Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: TendinÈ›e Interzise (+18)
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Doamne, ce rapida esti. Ma speriasem pentru ca ma gandeam ca nu voi mai avea timp sa iti las comentariu :)) Greu cu tine, dar e bine ca postezi asa repede, cum eu uit un capitol de la mana pana la gura, e mai bine cum procedezi tu ;))
Acum sa comentam... Deci Kiril are o fata? Whut? o.o Si are pretentia sa locuiasca cu Colin? Jur ca tipu' ala e dus cu pluta... Ma rog, e povestea ta, nu spun ca nu imi place, ai idei super, dar chiar m-a lasat cu gura cascata, mai ales comportamentul amantului sau. Eh, asta e, nu pot fi toate perfecte. Ma gandesc ce idei mai ai :))

Cat despre Alex si Chris, au, sunt asa dragalasi, acele momente au fost atat de romantice. Mi-ai facut seara :3 cu capitolele astea ^^ *hugs*. Saracul blond, imi e mila de el, dar stiu cum se simte ( ma refer la cat de ametit e) . Uite ca iar ne-ai lasat in suspans, insa, sincera sa fiu, am o banuiala cine ar putea fi acea persoana. Voi spune in next daca previziunile mele au fost reale :)) (sper ca nu :-s )

Apropo, bafta in continuare :3
La sfârşit e clar despre ce merge vorba. Da chiar e clar? :]] Deci..cine,cine,cine e acea persoana?!! Colin? Colin, nu, nu Colin stie, n-are cum sa fie Colin, fosta iubita a lui Alex? Careia, iar i-am uitat numele? >> Nu, nu probabil e unul dintre parintii celor 2? Sau cum? Sper sa ma lamuresti curand >> Va urma o cearta? Una maree de tot? O__O Stai!Stai! Deja gandurile mele aluneca prea departe, deci...cine e, cine e, cine e, cine e, cine e?!!!!!!! Vreau sa aflu, sunt obsedata de acea persoana :]] oricine ar fi ea!
E iubita lui Alex, nu? Sau ma rog fosta, ei daca e aia, mie una nu-mi pasa de ea, poate sa se duca unde vrea, dar sa-mi lase juniorii in pace ><

Succes dear >;d<
NUUUU !!!!!!!!!!
Cum poti sa te opresti aici? :((( . CUM?? Cine era???? vrei sa mor?:o cum mai dorm eu in seara asta ?
Vaai ce capitol!! :x . atatea de spus, si nu stiu cum :-ss
Citat:- Aş vrea să nu fiu, dar nu pot, înţelegi? Nu pot să-mi imaginez că poţi fi cu altcineva, că te sărută altcineva, te mângâie şi te iubeşte... Chris, eşti al meu de acum încolo şi nu am de gând să te pierd. Te iubesc cel mai mult şi nu vreau să văd alţi băieţi şi fete lângă tine. Iartă-mă, ştiu că exagerez, dar...
Chris s-a apropiat de mine şi mi-a închis gura cu un sărut.
8-> . cat de kawaiii !!!!!! :x cat se iubesc alex si chris :x. deci oficial ii iubesc !! mai ales pe chris ! pare asa inocent ! :3
Citat:- Sunt al tău, mi-a şoptit iubitul meu direct în buzele întredeschise.
Vaiii !!! auzi 'sunt al tau' >.< . ma ucide fic`ul tau ;o . vreau nextul!!!! cine i`a vazut? :O si de ce era dezamagit/a???? cate intrebari si presupuneri amm in minte !!!!! plzzz:3 pune next`ul !!! :x
Azi sunt fericită, am dat două examene fără mare efort şi între pauze am scris trei nexturi. Din păcate nu veţi afla cine i-a văzut pe bomboneii mei sărutându-se, lăsăm pe data viitoare. Sper să nu vă plictisesc. Vă mulţumesc mult pentru commuri şi fidelitate, înseamnă mult pentru mine.
ps: Dacă răbdaţi până la sfârşit aveţi o scenă picantă. Nu ştiu dacă o să vă placă, dar aşa e stilul meu...
Ah, numai să nu ziceţi şi acum că e puţin
:zuppy04:

