Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: La cinematograf
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2
Hai ca n-am gasit topicul si totusi ar merita sa existe.

Cine mai merge pe la cinematograf pe aici?

La ce filme preferati sa mergeti la cinema si care preferati sa le vedeti mai degraba acasa? 3D-ul reprezinta vreo atractie pentru voi sau mai mult va enerveaza?

Si tot asa. Nu ezitati sa ne spuneti si ce va supara, la ce ati mers ultima data si tot asa. Un topic...despre cinematograf.
Am fost sa vad Spider-Man adica pardon,THE AMAZING SPIDER-MAN in treideu in Mall Vitan.Un cacat.Au fost doua efecte treideu si in rest ochelarii te ajuta doar sa citesti subtitrarea.
Si na,o sa merg sa-l vad pe nenea Batman la imax probabil in 2D,ca nu mai pot cu treideul.

..............


Treideul e cea mai imbecila inventie a cinematografiei,nu-ti ofera placeri decat atunci cand vezi reclame cu Maia Morgenstern si cand sare un rechin/caramida/sirena spre tine,in rest o durere de cap in plus!


De alte filme nu mai zic nimic,sunt multe si proaste. Abraham Lincon : Vampire Hunter;WHAT THE f**k IS THIS!?
Bre...mie mi-a placut Spider-Man. Cel putin Parker a lui Garfield a fost mai placut de vizionat decat a lui alalalt, cum il chema.
Da aici stiu ca parerile pe film sunt impartite. Pentru mine nu-i la fel de bun precum Spider-Man 2 da-i mai bun decat 1 si 3 pe departe.

Vezi ca Bats nu ruleaza in 3D. Christopher Nolan pana in momentul asta n-a facut nici un film in 3D si nu pare sa aiba vreun plan sa faca asa ceva. Lui ii place 2D-ul si pe 2D se tine.

Si din nou, eu advochez pentru 3D. Dar asta vine si din faptul ca pe mine nu ma doare capul de la efect, spre deosebire de multe alte persoane care am vazut ca in general nu-l prea apreciaza. Filme precum Avatar sau altele de animatie sau chiar Avengers de curand mi-au parut mai bune din cauza efectului 3D. Filmele convertite spre 3D ulterior (adica n-au fost filmate initial asa) in general ma irita si pe mine - The last airbender fiind un exemplu mai mult decat potrivit -.

Eu abia astept sa iasa Abraham Lincon pe DVD/BluRay. Recunosc ca nu-s tentat sa dau banii pe el la cinema, da filmul vreau sa-l vad...I want it baaaaad.

Ce ma irita pe mine la cinematograf sunt copiii. Doamne...DETEST copiii. Daca as putea, la unele filme i-as strange pe toti si apoi i-as fierbe intr-un ceaun pana ar deveni caramele. Suturi in scaun, scandal, intrebari peste intrebari cu VOCE tare, plansete. Daca nu-i in stare sa stea naibii cuminte o ora si ceva cat tine filmul, NU-L ADU LA CINEMA! Am fost tentat de N ori sa merg sa vorbesc cu aia ce se ocupau de sala sa-i dea afara pe kinderi ca evident numai de film n-aveau ei chef.
Cel mai rau a fost la Rango. E animatie...da ala nu-i de copii. Trei sferturi din sala au fost kinderi si toti au comentat si plans tot filmul de am iesit cu durere de cap numai de gura lor.
meh,eu la Spider-Man am prins doi kinderi de 4-5 ani care au intrebat tot filmul "CE ZICE TATI?TATI ACUM?" ... horror.


si la spider-man pe mine m-a deranjat ca villain-ul a fost absolut jenibil.In benzile desenate(chiar si desen!!!),nenea Connors avea mustrari de constiinta,avea probleme cu comportamentul si putea sa ia controlul asupra reptilei.Aici,bam bam e o reptila mare si rea.Ce sa mai zic de politisti,care pur si simplu si-au batut joc de intelectul meu.Hmmmm,avem doua optiuni,tragem in Spider-Man,un nene cam prost care incearca sa prinda hoti sau in REPTILA AIA MARE CARE VREA SA NE OMOARE PE TOTI?Da,Spider-Man este raspunsul corect...firar el de idiot care fura painea politistilor.

