Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Buna tuturor ^^
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Hehe..M-am hotarat sa terc si eu pe aici sa-mi fac prezentarea ^^.

Cateva cuvinte despre mine :
Name:Yume sau Yume-chan
Age: 15 ani (hai 15 jumate 4)
Ce imi place:
Imi plac manga-urile si anime-urile. Pasiunea mea mare : Japonia ^^ apoi mai vine Coreea, China si alte tarisoare , dar in principal astea 4. Imi place sa invat limbi straine, cu toate astea am ceva impotriva francezei (probabil ma ''toaca'' la cap prea mult xD).
Imi place sa desenez, uneori desenez infiecare zi -hehe-. Cu toate astea mai am mult drum de parcurs pana o sa pot desena cum visez eu (stil manga/anime mai mult).
Imi place sa ascult muzica. Genuri: as zice mai toate(nu de alta dar nu ma prea pricep la genuri decat in mare -.-'). Oricum in ultimul timp am ascultat :kpop,jpop, jrock si pop normal( de oriunde, mai putin din Romania...nu prea sunt patrioata xD...).
Cativa artisti preferati :Mariah Carey,Ayumi Hamasaki si Yiruma. Am mai multe trupe si artisti preferati, daca ar fi sa ii insir pe toti as sta ceva ore sa scriu xD. In orice caz daca vreti sa stiti daca imi place o trupa/gen intrebati ^^.
Ce imi mai place: animalutele, ciocolata, sa citesc carti (din nefericire inultimul timp nu am mai avut timp T.T), sa merg la munte si....hmm...acum nu imi vin inminte prea multe...mai descoperiti si voi pe parcurs 3.

Hobby-uri: Cum spuneam mai sus desenatul, Japonia, de ceva timp chitara, cand imi permite timpul scriu fictiune, uneori si poezie; si cititul manga-urilor(nu pot spune ca citesc doar un anume gen, in ultimul timp am citit mai mul yaoi si shoujo).(cred ca astea's toate )

Alte specificatii: -la liceu in clasa a9-a, profil filologie.
-zodia balanta
-uneori am ceva cu emoticoanele si pun prea multe,am vazut ca pe aici nu prea avem voie multe asa ca o sa incerc sa ma abtin de la ele
- culori preferate : alb, negru, roz(nu tipator..acela delicat 4),albastru (cam orice nuanta).
- vin aici de pe Mangazup 4
- imi plac fluturii (am ceva cu ei 4)...
-nu ma prea omor cu diactriticele decat cand scriu poezie ori fictiune xD...

Daca vreti sa stiti ceva despre mine intrebati ^^. O sa raspund cu placere.

Sper sa ne intelegem bine!
Bye-Bye ^^
-
Ceau Yume şi bine ai venit pe forum! Să te distrezi şi să-ţi faci cât mai multi prieteni şi cu siguranţă aşa va fi. Te asigur eu. *laughs*
Ai multe în comun cu mine, vad că ai facut un dosar prin cu tot felul de lucruşoare şi desigur am şi eu câteva întrebari, pregateştete de interogatoriu. XD

1. Cum e la filologie? ( eu sunt pe ştintele naturi, doar că în a-10-cea şi tare sunt curioasă cum e la profilul tau)
2. Ce trupe de j-rock îţi plac: The Gazette îţi place?
3. Ne vei încânta cu scrierile tale (ficuri, poezi)? : >

Şi ce surpriză eşti balanţă ca mine, sper că mai echilibrată. --" Eu una în acest moment sunt într-un dezastru total.
Îmi cer scuze că nu am scris mai multe, dar poate pe parcurs voi scrie când îmi raspunzi la întrebari.
Să ai grijă şi să respecti regulile şi desigur disrează-te! *hug*
Multumesc pentru intampinare, yaoi kid ^^.
1. La filologie la mine e si frumos si urat, nu prea stiu cum sa o descriu....Spun ca e cam uratel deoarece am nimerit intr-o clasa de franceza intensiv,( iar acum se explica de ce nu imi place xD) unde cam ''trage'' mama de mine sa invat la franceza xD. In rest imi place deoarece facem putine ore de chimie, fizica, biologie si mate, care pentru mine in clasele anterioare nu erau chiar ceva placut 4.
La romana avem multe carti de citit, discutam liber pe baza lor, la noi profesoara nu ne dicteaza cum eram eu personal invatata, ci trebuie sa scriem noi ce credem ca e important din discutia purtata in clasa. Ce imi mai place...hmmm...A da! Avem 2 ore de ''arte''(desen si muzica). Am vazut ca la alte profiluri muzica si desenul au doar o ora pe sapt ambele si se face cu randul, o sapt. muzica, o sapt desen. La noi sunt separate, fiecare are ora ei in aceeasi sapt 4. Ce pot sa mai spun...deocamdata diferentele intre profiluri nu sunt asa mari, din a11-a am inteles ca or sa se vada mai bine Smile.Acum, diferenta de profil, mai depinde si de profesori . Sper ca ti-am dat raspunsul pe care-l doreai ^^.