Capitolul 29 - Colin

Claire examina cu un profund interes apartamentul meu. Am observat privirea ei uimită şi încântată. Ştiam că locuinţa mea e bună, dar nu era într-atât de luxoasă încât să faci ochii cât cepele de mari. Ceva nu era în regulă cu fata asta şi mă irita la culme faptul că nu ştiam aproape nimic despre ea. Fiica lui Kiril - asta-i bună. De unde şi până unde? Nu semănau nici un pic, poate doar culoarea părului, dar aveam impresia că îl are vopsit negru şi nu e natural. Cine ştie, poate-i semăna mamei sale. Eram tulburat de gânduri încurcate şi nu ştiam cum să mă comport cu dânsa.
- Vrei să mănânci? am întrebat-o mai mult din politeţe.
- Da, răspunse fata şi zâmbi.
- Eşti atât de entuziasmată şi îmi creezi impresia că nu ai mâncat o săptămână întreagă, am ironizat eu.
A devenit din nou serioasă, chiar vizibil iritată. A strâns buzele şi parcă dorea să zică ceva extrem de tăios, dar s-a abţinut.
- Ai cam ghicit.
- Adică? am întrebat puţin şocat.
De unde aveam să ştiu că gluma mea o va atinge în aşa hal.
- Poate nu mai dai atâtea întrebări? Kiril mi-a interzis să vorbesc despre mine.
- Vrei să zici că îţi permite să locuieşti cu mine, dar să discutăm nu? Şi de ce îi spui pe numele mic, dacă tot ţi-e tată?
Claire m-a privit puţin mirată, căci nu se aştepta să ştiu despre asta.
- Nu i-am spus "tată" şaisprezece ani şi crezi că voi începe acuma să o fac? Nu sunt obişnuită. Şi în plus, cum poţi să-i spui aşa persoanei care... la dracu, ţi-am spus că nu vreau să vorbesc, de ce nu mă laşi în pace?
Am privit-o timp de câteva secunde, iar apoi i-am făcut cu mâna să mă urmeze. Era prea stranie situaţia. Trebuia să aflu totul şi cât mai curând posibil. Ceva mă făcea să cred că fata a suferit mult în viaţă. Comportamentul ei nu era adecvat şi era prea impulsivă domnişoara, chiar puteam spune - vulgară. Era prea provocator îmbrăcată pentru vârsta ei. Era un copil şi vedeam asta bine, dar ochii ei ascundeau un milion de emoţii - tristeţe, bucurie, fericire, răutate, melancolie, agresivitate, entuziasm... nu se legau între ele. Îmi era milă de ea. Nu înţelegeam de ce Kiril îi permite să se îmbrace aşa şi să vorbească astfel, de ce vrea să o ascundă, de ce totul părea un mare secret?! Era fiica lui şi ştia despre faptul că îi plac bărbaţii, nu îi zicea tată şi era distantă.
"La dracu, poate nu e nici un fel de fiică? Oare m-a minţit? Nu, Kiril nu ar face una ca asta, nu e genul" am gândit eu confuz.
Şi totuşi situaţia era destul de încurcată, dar şi gravă, deci trebuia să îl ajut.
- Scoate din frigider caÅŸcavalul, roÅŸiile ÅŸi beconul. Nu ai alergie la niciun aliment dintre cele enumerate?
Fata a ridicat din umeri şi a apoi a dat din cap, dezaprobând.
- Dar poţi întâi să-mi arăţi unde e baia? Şi... poţi să-mi dai ceva dintre hainele tale, nu am nimic la mine şi nu mă simt comod. Kiril mi-a promis că mâine îmi va cumpăra altele noi... adică aveam eu haine, dar...
- Nu spune dacă nu vrei, vino după mine. Acolo e baia, i-am zis şi i-am demonstrat uşa ce ducea spre acea cameră.
Pe când ea a intrat să-şi facă treburile, eu m-am dus să caut ceva haine. Am deschis dulapul şi m-am blocat. Eram atât de sigur pe mine când am acceptat, dar acum nu aveam idee ce i-aş putea da unei fete să îmbrace. Până la urmă am scos un tricou gri şi lung de-al lui Chris. Blugi nu am găsit, ai mei erau mult prea mari pentru ea, iar Chris nu şi-a lăsat nici o pereche la mine. Am ajuns la baie şi am bătut în uşă.
- Intră.
Am intrat, dar rămăsesem stupefiat. Am mai menţionat că ceva nu era în regulă cu tipa asta şi mai repet o dată. Era goală şi se privea în oglindă, de parcă ar fi fost singură în acea încăpere. Atunci eram în stare să o descriu foarte amănunţit. Nu avea nici un fir de păr pe corp, avea sânii mici şi un fund cât se putea de normal. Nu prea puteam să găsesc epitete, la urma urmei eram gay.
- Doar tricou? întrebă ea mirată.
- Eşti goală, am spus eu şi mi-am mutat privirea în altă parte.
- Nu cumva te ruşinezi? întrebă Claire sarcastic şi îmi smulse tricoul din mâini.
- Asta ar trebui să o faci tu!
- De ce mi-ar fi ruşine, doar eşti gay! răspunse ea, fără să-şi schimbe tonul câtuşi de puţin.
- De unde ştii că nu sunt bisexual ca tatăl tău?
- aaa...
Aici am blocat-o. M-am întors şi am văzut că are obrajii roşii.
- Altă dată ai face bine să te gândeşti cu capul înainte să faci una ca asta. Te-ai uitat la prea multe comedii cu gay, care sunt cei mai buni prieteni ai fetelor şi ştiu totul despre modă, cosmetică şi coafuri extravagante? Fii atentă - realitatea e alta. Nu încerca să te acoperi, într-adevăr sunt gay şi corpul tău mă lasă rece. Mă intimidează doar atitudinea ta, mai ales că pare să nu ai pic de ruşine în tine.
- Şi ce mai pare? întrebă ea răutăcios. - Corpul tăticului meu iubit te excită mai mult?
Am ridicat o sprânceană în mod ironic. De fapt eram destul de mirat, mai ales că a pronunţat asta cu atâta gelozie în voce! Trebuia să mă gândesc, oare ce să însemne asta?
- Copilaş, ce se întâmplă cu tine? Parcă eşti de pe altă planetă, Claire. Îţi dai seama că sunt un străin pentru tine? Trebuia să te comporţi altfel, nu-i de ajuns că vorbeşti urât, dar te-ai mai băgat goală în faţa mea...
- Lasă-mă singură, a spus ea şi a oftat, lăsându-şi privirea în jos.
Am ridicat din umeri ÅŸi am ieÅŸit de acolo, precum a dorit.
"Va fi greu cu ea" mi-a sunat în minte.
M-am dus să pregătesc nişte tosturi. Am uitat să o întreb ce bea, dar nu-i mare treabă. O să-şi ia singură, căci nu-i mare prinţesă.
***

