Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Iubirea e un drog
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Capitolul I
Inca o zi plictisitoare de scoala, oare cine a mai invenatat-o si pe aia? nu se stie ,scoala a aparut pe vremea lui Arhimede,nu stiu sigur, nu sunt niciodata atent la ora de istorie ,care intamplator e prima ora .De dimineata eram grabit ,nu stiu din ce motiv, nu ma intereseaza daca intarzii sau nu la ore.Mi-am pieptenat parul argintiu, am imbracat o bluza crem cu negru deschisa la piept si o pereche de pantaloni negri ,putin stramti asa cum imi placea mie,nu am mai stat sa iau micul dejun ,am pornit spre scoala cu pasi marunti,atunci de ce m-am grabit sa plec asa devreme,oricum mai sunt 20 de minute pana se suna iar eu am ajuns in 10 minute.Am intrat in clasa mea , cls a-IX-a de Arte ,m-am asezat in banca mea ,a treia de la geam si am asteptat sa vina profa de istorie.Uite-o si pe profa, doamna Kayme sau ,,picioare de cocostarc" cum ii spunem noi.Ora a trecut foarte repede,sau asa credeam eu deoarece in timp ce colegii mei scriau de-i durea mana eu priveam pe geam .Dupa ce profa a iesit din clasa ,vine secretara si ne spune ca suntem liberi sa mergem acasa ,nu am inteles prea bine de ce,cred ca au profesorii nu stiuce consiliu , nici nu imi pasa.In drum spre casa in loc sa merg pe aleea pe care merg de obicei ,am decis sa ocolesc si sa o iau printre blocuri ,pe acolo se spune ca e periculos, sunt numai obsedati, drogati, chiar si criminali, desi nu am auzit pe cineva care a mers pe aici sa pateasca ceva.Merg cu pasi marunti,deloc grabiti si deodata imi apare in cale un baiat putin mai inalt decat mine cu parul saten .Stea in fata mea nemiscat ,ochii lui verzi intalnindu-se cu ochii mei albastri, parca eram in transa,am clipit de cateva ori si am vrut sa plec dar el m-a prins de mana,nu stiam de ce a facut un asemenea gest,am vrut sa-mi trag mana dar stramsoarea lui era prea puternica,avea o privire rece de iti ingheta sangele in vene.
-da-mi drumul! i-am spus eu cu o voce calma, privirea lui rece a disparut, si un zambet malefic i-a aparut pe fata.
-hai cu mine, mi-a spus el aproape soptit.
-ce? nici gand,eu merg acasa.Mi-am eliberat mana din a lui si am dat sa plec dar vocea lui m-a oprit pe loc.
-data viitoare cand ne intalnim nu va mai fi la fel,tine minte!
Ce ciudat .mi-am spus iin gandul meu ,oare ce-a vrut sa spuna cu asta.Am ajuns acasa , la 1 bloc de locul acela,am intrat in apartamentul meu,era un apartament spations cu 3 camere,baie ,bucatarie,decorat in stil vienez,dupa voia parintilor mei,trebuie sa recunosc au gusturi destul de bune.Am intrat in baie, am aruncat hainele de pe mine si am dat drumul la dus, lasand apa sa-mi rasfete trupul cu picaturile ei fine,dupa care m-am imbracat intr-un tricou lejer si o pereche de pantaloni de trening.Imediat ce am facut dus m-a luat somnul ,asa ca m-am aruncat in patul moale si am adormit cat ai zice peste. Cand m-am trezit era deja ora 15 .Mama cat am dormit.M-am ridicat din pat m-am imbracat in niste pantaloni inchisi la culoare, o bluza alba cu maneci trei sfert cu imprimeuri si am iesit la o plimbare, de data asta nu am mai luat-o printre blocurile alea ,nu vroiam sa ma intalnesc iar cu ciudatul ala.Ma plimbam pe aleea goala, nu era nimeni in jur, cerul a inceput sa se inunece ,si a inceput sa ploua, stropii de ploaie imi udau paul si hainele ,insa nu-mi pasa.Mergand prin ploaia ,cu capul plecat ma lovesc de cineva ,cand ridic capul raman socat ,e baiatul acela .
-se pare ca suntem destinati sa ne intalnim ,dragutule imi spune el
-e doar o coincidenta,nu are legatura cu destinul ,replic eu cu o voce soptita
-hai sa mergem undeva sa ne adapostim , incepe sa ploua tot mai tare
-de ce as merge cu tine ?
-ai de ales? haide! ,imi spune luandu-ma de mana si tragandu-ma dupa el.
Nu m-am opus ,nu stiu de ce , trebuia sa plec de langa el atunci dar corpul meu era amortit ,nu ma puteam misca de langa cel ce se afla langa mine.
