Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: you know
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
GFX all the way

[Imagine: morning_chocolate_by_agg_a-d5bv6qf.png]

[Imagine: addicted_to_coffee_by_agg_a-d5bsddg.png]

[Imagine: chocolate__by_agg_a-d5ak77h.png]

? :]
Mereu mi-a placut cum lucrezi. Din post-ul asta reiese ca ti-ai format deja stilul, lucrarile asemanandu-se foarte mult intre ele, dar stiu ca esti foarte diversificata si ca mereu incerci ceva nou. Ti-am mai zis ca lucrarile postate aici imi plac foarte mult - mai ales cea cu bufnita - dar vreau sa mai postezi fiindca stiu ca ai si mai bune. :3 La ultimul sig nu ile vad rolul sagetilor, chiar daca nu ies asa mult in evidenta. Ar fi mers si un text, mai ales la a doua lucrare. La toate mergea, de fapt, inca putin lucrat, insa sunt constienta ca stii ce faci, esti mereu in progres.
Un cuvant care iti caracterizeaza munca ? Neat, I think. :]

Posteaza si celelalte.Vreau sa vad mai multe efecte,mai mult glow, mai mult altceva. Spor si multa imaginatie~
Imi plac lucrarile tale, mereu am vazut initiativa de la tine. Ai lucrari per total foarte simple si placute la prima vedere. Idei din ce in ce mai bune si deja un stil format. Cea cu bufnita imi place cel mai mult, si cum a spus si Ang. un text ar fi mers - si nu, nu glowy smowy; apropo, Ang., am vazut ca-ti plac lucrurile stralucitoare .___.' - ci unul simplu, gen un Arial cu cateva efecte pe text ar fi mers destul de bine. La ultima imi plac culorile mult dar ma cam seaca cum te-ai semnat, adica mai mult fontul.
Anw, bafta hug!
Va multumesc Angie si Daria! <3
Daria, stiu, nici pe mine nu ma incanta foarte mult cum m-am semnat, dar mi-e lene sa o modific, oricum, am o varianta fara ea. 21

Next, nu sunt noi, promit sa revin cu altele noi in curand, in stilul primelor doua din primul post.

[Imagine: monkey__by_agg_a-d54mvlq.png]

[Imagine: couple_by_agg_a-d5dr2bp.png] - pe asta o vad ca pe un fail, am facut-o din plictiseala pentru un user de pe un forum.

:]
Hellow.
Um... cred ca lucrarile din primul post au iesit mai bine, desi sunt la fel de simplute ca ultimele parca da mai bine ochiului si sunt mai bine pozitionate. D:
In ultimul post la semnatura cu maimuta nu prea imi place acel clipping mask, defapt, parerea mea este ca nu prea are ce cauta acolo, in rest, sincer, imi place, desi puteai sa faci textul putin mai vizibil, dar e bine si asa. Smile
Al 2-lea nu prea imi place, marginea aceea de caiet din stanga am vazut ca se foloseste mai mult la sig-urile cu manga sau in care se folosesc multe texturi in care personajul se cam acopera si arata de parca ar fi un desen pe o foaie si marginea de caiet intr-o parte... aici nu prea e asa. Un alt lucru ar mai fi pozitionarea, adica... e prea in stanga, probabil imaginea nu ti-a permis sa o pui mai in centru sau altundeva dar puteai gasi o solutie pentru asta, adica... iti dau ca exemplu un sig de-al meu, sper doar sa nu crezi ca ma laud sau altele, incerc doar sa iti arat cum ar trebui sa procedezi intr-o situatie de genu' pe viitor ^ ^
Look: http://i40.tinypic.com/of0zfp.png
Puteai sa ii pui pe cei 2 intr-un cerc dinasta, sau o alta forma si sa adaugi dupaia tot felul de nebunii. Smile

Well, bafta in continuare. hug
Multumesc mult Mimi <3

New stuff:
[Imagine: christmas_signature_by_agg_a-d5ozhnw.png]

? :3
Umm, right...

[Imagine: sakura_by_agg_a-d5p88e0.png]

[Imagine: g_dragon_by_agg_a-d5pbazv.png]
Dupa mine evoluezi, nu mult, dar evoluezi. La ultimele doua este prea mult spatiu negativ, ai fi putut sa folosesti un stock ca si bg, eventual un peisaj natural si cu cateva efecte dragute cred ca ar fi iesit chiar fain. Tu ai idei, dar vad ca nu le pui in practica destul de bine. Inainte sa incepi o lucrare gandeste-te si puneti gandurile in ordine, lucreaza cu calm si fi ordonata. In rest, cred ca ai mai fi putut folosi niste clipping mask ca sa mai maschezi golul acela imens, poate si un text ar fi fost dragut, in sensul ca pe la Mimisor am mai vazut tipul asta de lucrari si ei chiar ii ieseau foarte fain. Uite aici niste exemple chiar dragute:

[Imagine: 25fipoz.png]

[Imagine: wcmj9h.png]

[Imagine: 11se8us.png]

[Imagine: 14jreap.png]


Bafta!
Mersi pentru sfaturi, Daria. <3

[Imagine: the_joker_by_agg_a-d65nnmm.png]
Ah, ultima semnatura cam scartaie. Iar ai spatiu negativ mult sus care nu se imbina deloc cu semnatura, chiar daca ideea in sine ar prinde bine. Textul nu a iesit tocmai cum ar fi trebuit, presupun. Mai bine nu il puneai pe overlay si alegeai si alt font si mai scurtai din text. C4d-urile alea sunt puse cam aiurea, in sensul ca-s peste personaj si nu este prea inestetic.
Bafta! Vreau sa vad ce mai faci 4!