Capitolul 30 - Claire

Şi aşa îmi era greu pe suflet, dar m-am mai certat şi cu amantul tatălui meu. Tată... nu se potriveşte acest cuvânt pentru Kiril. Ar fi prea ironic, prea murdar, să-i spun aşa tipului cu care am făcut sex.
O explicaţie ar fi că nu ştiam că-i tatăl meu. Dar el ştia! Atunci de ce a ajuns la una ca asta? De ce m-am trezit în braţele sale, după o noapte fierbinte? Credeam că în sfârşit am găsit bărbatul ideal, unicul şi perfectul, care mă va apăra şi mă va scoate din prăpastia în care am căzut. Ferice de faptul că nu ajunsesem încă în adâncul ei şi a reuşit să mă ajute, dar cu ce preţ...
Kiril e nebun şi e extrem de pervers. Se cunoaşte că sunt fiica lui, mai ales că am am nişte idei şi mai absurde. Cum am reacţionat când mi-a spus adevărul? M-am excitat şi mai mult, dar măcăr îmi era ruşine, în comparaţie cu dânsul. Interesant, dacă Colin va afla adevărul despre bărbatul pe care îl iubeşte atât de mult, cum va reacţiona? Oare ce va zice când va afla că Kiril a profitat de propria fiică şi de starea ei?
De mică am locuit într-un orfelinat oropsit, dar am fugit de acolo cu Mark, când aveam doisprezece ani. El a fost prietenul meu cel mai bun şi acum nu mai este. A fost împuşcat de poliţişti, dintr-o prostie. Eu am fost violată, dar am scăpat cu viaţă. Atunci eram speriată şi doream să mor, dar a trecut mult timp, e doar o amintire pe care trebuie să o uit. Îmi urăsc mama, chiar dacă nu am văzut-o în viaţa mea. Kiril a aflat întâmplător că are o fiică. A venit femeia la universitate să-i ceară bani, minţind că nu are cu ce mă hrăni. A fost şocat de la început, dar m-a găsit el. Nu ştiu cum a făcut-o, dar i-a reuşit. Nu sunt supărată pe el, mai ales că ştiu că nu e vinovat cu nimic, dar... nu îmi pot lua gândul de la noaptea aceea.
Ca de obicei, eram în clubul lui Andy, în rol de dansatoare... cred că e clar de care. Nu era profesia visurilor mele, dar măcăr câştigam bani. Altfel nu aveam cum, căci nu eram în stare să fac nimic normal. Nu puteam nici spăla, călca, găti sau chestii de genul. Să dansez am învăţat destul de repede, iar de fizic nu mă plângeam. Un plus era că nu aveam complexe şi eram relaxată.
Kiril m-a găsit acolo. L-am văzut prima dată aşezat pe o canapea, fumând o ţigară din alea scumpe şi privindu-mă cu interes. Părea uimit şi se gândea la ceva. Nu aveam de unde să ştiu ce are în capul său şi nici nu mă interesa prea mult, dar doream să-i atrag şi mai mult atenţia. Părea de bani gata. Am schimbat tactica şi am început să dansez doar pentru el. Nu era nou pentru mine să o fac cu tipii bogaţi, mai ales că la sfârşit plăteau bine. Din banii câştigaţi puteam să-mi iau haine noi şi mâncare.
Începeam să mă enervez, mai ales că doar mă privea şi nu acţiona. Am decis să risc. M-am apropiat de bărbat, dar nu am reuşit să îi spun nimic. M-a apucat de mână şi m-a tras după el. L-am urmat fără să stau prea mult pe gânduri, mai ales că presimţeam ceva. Singurul lucru care mă încurca atunci - nu puteam să-mi dau seama ce mă aşteaptă dacă mă leg cu el, ceva rău sau ceva bun.
Am riscat toată viaţa şi nu credeam că dacă o mai fac o dată, era să fie mare lucru. Kiril a vorbit cu Andy şi acela ne-a lăsat să plecăm, spre marea mea mirare. Când am ajuns la maşina lui, am ezitat, dar el a spus ferm:
- Nu te teme, nu îţi voi face nimic, vreau doar să vorbim.
- Despre ce? Am crezut că vrei altceva, nu cred că avem ce discuta, scuze - nu am terminat nici măcăr o şcoală generală, i-am spus eu pe un ton sarcastic.
- Eşti rea, a spus el şi a surâs mirat.
- Sunt cum sunt, deci? Sex pentru bani sau "pa"?
- Urcă, zise el şi l-am ascultat, crezând că mi-am atins scopul.
Totul s-a întâmplat foarte repede. Nu a reuşit să scoată măcăr un cuvânt, căci l-am sărutat pe buze, pasional şi cu nerăbdare. Mereu mi-au plăcut bărbaţii ca respectivul - misterioşi, bogaţi şi cu un fizic neadecvat. Oh, mai ales cicatricea, o adoram din prima.
- Claire, aşteaptă...
M-am retras brusc.
- De unde ÅŸtii numele meu?
- Andy...
- Ah, da, cine altcineva. Scuze, ce ai vrut să spui? Nu îţi place cum sărut? Dacă vrei, trec imediat la altceva şi lăsăm partea cu preludiul...
Ştiam foarte bine că mă place, mai ales că mai era puţin şi îi crăpau pantalonii. Avea o erecţie nemaipomenită, îi simţeam penisul tare şi mâinile îi tremurau uşor, iar ochii săi străluceau nebuneşte.
M-a privit pentru câteva clipe, de parcă dorea să ia o decizie foarte importantă, iar apoi m-a apucat de braţe, strângându-mă puternic... eram sigură că voi rămâne vânătă în urma acestor mişcări nebunatice, dar asta mă excita şi mai mult. M-a sărutat fierbinte, cum nimeni nu a mai făcut-o. Eram uimită de reacţiile mele.
A urmat hotelul, atingeri, mângâieri, sărutări, sex, dimineaţa, adevărul, şocul meu, indiferenţă prefăcută, alte adevăruri, şanse...
- Claire, a venit Kiril.
Am tresărit. Gândurile m-au dus prea departe şi uitasem unde mă aflu. L-am privit confuză pe Colin, iar apoi mi-am dat seama de tot.
- Vin, i-am zis eu plictisită.
Deja îmi era dor, sincer, dar el nu trebuia să-şi dea seama de asta în nici un caz.
***