2. Da, imi plac ''The Gazette'' imi plac ^^. Alte trupe/artisti ar mai fi :Acid Black Cherry,Nightmare, Maximum the Hormone, Myavi ,Girugamesh si 12012(cateva melodii )^^.

3. Da, in viitor o sa postez cate ceva si pe forum, eu postez mai mult pe un mic blog al meu, dar si acolo rar. Nu imi prea permite timpul sa mai scriu T.T. Poate in vacanta de Paste o sa reusesc sa scriu si sa postezc eva si pe aici ^^.

Ce dragut, esti balanta^w^ -hugs you-. Nu cred ca sunt mai echilibrata nici pe plan sentimental, nici in viata de zi cu zi... In general sunt o imprastiata, in camera mea am o dezordie a carei ordine, prin cai misterioase, doar eu o inteleg, la fel e si pe birou. Rareori am ordine si pe birou si in camera. Cu timpul sunt la fel, o imprastiata xD, tata mereu se mira cum de nu am intarziat nici o data la ore, dar aici iarasi, prin cai misterioase pe care nici eu nu le stiu (doar picioarele mele le stiu cand ajung la destinatie T.T)ajung la timp ^^. In schimb incerc cat de cat sa tin lucrurile''in balanta'' chiar daca sunt imprastiata 4.

Multumesc inca o data pentru intampinare ^^.
La mine din pacate orele de desen şi muzică sunt în felul pe care l-ai enuntat tu mai sus, cu rândul.
Mie îmi pare chiar rau, din moment ce îmi place desenul şi creez cu pasiune, am doar o oră care trebuie să o împart şi cu muzică. Proastă am fost că nu m-am dus la liceul de artă. XD
Chiar şi aşa câteodată este distractiv.
Norocul tau, eu înebunesc de la atâta chimie şi fizică, biologia îmi place, de aceea am dat şi la acest profil, plus aş vrea să mă fac medic. Tu ce ai vrea să te faci, domnişoară filologă (naiba ştie dacă există acest cuvânt, m-am legat de profilul pe care eşti xD)? *giggle*

*Nu eşti singura careia îi place de Myavi. : x Îmi plac aproape toate melodiile lui.
The Gazette ascult cel mai des, de restul să fiu sinceră nu prea am auzit, fiindcă pentru mine câteodată e greu să le gasesc, ciudat, ştiu...
*Abia aştept să citesc lucrarile tale. Nu te teme, caci şi eu rar postez pe blogurile mele, dar le-am facut cu un scop şi până la urmă îmi fac timp, de asemenea ca tine în vacanţă.
*Eu am cea mai mare dezordine în dulap, aşa camera este foarte mare şi nu am multe lucruri în ea, jucarii sau altele, decât câteva... dar tot se prafuieşte din când în când. Însă dulapul este poarta spre o lume diferită, dacă deschizi iese un munte de haine care te mânâncă de viu.

Nu ai pentru ce, să te distrezi! *hug*
Doar o mică întrebare de final: ce fel de genuri scrii? (mă refer la cel abordat fictiunii)
Bun venit pe Animezup ! xD
Distreaza-te, imprieteneste-te cu userii nostri si well, banuiesc ca nu vei regreta inscrierea aici. Anw, first of all, am remarcat (si sper ca am remarcat bine) ca ai trecut pe la reguli - ceea ce ma bucura Smile .

Intrebari :
1. Iti place sa canti ? (vocal.)
2. Ce parere ai despre hainele coreenilor ? - in general al cantaretilor/cantaretelor.
3. Yaoi ? Mhm. :3 Manga yaoi favorita ?
4. Spune-mi opinia ta despre dragoste.
Hey,azazel paci'. Bun venit si sedere placuta pe aici,defapt sigur va fi.
uuu Cred ca e cea mai complexa descriere care am vazuto de cand ma incart pe aici Smile,oricum tot tre' sa scot eu cateva intrebari deci:
Cam ce inaltime ai?? 4
Le french,oo da te inteleg, urasc accentul dapai limba.
Feel good
@yaoi kid :Ca si plan pentru viitor as vrea sa dau la pshihologie, deci poate o sa reusesc sa devin pshiholog^^.
La genul de fictiune ..hmm..nu prea stiu...O.O e prima data cand ma bate gandul ce gen scriu (daca te referi daca scriu romance, fantasy,comedie samd) O.O...Eu una nu prea le am cu genurile nici la muzica prea mult xD...Ca sa dau un oarecum raspuns final si sa-l ocolesc pe dragul de ''nu stiu'', cred ca ce scriu eu se incadreaza la epic si aham...Pe blog am un mic fic inceput care o sa aiba actiune si poate si romance (sau are inca...depinde cum priveste fiecare xD)...Of, nu prea cred ca te-am lamurit T.T Scuze...Eu mai mult scriu ce imi zice inspiratia , nu ma uit la ce gen se incadreaza...XD Poate in viitor o sa pot sa-ti dau un raspuns clar 4.Sorry T.T

