31-05-2012, 09:16 PM
Cat despre ideile cu Zuppy, el ii apartine Shivei, nu-l putem modifica chiar daca am avea un desenator sa ne ajute. Cu Photoshopul nu suntem magicieni daca nu avem talent la desen.
. Dar sa fie animeuri mai noi (pentru ca asta ma intereseaza pe mine ^^'), nu prea lungi, de preferat ongoing, si sa discutam fiecare episod in parte. Sau si altfel.. dar la filme nu as participa..
(concursul).. eu zic ca un titlu simplu, curat si sugestiv ar fi ideal. Ceva precum "Animezup Fic Contest IV" XD.
Cat despre tema, banuiesc ca este o faza si se va mai armoniza. Dar, nu vad ce nu e bine la aceste userbaruri. De fapt, nu vad de ce ar conta in orice fel userbarurile. Ce daca tipu/tipa e fotograf? Nu are nicio relevanta. La fel de bine ati putea baga userbaruri cu "fan Naruto" sau "fan Bleach" sau "fan Trigun" sa poata beneficia toata lumea de ele, si sa le placa, nu hai sa facem noi userbaruri pentru fotografi, scriitori, etc. bine bine, dar de ce ar fi fotografii si scriitorii mai presus de spamistii din Spam Alley, sau pasionatii de muzica? Fiecare cu ce-i place. In mod normal, nu ar trebui sa fie decat un nume colorat, si sub nume sa scrie "Moderator", sa stie tot poporul ca userii verzi is moderatori. Userbarurile nu sunt necesare.
. Doar primele concursuri de pe zup s-au numit "fic contest" si erau cu creatii originale
.
.Citat: Am editat descriptiile pentru fiecare sub-forum pe pagina principala, ma rog, aproape, pana am ramas fara idei. Astept propuneri, ceva light si amuzant sau fie.
Am observat, sunt ok. La Cosplay ce zici sa fie: "Cu un ac si o ata iti faci costumul potrivit. Povesteste-ne si noua experientele tale despre cosplay." ?
La Contest Of The Week: "Arata-ne talentul tau prin concursurile lunare de pe zup si convinge-ne ca esti bun la asta."
Anime / Manga Games : "Hai sa uitam pentru o secunda plot-ul animeurilor si sa ne jucam cu personajele."
Fansub: "Te-ai intrebat vreodata cine pune subtitrarea la un anime, sau cum se desfasoara acest proces? Nu e greu. Poate ne dai o mana de ajutor umbland prin aceasta sectiune."
Japonia: "Cu totii stim ca ai o pasiune ascunsa pentru aceasta tara. Afla aici cultura, mitologia, arta si civilizatia Japoniei"
(03-06-2012, 11:48 PM)fleeting ray A scris: [ -> ]Legat de fic constest, ma gandeam sa continuam traditia. Doar primele concursuri de pe zup s-au numit "fic contest" si erau cu creatii originale
.
Si chiar asa, nu vad ce cauti pe aici, cu munca, examen, si frate, nu ai chestii mai importante de facut? Zupul ar trebui administrat de coptii de 14/15 ani care n-au ce face toata ziua.
Aly, sunt aceleasi grupuri de cinci ani, perfect. Vede un user simplu un alt user colorat si se gandeste "etee ma asta o fi important si are ceva functie", mie mi se pare suficient.
(03-06-2012, 11:48 PM)fleeting ray A scris: [ -> ]Si chiar asa, nu vad ce cauti pe aici, cu munca, examen, si frate, nu ai chestii mai importante de facut? Zupul ar trebui administrat de coptii de 14/15 ani care n-au ce face toata ziua.