Capitolul 31 - Colin

Era extrem de tristă şi îngândurată, dar când a auzit că a venit Kiril, parcă i s-a luminat chipul. Cu toate astea dorea să pară indiferentă. Nu i-a ieşit trucul, în orice caz în faţa mea. Am petrecut doar o zi cu această fetiţă şi deja o cunosc atât de bine! Ştiu că ascunde multe, dar am timp să aflu tot. Dar să mă întorc la faza când a apărut Kiril. M-a sărutat fierbinte, fără să pronunţe măcăr un cuvânt de salut. Mi-a convenit şi aşa, încă cum. Mi-a lins buzele, apoi m-a mai sărutat încă o dată şi a rânjit satisfăcut când l-am apucat de dovada bărbăţiei sale, simţindu-l tare chiar şi prin blugii confecţionaţi din acel material dur. El s-a ferit brusc şi m-a privit amuzat.
- Mi-a fost foarte dor, dar aş vrea mai întâi să rezolv unele probleme... cu Claire, zise el.
Oare de ce îmi venea să o omor în acel moment? Mi-a trecut peste cinci minute, nu eram eu aşa rău. Kiril mi-a explicat că trebuie s-o ducă prin magazine, să-şi cumpere de îmbrăcat, iar mai apoi să îi caute un apartament. Mi-a mai spus că soţia lui nu ştie despre Claire şi nici nu trebuia să afle. Mi s-a părut extrem de straniu, dar nu numai asta. Când pronunţa numele ei, o făcea cu foarte multă tandreţe şi mă îndoiam că acesta era instinctul părintesc. Sau poate aveam halucinaţii?
Când a văzut-o pe fată, a salutat-o aproape rece. Şi unde a dispărut tandreţea din voce? Ea era la fel de indiferentă ca întotdeauna. Eu ştiam că era o mască, dar nu doream să-mi bag nasul în discuţia lor.
În cincisprezece minute am decis să ieşim din casă. M-am dus cu ei să le ţin companie, chiar dacă nu era neapărat. Aveam de gând să-i propun lui Kiril să o lase pe fiica lui la mine cât timp e nevoie. Ştiam că are mult de lucru şi vedeam că e obosit. Mă gândeam că o să petrecem mult timp la cumpărături, dar nu a fost să fie. Şi-a ales hainele foarte repede şi nu a făcut mofturi. Kiril îi propunea să se gândească mai mult, să probeze diverse variante, dar fata şi atunci părea distantă. Mi-am cumpărat şi eu câte ceva, nu am putut să mă abţin.
După asta am fost într-un restaurant şi am mâncat, iar apoi ne-am întors acasă, nu înainte să cumpăr ceva produse alimentare. Claire s-a dus în camera sa să-şi aranjeze hainele şi ne-a lăsat singuri.
Nu am ajuns în dormitor, ci am început să ne sărutăm nebuneşte direct în bucătărie. Când vedeam cât de nerăbdător e Kiril, îmi venea să strig de bucurie, excitare şi alte emoţii din acelaşi compot. M-a împins într-un perete şi buzele sale mi-au atins gâtul, uşor-uşor, parcă era un vampir ce-şi adulmeca prada.
- Nu-i aşa că vrei să te fut cât mai repede, Colin? întrebă el cu vocea-i puţin răguşită.
Am simţit cum a trecut un fior de plăcere prin tot corpul meu. Am putut doar să gem înăbuşit când m-a muşcat uşor, apoi i-am simţit mâinile pe umeri, într-o încercare de a mă presa în jos. Am căzut în genunchi, înţelegând imediat ce-şi doreşte. Şi-a scos penisul din blugi, fără să se dezbrace normal, iar eu l-am atins cu mâna. Am simţit cât de cald era şi cum pulsa de dorinţă. L-am luat în gură imediat, iar Kiril a scos un geamăt superb. Oh, de când nu mai simţisem gustul acela care mă făcea mereu să-mi pierd minţile, gustul lui. Îi făceam sex oral, iar el îmi mângâia părul.
La un moment dat mişcările sale au devenit brutale, de necontrolat. Se împingea în gura mea, dar se retrăgea la timp, fără să-mi provoace vre-o senzaţie neplăcută. Peste ceva timp am simţit că e gata să ejaculeze. Mi-a privit chipul cu ochii să-i împăienjeniţi de satisfacţie, a scos penisul din gura mea şi şi-a dat drumul pe buzele mele. Am stat câteva clipe aşa, fără să mă mişc şi nu ziceam nimic. După asta, mi-a dat mâna şi m-am ridicat. M-a privit atent în ochi şi mi-a atins buzele cu degetele de la mâna dreaptă. Eu am scos limba şi am început să le ling.
- Vreau să te simt în mine, acum...
Kiril dori să mă sărute, dar nu reuşi, căci se auzi vocea fiicei sale:
- Interesant... ai fost atât de brutal cu el, tăticu. Aşa o faceţi mereu? întrebă ea pe un ton rece, plin de bătaie de joc.
M-am întors chiar speriat şi mi-am adus aminte că sunt murdar de spermă pe faţă. Pentru prima dată îmi venea să intru în pământ de ruşine. Am ridicat mâna cu intenţia să mă şterg, dar Kiril m-a apucat dur de ea şi s-a întins spre mine. Mi-a lins buzele în cel mai pervers mod, de faţa ei, iar apoi m-a sărutat. Nu mi se părea tocmai normal ceea ce se întâmplă, dar eram excitat la culme, până la disperare.
Kiril s-a oprit şi s-a întors la fată, ordonându-i rece:
- Du-te în camera ta.
- De ce aş face-o? Vreau să privesc, zise ea puţin enervată.
- Nu repet de mai multe ori.
Ea strânse buzele, mă privi cu ură şi-mi zise:
- Nu mi-am imaginat că te voi vedea în aşa ipostază, dar arătai superb când i-o luai în gură.
S-a întors şi a plecat de acolo cu paşi repezi.
- f**k, şi tu îi permiţi să vorbească aşa?! am exclamat eu uluit la culme.
- Nu contează, vin-o să terminăm ce am început, zise el şi mă sărută.
Atunci chiar nu mai conta nimeni şi nimic. Eram gata pentru o pardită de sex, la care visam de mult timp. Doream să-l simt în mine, să-i simt buzele pe corpul meu fierbinte şi pur şi simplu să-l iubesc aşa cum ştiam numai eu. La relaţia lor ciudată de tată-fiică aveam să mă gândesc altădată, numai nu în aşa moment.
***
Sunt uimita si foarte foarte socata :| Saraca fata prin cate a trecut, clar Kiril nu e personajul meu preferat >.> Colin merita ceva mai bun, il vreau pe Chris inapoi T_T Sau..sau...Colin cu Alex, o echipa perfecta, numai nu Kiril T^T.