-grabeste ,ai sa racesti! spune cel din fata mea ,cu aceiasi privire de gheata pe care o avea atunci .Am ajuns langa un copac urias,foarte batran din cate am vazut, avea crengile suficient de mari incat sa ne apere de ploaie .Eu m-am pus jos ,lasndu-ma sprijinit de truncchiul copacului ,la fel a facut si baiatul acela .S-a asezat langa mine.
-cum te cheama? m-a intrebat el, privirea de gheata ia disparut din nou si i-a aparut iar zambetul acela malefic.
-Riuji, am raspuns putin indiferent
-incantat Riuji ,eu sunt Reiko! mi-a spus zambind.
-de ce m-ai adus aici ? am intrabat eu
-pentru ca te vroiam langa mine!
-ce? am ramas socat! de ce ma vrei lan...... nu am apucat sa termin fraza pentru ca mi-a cuprins buzele intr-un sarut , nu ma puteam misca , m-a tras in bratele lui ,incolacindu-si mainile in jurul taliei mele, apoi m-a muscat de buza inferioara ,facndu-ma sa scancesc si sa deschid buzele ,.M-am smucit ca sa-mi dea drumul,dar in zadar ma tinea strans,hotarat sa ma tina langa el cu orice pret.Dupa cateva minute ,mi-a eliberat buzele ,probabil vazand ca nu mai puteam sa respir,eram rosu ca focul, nu mai aveam aer.Dupa ce mi-am revenit am vrut sa ma ridic ,dar m-a prins de mana si m-a tras peste el, acaparandu-mi din nou buzele intr-un sarut,m-a intors pe spate,el trecand deasupra mea, saruntandu-mi gatul ,muscand pielea pana cand a iesit un firicel de sange ce se prelingea pe piept.facandu-ma scot un geamat.ma simteam ciudat , trebuia sa scap de el .A coborat cu mana pe pieptul meu .M-am smucit in incercarea de a ma elibera dar nu am putut.
-da-mi drumul ,am reusit sa spun ,dar el nu ma baga in seama
-nu,..nu pot ,
-da-mi drumul,nu e bine ce faci!
Intr-un moment de neatentie ,el a scos din buzunar o seringa si mi-a injectat ceva in vena ,totul se intuneca si mi-am pierdut constiinta.
[posturi unite]

Capitolul II
,,Ce sa intamplat?'' nu imi amintesc, ma trezesc buimac, ma uit in jur, unde sunt? ma aflu intr-o camera cunoscuta, e chiar....camera mea! Si atunci totul a fost doar un vis?,parea atat de real,baiatul acela ,Reiko nu a existat?.In mintea mea se invarteau mii de intrebari fara raspuns,ma doare capul si sunt foarte ametit.Ce vis ciudat, am visat ca acel Reiko ,mi-a injectat ceva in vene,stai putin ,ma ridic din pat ca un fulger, se poate sa nu fi fost un vis, dar atunci cum am ajuns in camera mea?
Ma uit la ceas asa ametit cum eram si realizez ca e ora 7:30 . Ohh nu ,scoalaa! Azi aveam test la istorie si daca nu iau nota minima de trecere ,raman corigent,si atunci sa zis cu vacanta in Austria ,pe care mi-au promis-o ai mei daca nu raman repetent la nici o materie.Am intrat in baie si am facut un dus rapid apoi m-am grabit catre sifonier si am luat de acolo ce am apucat ,fara sa stau pe ganduri am luat-o la goana spre scoala,lucru ce nu l-am facut decat daca era o urgenta, si acum e o urgenta.Dupa 25 de minute de fuga nebuna ,am ajuns in curtea scolii exact la timp inainte sa se sune si am intrat in clasa gafaind de paca m-ar fi alergat trenul.Daca m-ar vedea proful de sport,cred ca m-ar strange in brate, si la ce brate are, sigur m-ar baga in spital .In fine ,acum pot sa astept linistit condamnarea la moarte, fiindca nu am invatat absolut nimic,stiu doar ce ne-a spus ea in clasa.Asteptam cuminte ,in banca mea ,sa vina profa. Ce ciudat , cum se face ca intarzie baba aia? ,dupa trei minute intra secretara si ne spune sa asteptam cuminti ,ca va veni la noi un sublinitor. ,,Sublinitor?'' spuneam in gandul meu oarecum indignat, de obicei cand nu vine baba o trimite pe nepoata ei sa stea cu noi ,si ea era o dulceata de papusa.
Dar ma rog,cat timp scap de profa si de testul ei tampit ce mai imi pasa? .Ma uitam plictisit prin cartea de istorie, repetam cate ceva, desigur ca ,atunci cand m-au vazut tinand in mana cartea de istorie si repetand ,colegii si-au facut cruce de trei ori , or fi crezut ca m-am scrantit.Nu i-am bagat in seama si am continuat sa citesc pana cand am fost intrerupt de o voce cunoscuta.