@Req. :1. Vocal imi place sa cand doar in camera mea, singura, si inainte sa fac asta ma asigur ca nu e nimeni prin preajma ca sa se sperie de vocea mea xD. Cu mare drag as canta si in public daca as avea voce T.T.
2. Hainele lor mi se par frumoase, acum depinde de genul de muzica pe care-l abordeaza fiecare Smile. Oricum hainele celor din partea aceea a lumii (Japonia si Coreea) mie una mi se par foar kawaii^^ si...ei bine sunt ceva ce pe la noi gasesti cam greu T.T.
3.Manga yaoi favorita...Mi-a fost putin cam greu sa aleg dar...cred ca asta e :Ai to Yokubou wa Gakuen de -hehe- si Yes,Master (asta e recenta 4).
4.Dragoste... *.* Interestin' subject...Well...Eu personal cred ca nu m-am mai indragostit de ceva timp... momentan sunt cam anti-love xD...Bine nu chiar anti-love, dar nu imi place dragostea aia cu dulcegarii, sms-uri in fiecare minut si secunda si despartire dupa o saptamana >.>...Personal inca nu am avut un prieten/iubit si nici nu ma grabesc, pentru ca am timp destul. Consider ca la varsta asta dragostea e ceva care nu ai ce face, ceva care din cauza adolescentei mereu neinteleasa crezi ca un iubit te-ar intelege mai bine...Bine, poate ca mai sunt si exceptii care la varsta asta si-au gasit deja ''sufletul pereche'' (ma refer impreuna in liceu, facultate,samd nu o luna impreuna si apoi gata >.>).E un subiect care poate fi discutat din 2 puncte: dragostea ca si emotie,sentiment(psihologic xD) ori dragostea ca si ceva fantastic(poetic) Smile.

@Azazel:Nu prea stau bine la capitolul inaltime xD, am cam 1,55 T.T. Sunt cam piticel xD, dar nu cel mai piticel de la mine din clasa -pround-.
Ma bucurs sa intalnesc o alta persoana careia nu-i place franceza -hug- ^^.
Hey!
Am observat ca esti din Buzau, ei bine si eu la fel; esti din orasul Buzau sau doar judetul?
Hmm... Iti plac ficurile fantasy, sa le scrii sau sa le citesti? Chiar nu stiu ce sa te mai intreb, caci am vazut ca despre majoritatea lucrurilor ai fost deja intrebata.
Niste intrebari mai originale, sper:
- Ce gen de carti iti place sa citesti?
- Care este autorul favorit? Dar poetul?
-Iti place geografia sau istoria?

Cam atat. Sper sa te simti bine printe zup-isti si sa iti faci multi prieteni.
La revedere!
Multumesc pentru intrebari Me_Andreea^^,ma bucur sa intalnesc inca o ''buzoianca'' -hugs you-. Eu sunt de prin judet .
Fic-urile fantasy imi plac sa le si citesc si sa le si scriu .
La carti nu am un anume gen pe care-l prefer, atat timp cat este o carte buna, pentru mine nu prea conteaza genul, sunt deschisa catre a primi informatii pentru mai multe subiecte, nu ma axez doar pe un singur lucru si doar despre acela citesc, dimpotriva chiar (scuze,am un lapsus acum -.-'..era un cuvant anume pentru toata explicatia mea -.-'...).
Autorii favoriti ...imi este putin cam greu sa aleg unul...dar sa incerc sa dau cateva nume : Charles Dickens, Terry Pratchett si Mircea Sintimbreanu.
Poezii spre rusinea mea nu prea citesc, cu toate acestea imi plac ,dar nu am un poet anume favorit, cu toate ca as putea sa zic ca il admir pe Mihai Eminescu. Nu i-am prea citit multe din poezii, dar il admir ca si personalitate si ce facut Smile.

Uneori am momente cand imi place geografie, alteori istoria... Nu sunt materiile dupa care''ma zbat'' foarte tare, dar sunt interesante si frumoase amandoua ^^.

Sper ca ti-am raspuns cat-de-cat la intrebari. Scuze ca nu raspund cu ceva exact, dar eu nu prea pot alege intre 2 sau mai multe lucruri, la toate vad ceva bun -.-'... Cel mai greu lucru pentru mine este sa aleg >.<.