A urmat hotelul, atingeri, mângâieri, sărutări, sex, dimineaţa, adevărul, şocul meu, indiferenţă prefăcută, alte adevăruri, şanse... mi-a placut faza asta :]]
- Nu-i aşa că vrei să te fut cât mai repede, Colin? Colin e prost:| Bah, eu sunt in stare sa-mi vand averea -10 bani cat am in pusculita- si tu ce faci? Nu-l plesnesti, nu? Nimic?! Ba da prost mai esti :|

- Interesant... ai fost atât de brutal cu el, tăticu. Aşa o faceţi mereu? întrebă ea pe un ton rece, plin de bătaie de joc waaaa, ceeeeee?!! explodez de rusine ce papucii mei?!!! :)))
- Nu mi-am imaginat că te voi vedea în aşa ipostază, dar arătai superb când i-o luai în gură. WTF? O__O

Si acum urmez eu spunand: A urmat uimirea mea, rusinea, frica, mila alta rusine si intr-un sfarsit mi-am dat seama ca Kiril e pe lista mea neagra :| Oh! Da! Impreuna cu fica-sa sau ce puii mei ruda ii vine lui :|
Vuaiii ! T.T ce capitol !!!! sa incep cu Claire ! imi e asa mila de ea :-s . cred ca e o fata chiar de treaba. iar replica ei m`a dat gata=]]
Citat:- Nu mi-am imaginat că te voi vedea în aşa ipostază, dar arătai superb când i-o luai în gură.
si nu stiu de ce..dar tind s`o cred :)) . asa. nici nu pot sa`mi imaginez prin ce a trecut. pana la urma sa aflii ca ti`ai traso cu taicatu.. nu e cel mai bun lucru pe care ai putea sa`l auzi ..
Kiril ! nu`mi place. il urasc !!! ma rog.. singuru lucru care mi place la el este ca il face pe colin sa se simta bine ^^ . dar nu il merita ! [kiril pe colin] . este mult prea obsedat..
iar colin! incepe sa`mi placa din ce in ce mai mult de el ! . adica la inceput ma enerva. dar iti multumesc ca ai scris si despre viata lui..ca sa vedem si noi cum este el cu adevarat ! este un baiat inocent si bun . . . desi nu inteleg ce vede la kiril..
oricum. fic`ul tau este cla unul din yaoi`urile preferate pe care el citesc acum ! si vreau cat mai repede nextul ! nu mai rezist !! trebuie sa vad ce se intamplaa ! :x .
Pot sa-ti spun un singur lucru in doua sau mai multe cuvinte: esti nebuna! Din mai multe puncte de vedere (marea majoritate in sensul bun), dar, din punctul de vedere al unor oameni normali (iar noi evident ca nu ne incadram la aceasta categorie), uneori ma sperii. Si tocmai din cauza asta te ador si mai mult.

Motivul numarul unu pentru care esti nebuna si te ador: unul- doua capitole pe zi? Esti nebuna! Stiu ca sunt gata scrise si trebuie doar corectate, dar e prea mult pentru mintea mea. Simt ca explodeaza. De... exaltare! am sa fac un atac de cord din cauza ta la un moment dat! (si rusine mie ca nu am mai comentat de mult, dar am citit de fiecare data aproape imediat ce postai.)