Totusi,mi-a placut Emma Stone ftw!
La cinema merg des, in general in primul weekend cand apare un film pe care vreau sa il vad. Filmele cu multe efecte in general prefer sa le vad la cinema decat acasa. Mai bine pe marele ecran decat pe micul. Pe langa asta este o activitate sociala. Cu un grup de prieteni sau o fata e usor sa alegi un film cand nu ai altceva cu care sa consumi timpul.

Cum a zis si Cyber, imi place 3D-ul cand filmul a fost facut pentru asa ceva. Imi displace sa vad 3D adaugat dupa sau scene facute doar de dragu asta. Animatiile in schimp imi place sa le vad in 2D oricum ar fi facute. Poate prea multi ani de obisnuinta. Si sincer cred ca oamenii ce se opun acestei chestii vor fi dezamgiti. E un progres tehnologic si un pas in fata ce trebuie facut pentru urmatorul. Poate o sa ajungem la filme holograma sau la filme inserate in memorie (vreau sa merg la Total Recall) dar ca sa ajungem acolo trebuie sa trecem prin asta.

Ultimele filme au fost Batman 3 (or Inception reunion) si The Amazing Spider-Man. Batman a fost ok. Nu sunt tocmai cel mai mare fan al seriei dar mi-au placut elementele de easter egg raspandite prin el care fac referinte la comice. Si mi sa parut un univers destul de bine contruit si plauzibil. Nolan a reusit sa elimine cam orice element fantastic din Batman si asta mi se pare o realizare ok. The Amazing Spider-Man a fost bun. Aduce cateva ideei ce par sa tina de universul Ultimate, dar asta a fost ok avand in vedere ca deja a mai fost o trilogie. Faptul ca au bagato pe Gwen Stacy va fi o chestie buna sau rea in functie de ce se intampla cu ea in urmatorul film. Daca nu isi respecta soarata pana la sfarsitul acestei refaceri va fi un fail mare pentru mine si pertotal mai slab clasata ca prima trilogie

Edit:

(02-08-2012, 12:14 PM)James Dean A scris: [ -> ]si la spider-man pe mine m-a deranjat ca villain-ul a fost absolut jenibil.In benzile desenate(chiar si desen!!!),nenea Connors avea mustrari de constiinta,avea probleme cu comportamentul si putea sa ia controlul asupra reptilei.Aici,bam bam e o reptila mare si rea.Ce sa mai zic de politisti,care pur si simplu si-au batut joc de intelectul meu.Hmmmm,avem doua optiuni,tragem in Spider-Man,un nene cam prost care incearca sa prinda hoti sau in REPTILA AIA MARE CARE VREA SA NE OMOARE PE TOTI?Da,Spider-Man este raspunsul corect...firar el de idiot care fura painea politistilor.

Singurele momente cand Connors avea mustrari de constiinta erau cand era familia lui in pericol. In rest era bine adormit in subconstient. In film nu are familie asa ca nu avea de ce sa ia control asupra reptilei. Cat despre politisti este o interpretare cat se poate de buna a comicelor. Politia a tras ori de cate ori se putea in Spider-Man indiferent de ce se petrecea in jur
Oh hai, ca nici Mary Jane in trilogie n-a fost pierduta intre dimensiuni sau clonata sau despartita de Peter de catre Diavol hehehe. Nu fi si tu carcotas...sunt sigur ca n-ai vrea ca biata fata sa moara cu gatul rupt. Si nici pe Carnage nu cred ca l-ai vrea in film...sa nu uitam cat de penibil a fost Venom in 3.
Este exact ce vreau.
Pentru istoria comicelor "The night Gwen Stacy died" este unul dintre cele mai importate momente. Este primul moment cand prietena unu supererou moare. Chiar este partial din vina lui. Este unul dintre momentele ce fac tranzitia de la silver age of comics la bronze age of comics (or dark age).
Nu cer sa fie perfect in ton cu comicul. Nu cer sa il insele pe Peter cu Norman Osborn si sa faca doi copii cu acesta. Cer doar sa moara intr-un fel dramatic 4
Dupa 10 ani de lipsa ca activitate sociala in lumea cinematografiei si filme cumparate/ downloadate sau urmarite la TV/ pe satelit, de vreo 4 saptamani in fiecare Duminica merg sa vad un film ca sa ma relaxez si plus anul acesta a promis multe in domeniul asta, chit ca sunt destinate marei mase e publicului.

