Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Al cincilea element
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
In sfarsit am reusit sa-mi fac si eu timp ca sa postez

Varsta minima: -
Gen: fantasy, action si ce o sa-mi mai vina prin cap
Limba: romana
Observatii cu privire la continut: -
Tipul de comentariu solicitat: cum doriti.

[/size]Prolog



In timpul zeilor, cand oamenii au incetat sa mai creada in ei, acestia au inceput sa-si piarda puterile, iar Tartarul, locul in care erau tinute prizoniere sufletele celor morti si care au infaptuit nelegiuri pe pamant, a inceput sa se dezintegreze, trimitandu-i pe cei care se aflau acolo in lumea celor vii.
Cu ultimele forte zeii le-au dat puteri celor care nu si-au pierdut credinta, puteri asupra celor cinci elemente: aer, apa, pamant, foc si metal. Deasemenea, au asigurat nemurirea a cinci creaturi mitice, diferite, care sa-i supravegheze pe cei care au fost binecuvantati.
In acest fel oamenii au reusit sa tina inchisa inchisoarea demonilor, iar afinitatrea lor asupra elementelor a fost transmisa din generatie in generatie. In cazul in care un copil avea ambii parinti care detineau puteri distincte, el il mostenea doar pe cel mai puternic.
In timp numarul celor mai speciali a crescut din ce in ce mai mult ajungand sa fie mai numerosi, insa din nefericire acestia isi foloseau in scop personal si nechibzuit darul.
Atunci cei cinci paznici ai elementelor s-au intalnit si au hotarat ca doar cei care aveau cel putin un parinte binecuvantat si care isi intelegeau elementul sau care salvau viata cuiva cu ajutorul lui sa-l primeasca.
Din cauza acestor masuri oamenii ajungeau sa aiba afinitate asupra a doua sau a trei elemente, iar cel de-al cincilea deveanea din ce in ce mai rar pentru ca trebuia sa le intelegi si pe celelalte: pamantul din care era extras, focul sub actiunea caruia se modela, apa care-l curata si aerul care era martorul actiunilor sale. Cu alte cuvinte trebuia sa ai si celelalte elemente pentru a-l dobandi si pe al cincilea. Cei diferiti aveau puteri din ce in ce mai mari si erau si mai periculosi decat inainte pentru ca puterea ii schimba.
Supraveghetorii s-au intalnit din nou sia s-au decis ca toti cei care aveau stramosii binecuvantati de zei sa treaca printr-un test pentru fiecare element pe care il intelegeau. In acest fel ei puteau vedea cat de stransa era legatura dintre om si darul sau, dar si daca merita cu adevarat putere deplina asupra elementului, reducand, astfel, numarul celor care erua infranti de setea de putere.
Aceste decizii au avut si dezavantaje, printre care se numara si faptul ca in timp au disparut cei care aveau putere totala asupra elemetelor, dar si ca nu mai exista al cincilea element pentru ca trebuia sa ai puteri depline asupra tuturor darurilor.
Cei care detineau aceste elemente au fost numiti vrajitori in timpul inchizitiei, iar unii au fost arsi pe rug.
Cel mai important este faptul ca si tu esti una dintre ei si ai mari sanse sa fii prima, dupa mai bine de o mie de ani, care are afinitate fata de metal, dar trebuie sa ai mare grija pentru ca cineva isi doreste foarte mult acest element si e in stare de orice pentru a-l lua.


Fata tresare in somn si se trezeste confuza, gandindu-se la vis si spune ca acesta a fost unul dintre cele mai ciudate vise pe care le-a avut si se culca la loc de parca nimic nu s-ar fi intamplat.