Motivul numarul doi: lasand la o parte partea povestii cu Chris si cu Alex, care incep o frumoasa relatie impreuna, Kiril? Nu mi-a inspirat incredere inca de la inceput. Ai spus ca e personajul tau preferat, esti sadica, dar cumva nu-mi place nuanta asta de sadism. E prea mult pentru mine, omul asta e ciudat rau.Si mai apare si fiica-sa. Asa tata, asa fiica. Nu stiu de ce, dar nu imi prea place directia i care o iau lucrurile. Prevad ca ceva o sa se destrame si nu-mi suna bine. Iar ingerasul (bine, poate exagerez :-") de Colin, in ce dumnezeu s-a bagat...Asta e, Kiril e bolnav cu capul. Dar asta nu ma impiedica sa savurez fiecare moment incitant dintre ei, pentru ca asa au fost toate pana acum (cu exceptia scenei violului lui Chris, nu-mi place cand nu exista sentimentul acel mutual, pur si simplu nu ma starneste [damn right, so what? I meant exactly what I said!]).
Claire e un copil dezorientat, nu intelege ca nu e bine ce a facut, dar aici tin sau dau vina pe Kiril - nu asa se comporta un tata, nici chiar unul fara experienta - totul are o limita. Iar cand s-au apuca sa faca sex in bucatarie, ce dumnezeu, parca apartamentul lui Colin avea multe camere! si sunt sigura ca are si chei la ele. In schimb replicile pustoaicei au fost reci, imature si cu siguranta pline de resentimente.
:-< Cu toate astea, nu pot sa neg ca mi-a placut scena dintre Kiril si Colin... Murdar tot pe fata... :x Delicios! Mai aveam putin si voiam sa ma pun in pelea lui Claire, sa fiu acolo.
Citat:- Nu mi-am imaginat că te voi vedea în aşa ipostază, dar arătai superb când i-o luai în gură.
Am voie sa imi imaginez? ;;)
Scuzaţi pentru absenţă. Am hotărât să postez mai rar, dacă tot postam prea des. *
Mi-am bătut capul până acum, îmi lipsea un capitol şi am încurcat ordinea aici pe zup. După capitolul 29 trebuia să meargă altul, eu îl scăpasem cu vederea. Îl voi posta acum, ca să nu rămâneţi în neştire, dar să ştiţi că ce-i scris mai jos s-a întâmplat tot în ziua când Claire a ajuns prima dată la Colin acasă şi tot atunci când Alex şi Chris erau în Parcul de distracţii. Mâine voi posta restul, nu mai este mult până termin ficul, încă câteva capitole. Dar am şi o a doua parte, după cum am spus. Voi vedea când o postez, peste o perioadă de timp poate.
Mersi mult pentru comentarii.


Capitolul 32 - Colin

De la mica noastră discuţie din baie au trecut câteva ore bune, iar ea nu a scos nici un cuvânt. A îmbrăcat tricoul lui Chris, am mâncat împreună, iar apoi i-am arătat unde e camera sa. Aveam încă două dormitoare libere şi i-am spus să-l ocupe pe care-l doreşte. După expresia feţei sale am înţeles că nu o interesează acest subiect. Era atât de indiferentă! Se purta ca un copil supărat, dar recunosc că şi eu m-am purtat urât. Am fost gelos, răutăcios şi prea direct. Peste ceva timp, văzând că nu dă nici un semn de viaţă, i-am bătut în uşa camerei pe care a ales-o. Trebuia să vorbesc cu ea altfel. Dacă aveam de gând să locuiesc împreună cu fata asta, trebuia să pun toate punctele pe "i".
Se pare că ne-am înţeles şi dacă tot azi nu aşteptăm pe nimeni în vizită, mai bine zis pe Kiril, am luat-o în oraş. Ochii au început să-i sclipească îndată şi a vrut să meargă la un parc de distracţii. Am acceptat, mai ales că fata nu a fost niciodată în aşa loc. Ajunşi acolo, am văzut o scenă la care nu mă aşteptam.
- Nu îmi vine să cred! am rostit eu mirat, când i-am văzut cum se sărută într-un loc public, mai ales că în jurul lor erau o mulţime de oameni.
La naiba, Chris nu are minte în cap! Dacă îi vedea cineva? De blond îmi era indiferent, dar Chris - cu aşa ceva nu e de glumit. Era prea periculos, mai ales că învăţa încă la liceu. Voia să aibă zile negre acolo? Şi de câte ori i-am spus că e nerăbdător, impulsiv şi că nu se gândeşte înainte să acţioneze? Şi mai pot să recunosc că am simţit un pic de gelozie, dar doar un pic! Oh, nu îl iubesc, dar a fost al meu... acum e al blondului, nu pot să nu simt tristeţe.
S-au retras rapid, iar Chris s-a întors uimit spre mine. Claire îi privea cu interes, dar nu spunea nimic. Băieţii creau un contrast puternic - păr blond-brunet, ochi verzi-albaştri, pielea albă-bronzată. Măcăr înălţimea era aceeaşi! Să fiu sincer, erau foarte frumoşi împreună. Perfecţi.
- Colin, nu mă aşteptam... ăăă... să ne întâlnim aici, zise Chris şi roşi imediat.
Adoram sensibilitatea băiatului acesta.
- Mda, iar eu aş întreba ce mă rog nu îţi vine să crezi? Să nu ştiut că eşti gay, avea să cred că ai zis asta de sărutul nostru, spuse Alex şi se strâmbă la mine.
Mă enerva extrem de mult!
- Ba da, sărutul. Nu înţeleg cum puteţi fi atât de neatenţi. Dacă ţie ţi-e indiferent, ar trebui să te gândeşti la Chris. Vă vede lumea şi nici idee nu ai câtă ură au unii din ei pe cei ca şi noi. Ţi se pare un joc? l-am întrebat eu cu note de nervozitate în voce.
Mirosea a ceartă.
- Ajunge! exclamă Chris rosu de furie.
Ambii am tăcut din gură, privindu-l miraţi.
- În primul rând, Colin, sunt şi eu aici, aşa că nu e nevoie să discuţi despre mine la persoana a treia. Într-al doilea rând, terminaţi să vă certaţi de fiecare dată când vă vedeţi. Nu mai suport! Şi punctul trei: poate ne prezinţi domnişoara? zise el şi o privi pe Claire cu interes.
- Mă numesc Claire, zise ea şi îi întinse mâna.
- Eu sunt Chris, iar el e Alex - iubitul meu, se prezentă şi demonelul cu ochii verzi.
- Bucuros de cunoştinţă, mai adăugă el şi zâmbi larg.
Am crezut că blondul va uita de bunele maniere, dar a bolmojit pe sub nas un "încântat". Ceva nu era în regulă cu el, de parcă se simţea rău.
- Unde vă duceţi acum? i-am întrebat.
- Acasă.
- La cine? am întrebat eu sarcastic.
- Fiecare la propria casă, a spus Chris şi mă privi tăios.
- Vă conduc? Suntem cu maşina...
- Nu, Alex e cu maşina, zise Chris şi zâmbi.
- Da, cu părere de rău, adăugă iubitul său, accentuând ultimele cuvinte în mod deosebit şi rânji la mine.
Mi-am dat seama că nu îi părea rău absolut deloc, dar nu am zis nimic.
- Atunci ne mai vedem, eu şi Claire intrăm în parc şi apoi ne ducem acasă.
Ne-am luat rămas bun şi atunci am observat că Chris o priveşte într-un mod straniu pe fata de lângă mine. Sigur nu înţelegea cine e ea pentru mine şi murea de curiozitate. Exact cum nu ştiam de la început cine e Claire pentru Kiril. Oh, avea să fie amuzant dacă mă apropiam de ei şi cu un glas solemn le ziceam că e fiica mea. Chris era să facă infarct, iar blondul avea să mă omoare pentru asta. Fantezia mea a luat-o razna.
- Colin, pot să te rog ceva? şopti Claire puţin ruşinată.
- Sigur, i-am zis eu ÅŸi am privit-o curios.
- Vreau îngheţată...
- Nici o problemă, i-am spus şi am zâmbit.
M-am bucurat că a avut curajul să-mi vorbească normal măcăr acum.
- Ţie de care îţi place? întrebă ea brusc.
- De ciocolată.
- Şi mie, zise fata şi zâmbi larg.
Mai bine nici nu se putea, dar în timp ce o priveam, am observat că nu îi dispăru tristeţea din ochii săi. Trebuia să aflu multe, căci multe ascundea împreună cu Kiril.
Kiril... mai repede să vie ziua de mâine.
***
Postai prea des, ah? T_T Acum postezi mai rar ca stii ca te apropi de sfarsitul primei parti si pe a doua d`abia o continui :]] (Glumeam ^_^")
Sa vedem.....back in past [cu masina timpului].
Deci pana la urma persoana acea era Colin :-? M-am inselat amarnic in legatura cu Alex si Chris -.-"
Wa...ce a apucat-o de se poarta asa dragut cu Colin? Oricum cred ca incepe sa-mi placa gagica, desi a suferit mult ar trebui sa zambeasca mai des :D.
Oh, avea să fie amuzant dacă mă apropiam de ei şi cu un glas solemn le ziceam că e fiica mea. Chris era să facă infarct, iar blondul avea să mă omoare pentru asta. Fantezia mea a luat-o razna. Chiar era amuzant daca le spunea asta :))
Hai bai..pe bune, postezi mai rar? Asta e omor, o sa te dau in judecata ca-ti omori fanii >:P