Am inceput cu Dark Shadows care m-a lasat putin cu buza umflata pentru ca genialul trio Tim Burton -Johnny Depp - Helena Bonham Carter nu s-a ridicat la asteptarile pe care le aveam si a rezultat cu punga de Popcorn de marime medie inca intreaga si aproape neatinsa. A fost putin cam sec si pana si umorul promis in trailer nu a fost ce ar fi vrut sa fie.

Am continuat cu The Amazing Spiderman, care dupa standardele mele este cel mai bun film din portofiul Spiderman, pentru ca urmareste comics-urile originale si nu e doar un remake a ceea ce am vizionat si stim inca de la desenele animate si reinterpretari peste reinterpretari. Plus, o prefer pe Emma Stone si personajul ei Gwen Stacy lui Kirsten Dunst si Mary Jane. Dr. Connors mi s-a parut mult mai credibil decat in seria animata, mult mai real.

Apoi fiindca nu am vrut sa vad Ice Age 4 si sa raman iar cu buza umflata, fiind avertizata de data asta, m-am uitat la insistentele fratelui meu la The Dictator, oficial unul dintre cele mai stupide filme facute vreodata, desi recunosc ca am ras la cateva faze.

Si aici vine pelicula anului pentru mine The Dark Knight Rises, dar cum nu am timp sa scriu o mica parere despre asta si 2D/3D o sa revin, poate pana atunci se mai arata entuziasti.
Am fost ultima data la cinematograf pentru Expendables 2. Pe langa niste gorile de pe langa mine care radeau ca o turma de magari si au ras cinci minute pe ceas la cea mai rasuflata gluma Chuck Norris din istoria internetului, a fost chiar misto filmul. Avem la momentul respectiv de ales intre asta sau The watch and f**k NO! nu dau eu banii ca pe asa ceva.

Cred ca inca un film cu adunatura asta de relicve si poate poate iese ceva. Au fost cateva glume misto, au fost ceva scene de actiune calumea (dar daca ar fi taiat 90% din impuscaturile interminabile si fara rost ar fi fost sincer un film mai bun), si sincer mi-a parut bine sa-i vad pe Jet Lee is Jason Statham ca au fost lasati sa se mai desfasoare putin. Cel din urma e cam cel mai bun lucru in legatura cu filmul asta, urmat de felul in care intereactiunea cu personajului lui (si asa era sa scriu Bruce Lee) Stalone.

Cel mai prost lucru in legatura cu filmul asta: Chuck Norris. Omul ala e printre cei mai prosti si anitpatici actori pe care i-am vazut vreodata, si asta nu din cauza a cat de enervante si rasuflate sunt memeurile cu el.

Per total: umor, personaje amuzante, actiune relativ buna ( Stalone vs. Van Dame a fost relativ interesant, pornind cu un meci de box a lá Rocky ) si multe multe explozii. Nu-i rau pentru un film de popcorn. Mai bun oricum decat orice film Transformers.
Nu obisnuiesc sa merg la cinema, dar cand o fac, o fac ca un pitziponc adevarat : merg la mall ! ^^
Foarte putine filme consider ca isi merita banii de bilet.Mi`am luat si teapa de cateva ori [ Wolverine , Abraham Lincolnd Vampire Hunter , Prometheus ] dar am si vazut unele filme bune cum ar fi Star Trek [ care mi s`a parut probabil cea mai buna experienta Star Trek EVER ] , The Expendables 1,2 [ babalacii inca mai pot face show , GJ ] , The Avangers , Shutter Island , J. Edgar , Grand Torino.
Dupa cum ziceam...foarte putine filme isi merita banii de bilet.
p.s. : noul Spider-Man este sublim in comparatie cu cele 3 rebuturi. Cel mai important motiv este lipsa lui Tobey Maguire ! Dear god he sucked hard ! Remember the dance scene in Spider-Man 3 ? That was NOT a badass Peter Parker ! That was a gay emo looking old man failing to act like a teen !
Pagini: 1 2