-asta e clasa a X a? , a intrebat un barbat , iar colegii mei au raspuns ,,da'' .Eu nu l-am bagat in seama.El s-a apropiat de mine fara ca eu sa-mi dau seama, si mi-a soptit la ureche ,,ne intalnim diseara la copac''. Am ramas in soc, am privit instinctiv in sus , si l-am vazut pe Reiko, credeam ce e doar un vis, de fapt speram cu disperare sa fie un vis.Nu-mi venea sa cred.
-ce cauti aici? am intrebat eu ,
-ne intalnim la copac, mi-a spus
Aud niste voi , mi se invarte capul ,sunt ametit rau de tot, iar acele voci nu se mai opresc, deschid ochii, si ii vad pe prietenii mei , Miku si Tamu .Miku era un baiat mai scund decat mine cu parul albastru deschis , intelegator ,mereu isi facea griji pt mine, dar stiam ca el nu tinea la mine ca la un prieten , iar Tamu era mereu in preajma lui Miku , il considera ca nu frate mai mare.Avea parul blond si era mereu pierdut in fanteziile sale.
-huh ce s-a intamplat? intreb eu buimac
-ai vorbit in somn? imi spun Miku si Tamu in cor
-huh ce ? am vorbit in somn ?, si profesorul sublinitor care a fost aici a plecat?
-ce profesor sublinitor? intreaba Miku ,visezi! doamna Kayme tocmai a plecat din clasa si te-a pus absent.Noroc ca nu am dat test...
-ce? nu am dat test? l-am intrerupt pe Miku ,care era cam surprins de comportamentul meu. Hai acasa, nu am chef sa mai stau la ore.
-in regula, venim , spune Tamu , auzi ...nu ai vrea sa mergem la noul bar care s-a deschis acuma.
-ce idee minunata, am strigat eu si Miku in cor
Am plecat de la scoala fara ca nimeni sa observe, si am mers la noul bar pt adolescenti Teenage N.D(night dream), acolo am comandat niste bauturi , eu si Miku mereu comandam wisky iar Tamu a comandat un martini.Ne-am lasat condusi de vraja alchoolului, pana cand nu am mai stiut de noi.Am inceput sa vad stele verzi ,totul se invartea cu mine ,cred ca si cu prietenii mei .Am vrut sa merg pana la baie dar abia m-am tinut pe picioare,Miku a venit cu mine ,grijuliu cum e el ,a vrut sa se asigure ca nu patesc nimic, am intrat in tolaeta, m-am tinut de chiuveta, vroiam sa imi clatesc fata, cat timp Miku isi facea treburile , dupa ce a terminat am vrut sa plecam dar Miku m-a prins de mana si m-a tras spre el si m-a sarutat.L-am impins usor in spate ,in starea in care era nu vroiam sa cada si sa se loveasca.
-Miku ce e cu tine?ce te-a apucat? am spus eu inca ametit de la alchool,fir-ar el sa fie .
-nu stiu ce e cu mine.....m-am indra...gos...tit de tine, m-am indragostit de tine Riuji ,nu mai suport sa ma prefac ca tin la tine ca la un amic
-Miku, imi pare rau, stiu ca sentimentele tale sunt sincere dar...eu nu..simt la fel pentru tine.Iarta-ma ,sunt doar confuz,vorbim altadata.
Am iesit din bar si am luat-o la fuga printre multimea de oameni .Nu m-am oprit din alergat pana am ajuns la un copac ce mi se parea foarte cunoscut de altfel .
-deci ai venit?credeam ca nu mai vi, am auzit o voce in spatele meu ce imi dadea fiori
-tu?nu am visat? dar cum....existi?
-sigur ca exist,nu fi prost,imi spunea cu o voce foarte calma, pe cand eu eram enervat la culme, ,,pe cine faci tu prost?'' spuneam in gand.
-esti atat de simpatic cand te enervezi,parca ai fi un copilas! spune el si deodata scoate un ranjet ce imi dadea fiori.
-nu sunt un copilas, spun eu incercand sa ma calmez
-dar simpatic esti ,de fapt mai mult decat simparic esti atrgator ,ai putea avea orice pe oricine daca ai vrea.Dar nu o sa ma ai decat pe mine.
A inceput sa se apropie de mine cu pasi lenti ,inima mea era pe punctul de a sari din piept,eram pierdut.Se apropie de urechea measi imi sopteste:
-eu sunt cosmarul tau ,destinul tau, blestemul tau ,te blestem sa te indragostesti de mine pe vecie.