Oh, si mult succes sweetheart <3
De fapt postez cum îmi vine cheful.
Acum am puţin alcool în cap şi dispoziţie. Nici nu ştiu cum mă mai duce capul să scriu cu diacritice.
Am observat că am mai puţine comentarii la fic, dar la fel de multe vizualizări. Mmm, am înţeles un singur lucru şi de obicei sunt directă. Userii încep să citească ficuri pentru ca autorul unui anume fic să le citească ficurile lor în schimb. Da, un fel de favoare reciprocă. Păi, dragii mei, eu nu scriu pentru asta. Scriu ce am chef şi citeşte cui îi place. Cine are simţ, mai comentează munca autorului, logic. Nu am de gând să citesc pentru că cineva vrea aşa, citesc doar ceea ce îmi place mie. La moment nu am timp, dar am de gând să mă uit prin ficuri şi să-mi aleg operele cu care voi merge până la sfârşit. Deja am 3 ficuri care m-au fermecat şi îmi cer scuze că nu am comentat acolo, nici măcăr nu am citit, tot din lipsă de timp. Dar desigur voi reveni, fără asta nu se poate. Mai am doar 3 examene şi voi răsufla uşurată.
Vreau să vă mulţumesc vouă, la câteva fete care trec pe aici la fiecare capitol. Comentariile voastre chiar mă fac să zâmbesc şi îmi dau seama că nu muncesc în zadar când pun diacritice şi corectez nexturile. Mă bucur că vă place ficul şi care dintre voi aveţi vreo unul scris, voi trece neapărat să vă apreciez.
Acum pun un mic next, mai vesel aşa, îmi pare mie.

