Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: My Art
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Aceasta este prima mea postare pe acest site. Sper sa va placa, astept critici.
NaruSaku - Naruto Shippuden Draw
http://veteranelite.deviantart.com/#/d59wflm
http://veteranelite.deviantart.com/art/N...-320322620

hmmmm cred ca e ceva
Hei! Bun venit Veteran. Ma bucur ca ai postat aici. 3 Te asteptam si cu un topic in sectiunea nou veniti: http://animezup.com/forum/forumdisplay.php?fid=7 . Cu detalii mai multe despre tine. Si sa cunosti cat mai multa lume. : )

Despre desen acum
O redare frumoasa. Desenul este structurat foarte bine. Micile probleme intervin la anatomie. Calcaiul sakurei nu arata bine si mana lui naruto. cea de pe genunchi. Si alte mici detalii. Mai exerseaza asa, cu model in fata pana iti reuseste si cu timpul vei reusii si singur. Umbrele aici mai lucreaza. Le faci prea neglijente si nu le acorzi atentie prea multa. Acorda mai multa atentie, si lucreaza mai fin. Atat. Voi reveni in topicul tau cu mai multe de spus cand mai postezi desene.

Si nu uita de topicul la nou veniti. :->
off: Aggie, suntem postam amandoua aici, nu? 21
Hei, VeteranRaChi, welcome. :3 Se vede ca ai lucrat ceva la desenul tau si ma bucur ca oferi timp acestei activitati, desi intradevar mai ai de muncit la anatomie, hasura si umbre. De exemplu, daca ar fi sa o luam doar putin detaliat, barbia Sakurei e prea mare, nu conteaza daca se uita in sus, plus ca ar fi trebuit sa faci acea linie care sa reprezinte buza de jos, cum fac majoritatea artistilor manga/anime, doar ca sa evidentiezi cat de mare e barbia/buzele. Iar Naruto are urechea prea mare, este o chestie, cum ca urechea este la fel de lunga ca si nasul, iar aici e mult mai lunga decat nasul. In jos te-ai descurcat destul de bine, doar la picioare mai ai de lucrat si tind sa cred ca pozitia Sakurei nu e corecta, arata de parca ar sta pe o banca, nu pe o creanga. Acum in legatura cu umbrele, vad ca ai incercat sa faci cateva la cei doi, dar mi-ar placea sa termini ce ai inceput, adica sa incerci sa faci toate umbrele, chiar si in fundal, va arata mult mai estetic. :3 Hasura e draguta, desi la portiunile mari ar trebui sa incerci sa nu mai hasurezi in bucati mici, ar trebui o singura hasura intr-un singur sens ca sa arate frumos.
Sper sa te integrezi bine si sa revii cu desene, fiindca se vede ca ai talent, doar ca trebuie muncit. <3

Edit: Ann, aparent da. 24
Edit2: Johnny, cel mai bine se observa in partea de jos stanga din cauza diferentelor de nuante, mai ales ca nu sunt umbre alea. Dar in mare aproape tot fondul e asa. :3
Ann, multumesc pentru critici si complimente. Nu am inteles la ce te-ai referit cu anatomia, ma refer ce vrei sa spui prin asta?. Calcaiul Sakurei intr-adevar este prea mare, de parca are tocuri. Iar mana lui Naruto este si ea mai ciudatica. Iti multumesc pentru critici, chiar aveam nevoie de ele4.
Aggie, multumesc pentru critici si complimente. Urechea lui Naruto intr-adevar este mare, chiar nu am observat asta pana sa imi zici tu. La sakura aproape ca ma dadusem batut sa mai corectez pentru ca era foarte dificil mai ales ochii ei. La umbre nu ma descurc impecabil este adevarat ca le fac neglijente. La hasura poti sa imi spui unde am facut-o pe bucati? pentru ca nu imi prea dau seama.

Va multumesc... mai astept critici.
http://veteranelite.deviantart.com/art/N...-320322620
unu nou
Mi-a luat aproape 1 saptamana, stiu ca nu e prea reusit dar aproape ca ma dadusem batut. Da, stiu ca o sa comentati despre umbre, mi-au iesit mai bine la celalalt desen, macar acolo putin sa fie primit acest desen
(10-08-2012, 10:26 PM)VeteranRaChi A scris: [ -> ]http://veteranelite.deviantart.com/art/N...-320322620
unu nou
Mi-a luat aproape 1 saptamana, stiu ca nu e prea reusit dar aproape ca ma dadusem batut. Da, stiu ca o sa comentati despre umbre, mi-au iesit mai bine la celalalt desen, macar acolo putin sa fie primit acest desen

Cum nu a venit nimeni pe aici sa te incurajeze..

Iti apreciez efortul si apreciez ca exersezi. Cunsoc bine imaginea. Ai greseli destul de frecvente in priviinta anatomiei. La picioarele sakurei si mana lu' Naruto. Poti invata cu adevarat multe si sa iti fie de folos pe viitor, folosind imagini reale, nu numai anime. Te vor ajuta mult. Incearca sa cauti si pe dA cateva Stock-uri si incearca sa le reproduci miscarile. Te rog, comunica printr-un comentariu ca i-ai folosit poza pentru inspiratie.
Te sfatuiesc sa acorzi mai multa tentie umbrelor si luminilor. Ele scot in evidenta personajul. Mai putin conturul lor. Fa si niste exercitii de hasura. ^^

Mai astetam lucrari de la tine si poate de aceasta data mai originale. <3