-ce ?esti nebun, ar trebui sa mergi la ospiciu ,esti dus!nu poti blestema pe cineva sa se indragosteasca de tine, spun asta inercand sa par cat mai calm, ca el sa nu-si dea seama ca ma tem.Am incercat sa plec dar ceva ma oprit ,nu m-am putut misca din loc parca eram prins in cuie.
-acum crezi ca poti sa blestemi pe cineva sa se indragosteasca ?esti prins in blestemul meu ,esti al meu ,numai si numai al meu.
Am simtit cum mi se imoaie picioarele si ma prabusesc,miam pierdut din nou constiinta.
****
Ce?iar am adormit? incerc sa deschid ochii dar ei nu vor sa se deschida ,capul ma durea ingrozitor,poate de la bautura ,sau si faptul ca m-am imbatat a facut parte dintr-un alt vis nebunesc?am deschis intr-un final ochiii si m-am uitat in jur dar vedeam totul in ceata ,si ce ciudat! am simtit ca imi sufla cineva in ceafa.
-buna dimineata iubire! cum ai dormit?
Am incremenit pur si simplu, dar mi-am facut curaj si m-am uitat in spatele meu si l-am vazut pe ,,el'' jumatate dezbracat, statea langa mine .
-vrei sa mai dormim putin ? ai dormit atat de frumos pe pieptul meu ,probabil ai fost foarte obosit dupa noaptea trecuta
-noaptea trecuta?ce vrei sa spui? intreb somnoros, cand ma uit mai bine nu aveam decat boxerii pe mine si un maieu ,cel pe care l-am avut ieri.M-am enervat si l-am luat de gat
-ce ai facut?
-stai calm ,nu am facut decat sa dormim, sau tu la ce te gandeai ? mi se pare mie sau iubirea mea are ganduri perverse?
-nu am nici un gand pervers ,vroiam doar sa stiu, cum am ajuns aici ,cum mi-am pierdut constiinta?
-ti-am mai spus ,esti blestemat sa ma iubesti vesnic ,de fiecare data cand vreau sa te tin langa mine ,blestemul isi face efectul,te lasa inconstient astfel incat eu pot face tot ce doresc cu tine.
-cred ca glumesti? asa ceva nu e adevarat ,cine stie ce substante mi-ai dat ca sa ma adormi ,ca data trecuta cand mi-ai injectat nu stiu ce prostie.
-aia a fost un ser ca sa te adorm pt o perioada mai scurta
-ma rog , unde imi sunt hainele ,vreau sa plec acasa
-acolo pe scaun.Nu vrei sa mai ramai putin cu mine sa luam micul dejun ,sau nu esti curios sa afli mai multe despre mine sau despre blestem .
-huh? in regula ,dar vreau sa-mi spui tot ce vreau sa stiu, clar? , el ma privea un pic mirat, dupa care m-a condus in bucatarie, unde am luat micul dejun.Nu-mi vine sa cred ca stau la masa cu el, eu nu prea am avut pofta de mancare , il priveam din cand in cand cu coada ochiului, era dragut asa ,cand era calm fara gesturile lui perverse ,,ce tot spun? cred ca am luat-o razna!'' spuneam in gandul meu , eram putin rosu la fata ,dar am lasat capul plecat, nu vroiam ca el sa observe ,cine stie ce ii mai trecea prin cap. Dupa ce am terminat micul dejun , a inceput sa-mi povesteasca despre el si despre blestem .A spus ca este dintr-o familie de ingeri negri , de fapt mama sa era inger si tatal sau era om ,ingerii negri erau blestemati sa se indragosteasca de oameni, si ca sa nu se desparta de fiinta iubita trebuie sa o blesteme ca sa poata sa ramana in viata.
-de aceea tu lesinai mereu cand eram in preajma ta ,si de fapt serul pe care ti l-am dat a fost un ser special creat de vrajitoare din lumea ingerilor ,ca sa pot sa intru in visul tau ,si sa te protejez de Miku, sa nu te poata blestema.
-Miku , prietenul meu?
-da ,asa zisul tau prieten a vrut sa te blesteme ,dar nu a functionat din cauza serlui si din cauza ca tu nu esti indragostit de el
-dar Miku mi-a fost prieten din copilarie ,nu inteleg de ce......, deodata mi-a sa facut rau si am inceput din nou sa ma simt ametit ,am vrut sa ma ridic de pe scaun dar era sa ma prabusesc, noroc ca m-a prins Reiko .
-multumesc . asta a fost tot ce ma reusit sa zic, nu mai eram in stare nici sa vorbesc
-stai calm , e din cauza ca efectul serului a disparut
M-a dus in dormitorul unde m-am trezit si m-a asezat pe pat ,apoi s-a intins si el langa mine ,s-a apropiat usor de fata mea si m-a sarutat usor, nu am zis nimic, am stat si ne-am privit pana cand amandoi am cazut prada somnului.