Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Robin Williams
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Sunt mai mult decat sigura ca sunteti familiarizati cu acest genial actor american, asa ca in acest thread putem discuta pe baza performantelor lui ca si comediant, incepand cu primele lui aparitii pe scena entertainment-ului in anii '70 si pana acum.

Stilul lui este atata de dubios si ridicol, influentat de trairile sale de nivel extrem, mai ales in perioada anilor 70'-80' cand lumea -in special generatia americana- a cunoscut efectul drogurilor halucinogene si a alcoolului. Totusi, umorul lui este inteligent si la fel de rafinat intr-un mod care ar raspunde unei prescriptii de medicamente antipsihotice destul de lungi; este multe lucruri, dar nu subtil, de aceea poate fi greu de digerat, mai ales daca esti o persoana politica. Dar cum nu cred ca avem politicieni pe Zup, sper ca va veti alatura mie in a declara ca este intr-adevar un maestru al comediei scenice.

L-am urmarit in speciale pe HBO si la Studioul Actorilor, in DVD-urile speciale preluate din showurile din marile teatre si de pe marile scene ale Statelor Unite, sau Angliei sau Frantei sau... intelegeti voi. De fiecare data l-am declarat nebun, mai ales in timpul crizelor de ras cand muschii stomacului tipau "Opreste-te, fa ca noi cedam!"

In continuare va voi lasa cateva citate si ceva linkuri. Spor la vizionat, dragilor:


“Reality is just a crutch for people who can't cope with drugs.”

“If women ran the world we wouldn't have wars, just intense negotiations every 28 days.”

“We had gay burglars the other night. They broke in and rearranged the furniture.”

"In England, if you commit a crime, the police don't have a gun and you don't have a gun. If you commit a crime, the police will say, "Stop, or I'll say stop again.""

"People say satire is dead. It's not dead; it's alive and living in the White House."

“I had a lovely military flight, thank you. I love spiraling in -- nothing like that to make your colon go, "Fire in the hole!"”

“[on Michael Jackson]
Honey, you gotta pick a race first. All of a sudden you're a black man, then you're Diana Ross, now you're Audrey Hepburn. Then he's got the little beard going on. He's like Lord Of The Rings, the entire cast. Michael's about to jump species.”

Revin cu clipuri mai incolo.
My personal fav :
"What drunken, German gynecologist invented this sport (the luge)? What guy went, 'I want to dress like a sperm, shove an ice skate up my ass, and ride balls first down an ice chute. Ya. That would be fun.'?

Superbe showurile ! Ce m`a ...socat , sa zice , a fost limbajul colorat necaracteristic personajelor sale din filme.
In secunda 3 "New York , fuckin` New York !