb şi o doamnă conducând un camion de 1 tonă se confruntă reciproc. Îşi vor înfrunta corect dragostea?



[taken from koreafilm.ro, credits to the writer]




Parere personala : Iubesc drama. Cred ca cei care ma cunosc stiu deja motivul pentru care am urmarit-o, Yoochun joaca rolul principal, nu m-as satura niciodata sa-l vad in dame, he's too funny and charming.
Povestea in sine totusi est euna care este superba, si sfarsitul nu e tocmai unul obisnuit. Ha Ji Min este o actrita foarte buna si formeaza un cuplu frumos cu Yoochun [still i like him more with Junsu /coughs]. Drama aceasta este pe lista mea de recomandare pentru o portie buna de ras ^.^
Comedie imbinata cu drama si putin romance, o poveste antica, dar moderna, este foarte interesanta, o sa stati cu sufletul la gura~ mai ales la intrebarea pe care i-o pune printul cumnatei lui :3, raspunsul o sa fie unul neasteptat, eu l-am ghicit, si aveam nevoie doar de confirmare~