Capitolul 33 - Chris

Ciudat. Totul e ciudat.
Părinţii mei mă privesc straniu şi nu înţeleg de ce. Poate ei m-au privit mereu aşa şi eu nu am observat? Cel puţin nu îmi reproşează nimic şi nu au pretenţii la mine. Mă mir cum de nu le-au sunat de la liceu, să le spună câte absenţe am. Sper că nici nu o vor face, mai ales că ne-am înţeles cu Alex să nu mai lipsim fără motive clare.
Colin, la fel, se poartă ciudat. S-a schimbat mult şi pentru prima oară în viaţa mea sunt îngrijorat pentru dânsul. Are o privire absentă, mereu se gândeşte la ceva şi fata aceea, Claire, mereu se plimbă cu el. Au trecut două săptămâni de când am cunoscut-o şi încă nu mi-am format o părere concretă despre ea, dar ceva nu îmi place. Nici nu ştiu cine e. Avea să cred că sunt iubiţi, dacă nu ştiam că Colin e gay şi nu bisexual. Oare e o rudă de-a sa? Îmi vine să-mi rup părul din cap pentru că nu ştiu nimic despre familia lui.
Măcăr ceva a rămas neschimbat - Alex. Dacă privesc din alt unghi, iubitul meu s-a schimbat cel mai mult şi nu îmi pare rău. Îl iubesc nespus de mult şi simt că şi el. Îmi demonstrează asta cu toate ocaziile ce-i cad la îndemână.
Chiar şi în acest moment, stau pe scaun în bucătărie şi privesc cum găteşte. Înainte credeam că nu e în stare să facă una ca asta. Eh, dacă privesc atent, pot vedea că are o bucată de hârtie ascunsă în mânecă. Sunt aproape sigur că e receta prăjiturii şi asta mă face să surâd vesel peste fiecare minut. Alex s-a întors spre mine şi m-a privit întrebător:
- Eşti amuzant, i-am explicat eu şi mi-am trecut mâna prin păr, lăsându-mi privirea în jos.
Nu doream să-şi dea seama că ştiu de şiretlicul său, nu voiam să-l intimidez, mai ales că se străduia pentru mine. Ce poate fi mai dulce?
- Dacă te plictiseşti, poţi să te duci în camera mea şi să asculţi muzică sau să priveşti TV-ul.
M-am ridicat de pe scaun şi am observat o urmă de dezămăgire pe chipul său. Poate mi s-a părut, mai ales că acea luminiţă stranie a dispărut foarte repede. În orice caz...
- Chiar crezi că prefer un amărât de televizor sau muzica aia nenorocită, decât să savurez această privelişte? l-am întrebat eu şi l-am cuprins de talie, pe la spate.
A întors capul uimit, iar eu am profitat de moment şi mi-am lipit buzele de ale sale. L-am sărutat cu toată pasiunea de care eram în stare, dorind să-i demonstrez că nu există nimic mai interesant pe lumea asta decât Excelenţa Sa.
Cred că nu s-a aşteptat la una ca asta, căci a scăpat cuţitul din mână. A căzut la picioarele noastre, provocând un zgomot răsunător. Odată cu el a aterizat şi hârtia pe care o ascundea Alex în mâneca de la hanorac. Eu m-am prefăcut că sunt orb, iar el a sărit de lângă mine ca ars şi a luat-o de jos. Am ridicat o sprânceană, prefăcându-mă uimit şi l-am întrebat:
- Ce s-a întâmplat?
- Mi-a căzut... ăăă.. asta.
- Ce e?
- Un număr de telefon la un restaurant japonez, am vrut să comand ceva, revin în două minute.
A ieşit val-vârtej din bucătărie, iar eu l-am petrecut cu hohote de râs. N-am fost în stare să mă abţin.
***
M-ai târziu stăteam întinşi pe patul său şi îl lăudam încontinuu, făcându-l să roşească. Îmi place când văd roşeaţă pe chipul său alb, pare cel mai drăgălaş de pe pământ în acele momente. Şi nu rosteam vorbe-n vânt. Serios, prăjiturile erau extrem de delicioase şi nu a mai rămas nimic din ele. Alex a mâncat foarte puţine, pe când eu le înfulecam pe toate. Cum de nu sunt gras cu aşa poftă de mâncare?
- Ai tăi ştiu că vei înopta la mine? întrebă Alex la un moment dat.
- Sigur că da, le-am spus că la tine nu e nimeni şi ţi-e frică să dormi singur, mai ales că vara trecută vărul tău mai mic ţi-a şterpelit ursuleţul favorit de...
Nu am mai terminat fraza, căci a început să mă gâdile. Am crezut că mor de râs şi nu exageram.
- Oprrreee... ÅŸtee... te... tee rooog...
Nu credeam că mă va asculta, dar a făcut-o spre marea mea uşurare. Doar atunci am observat că Alex era deasupra mea şi mă privea straniu, chiar sfiat.
S-a ferit imediat de lângă mine, cu o privire atât de vinovată, încât îmi venea să râd. Dar nu am făcut-o, pentru că mi-am dat seama de ce se simte vinovat.
- Alex, totul e bine...
- Scuze, Chris, pentru acum ÅŸi pentru atunci.
M-au enervat cuvintele acestea. Mă enervez mereu când îşi cere scuze. A fost deajuns o singură dată! L-am îmbrăţişat strâns şi l-am tras înapoi peste mine. Ochii lui erau atât de aproape, încât aveam impresia că mă voi pierde în albastrul lor. Tot atunci mi-a venit în minte un gând, că dacă aş combina culorile noastre, se va forma ceva asemănător cu nuanţa mării în timpul primăverii. Nu am fost la mare niciodată, dar dacă o voi face, Alex mă va însoţi.
- Nu vrei să mă săruţi? l-am întrebat cu vocea puţin răguşită.
Şi-a apropiat buzele de ale mele, iar eu i le-am conturat cu limba. Alex răsufla din greu. Simţeam că avea erecţie. Mi-am dus mâna acolo şi îl mângâiam prin pantalonii sport.
- Chris...
- Nu spune nimic.
I-am închis gura şi protesturile cu un nou sărut. Chiar doream mai mult de data asta, căci era timpul să trecem peste acel viol nenorocit.
***
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26