Animezup - forum manga si anime

Full Version: Wall-e
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[Image: wall-e.jpg]

O sectiune de animatii care are doar 6 topicuri? Voi sunteti batuti cu leuca? Hai s-o mai umplem un pic.

Wall-e nu cred ca are nevoie de nici o prezentare. Cine nu-l stie pe robotel pana acum ori a trait in copaci si s-a hranit cu insecte, ori are o toleranta remarcabila la asaltul mass media din lumea noastra.

Oricum...Wall-E e un film de animatie foarte interesant asupra caruia mi s-au deschis ochii mai mult in urma unei discutii cu un fan anime de prin Marea Britanie. Am sa extind subiectul mai acusi un pic, pe moment vreau lume sa inceapa sa-si posteze impresiile si doleantele fata de film.
Nu pot sa spun ca sunt cine stie ce fana Disney sau a filmelor de animatie, dar pe Wall-E l-am adorat din prima clipa. Prima oara cand m-am uitat la el eram acasa la verisorul meu de 9 ani pe atunci, care m-a pus sa ma uit cu el la desenul asta. Desi eram sceptica la inceput, cand s-a terminat nu mi-a venit sa cred cat de mult imi placuse si l-am mai vazut de vreo doua ori pe TV dupa aceea.

In primul rand, eu ador masinariile si electronicele personificate (nu stiu exact de ce), deci Wall-E mi s-a parut adorabil, cu grija lui exagerata pentru plantuta aia firava. Apoi, am avut mereu o slabiciune pentru povestiile cu moartea pamantului in viitor. Idila dintre Wall-E si Eva a fost cel mai dragut lucru posibil. Cealalta parte a povestii a fost fascinanta prin cat de adevarata a fost. Dupa ce am vazut mai multe filme Disney in care se vorbeste doar de dragoste si intamplari fantastice, a fost revigorant sa vad un film despre un viitor aproape plauzibil. Daca te uiti in jur, deja am inceput sa depindem de calculatoare intr-o oarecare masura, deci sa ajungem sa nu mai putem face nimic, dar nimic, fara ele, nu pare chiar imposibil.

In concluzie, mi-a placut Wall-E pentru ca povestea se petrece in viitor, pe o alta planeta, doi robotei se indragostesc, iar sfarsitul nu a parut deloc fortat sau ingretosator de dulce, doar oamenii care s-au decis sa faca ce trebuie. Cu adevarat un film captivant care merita vazut.