Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Baieti vs. Fete
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Inca de la inceputul timpului o intrebare le-a dominat pe toate celelalte: Masculin sau Feminin?
E un tip clasic de Forum Game, in care fiecare voteaza cu unul dintre cele doua variante.

.:.Reguli.:.
• Daca esti fata, adauga un numar pentru Fete (+1) si spune de ce crezi ca fetele merita sa castige (in min. 2 randuri).
• Daca esti baiat, scade un numar pentru baieti (-1) si spune de ce crezi ca baietii merita sa castige (in min. 2 randuri).
• Fetele castiga daca se ajunge la numarul 2000.
• Baietii castiga daca se ajunge la 0.
• Adaugati doar UNU si nu postati gresit! De exemplu, daca numarul dinainte era 1000, voi NU postati 1002.
• No spam, please!

Ready, 1000

Incep eu Smile 1001. Fetele au ceva ce le lipsesete cu desavarsire baietilor, o insusire cunoscuta sub termenul general de "intuitie feminina". Smile Go, girls!
@Seko-chan, nici macar nu ai scris doua randuri, oricum.
Jocul asta e de ceva timp. A fost frumos inainte, sa vedem cine se mai baga si acum. 21

(+) 1002
Dau acest vot fiindca fetele trebuie sa fie protejate si aproape intotdeauna primesc ceea ce vor. Scap mai repede de lucruri daca pretind ca sunt inocente (oricum nu suntem). Daca sunt lesbiene nimeni nu isi da seama (oh, such a smart thing, isn't it?).
Pot spune ca sunt fetele sunt foarte apropiate si isi pot arata afectiunea fara sa fie considerate ciudate.
doar asta mi-a venit in minte

/edit Shit happens, I edited.
Ce spuneam eu... Yaoi Maniac, e 1002, nu 2002! Seriously, daca eram la 2002, fetele ar fi castigat deja! Fiti atenti!

Zic si eu, 1003. O fata stie ce fetele stiu, si pe deasupra stie si ce stiu baietii, pe cand baietii nu stiu ce stiu fetele si uneori nu stiu nici macar ce stiu baietii... Scuze, nu prea am inspiratie, de obicei ma descurc mai bine la a ridica fetele in slavi. (BTW, ce am zis eu despre "a sti sau a nu sti" chiar are sens, daca citesti cu atentie)
Eh, saracii baieti. ->1002.
Nu trebuie sa poarte o sarcina de 9 luni si sa se chinuie, nu stiu ce e ala sindrom premenstrual si nu stau cu grija acestui fapt lunar, obiectele de interes stau in pantaloni asa ca au sanse mai putine de a fi complexati, deci nu au problema sa faca topless sau sa se gandeasca daca depasesc o cupa B, acolo... pot fi mult mai puternici si mai inalti si pot face, daca se ambitioneaza, treburile femeilor, pe cand viceversa mai greu (uneori, nici daca ma catar ca maimutica nu ajung sa schimb anumite becuri, trebuind sa pipai bordul), pot avea partide amoroase cu mai putine resentimente, si multe altele pe care e prea tarziu sa mi le amintesc. Pur si simplu, o duc al dracului de bine uneori.

Ca sa fie mai sesizabil, am ales (-1).
1001-> fetele nu pot sa faca multe lucruri fara barbatii. Sunt fete care au muschi, insa mult mai multe sunt fragile si nu au forta necesara pentru a face o anume munca, gen constructii. Baietii se maturizeaza tarziu, dar isi prelungesc copilaria, insa fete se maturizeaza devreme. Avem libertatea necesara fiecarui om, pentru ca barbatii reprezinta sexul tare.[lol, nu va ganditi la prosti]
Multi oameni de stiinta sunt sau au fost barbatii si de asemenea barbatii se pricep mai bine in matematica si in diverse domenii sunt mai calculati. Fara noi ati muri 19
dudes, if you ask me, asta nu e forum game, e recensamant. siii un bun magnet pentru scandal.

but there you go, ca sa nu fiu complet offtopic

+1 fete
boobs boobs boobs boobs boobs boobs boobs boobs boobs boobs boobs boobs boobs boobs boobs boobs boobs boobs boobs boobs boobs boobs boobs boobs boobs boobs boobs boobs boobs boobs boobs boobs boobs boobs boobs boobs boobs
1003
Fetele, cand sunt mici se joaca cu papusile, nu cu tancurile. Astfel, putem spune ca violenta este datorata baietilor.
1002
Pentru ca voi toate de mai sus si cele ce vor urma mai jos va indragostiti de noi :biggrin: :biggrin:
1003
Pentru ca si voi va indragostiti de noi. Even if we aren't badasses like you guys. Si ar mai fi (cum spune si Cersei) boobs. Boobs everywhere.
1004

Pentru ca fetele nu se tem sa arate ca au sentimente, pe cand baietii (la varsta mea cel putin) fie sunt prea timizi, fie nu stiu cum sa se bage in seama, sa faca o fata sa ii observe. Marea majoritate prefera sa aleaga sa se poarte ca si cum n-ar avea sentimente si sa ia totul in ras, ca si cum nu le-ar pasa.