Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Desenele Reikai
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Uhm ... mda, recent m-am reapucat de desen, iar la "amenintarile" unei prietene asa ca am hotarat sa le si postez. M-am gandit ca tema sa fie: IDOLI.
Fara alte prezentari, primul desen si cel mai nereusit, parerea mea:

1. http://fav.me/d4t4o1p - in stanga Hikaru iar in dreapta, desigur, Reika, doi din membrii D=Out.
2. http://fav.me/d4t4n6f - Strify si Yu (Cinema Bizarre, cine nu-i cunoaste..)
3. http://fav.me/d4t4mvl - Taemin (Shinee) fluturas.<3
4. http://fav.me/d4t4p5j - tot Tae' in unul din cele mai reusite desene din istoria mea. xD
5. http://fav.me/d4t4oa4 - Reika, un look mai vechi.
6. http://fav.me/d4t4ndc - tot Reika.
7. http://fav.me/d4t4t2p - iar Reika, cred ca v-ati dat seama ca-l ador la cat de mult il desenez..
8. http://fav.me/d4t4rba - stanga Kazuki (screw) si dreapta Reika, look 2012.

Cam atat, astept pareri..
Vai, si tuziceau ca nu, ca nu ai talent. Imi place mult, mai alesc cum ti-a iesit Teamin in poza istorica. Ai talent fat-o nu gluma. Imi place cum le faci nochii si cum le ingrosezi. Culorile, sau mai bine zis nou culorile se impletesc perfect, deci sa nu te mai aud ca nu ai talent si bla bla.
Am o nelamurire. Desenele cu Reika esti tu? Imi plac foarte mult mai ales aia in care ti se vade ochiul, vai atat de tare arata. Imi place ca desenele nu au coluri.
Ce sa mai zic? Desenzi super, cam atat deci!
So, bafta si astept si altele! pupic
@Teo yaoi: wow pentru tine am pus in aplicare o regula noua. ^^

Nu o sa le comentez pe fiecare in parte pentru ca toate in mare au aceleasi defecte. In primul rand schitele sunt prea simple, lipsite de detalii. E bine ca tragi linii drepte. Expresia fetei mai din toate desenele nu exprima nimic si nu este redata nici corect. Cred ca majoritatea desenelor tale sunt luate de pe internet si de aceea pot vedea cu usurinta defectele.
1. La anatomia ai de lucrat destul de mult. In multe din desenele de mai sus FATA este desenata cu un ochi mai jos, cu buza intr-o parte. Daca cauti tutoriale pe www.deviantart.com , vei progresa. Sau chiar dupa reviste.

2. Hasura. Hasura ta iese foarte urat. Poate tie ti se pare frumoasa dar mie nu. -.- Este pur si simplu o hasura la plictiseala apoi intinsa pe foaie cu degetul. Ce e mai minnunat de atat?
O hasura reala si simpla, fina. Nu este greu de redat doar trebuie sa ai rabdare.

Acestea ti le-am spus pentru cultura ta generala. Si sper data viitoare sa vad un progres.
Multumesc pentru sfaturi si incurajari.
Da, pozele sunt luate de pe internet, mai exact telefon caci, in general, desenez seara sau dimineata cand stau comooood in pat. xD Stiu ca am de lucrat la multe pentru a invata sa desenez cat de cat bine, dar de aceea postez aici. Momentan, nu-mi trece prin cap alt loc [pe internet, bineinteles.] unde as putea primi critica si sfaturi astfel incat sa pot evolua.
N-o mai lungesc, asa ca pozele: Ochisori.

Desenul 1.
Desenul 2.
Desenul 3.
Desenul 4.
Desenul 5.
Desenul 6.
Desenul 7.
Desenul 8, si ultimul.

Am ales sa desenez asta pentru ca recent m-am apucat de chibi [mai bine spus "am incercat" caci nu prea-mi ies..], iar cea mai mare problema o am la ochi, nu-mi ies bine deloc si de aceea exersez.
Aaahmm, sa nu uit. Multumesc mult, Ann, c-ai avut rabdare cu mine si nu mi-ai inchis topicul. xD
Cu placere si ma bucur ca ai postat desene noi. 3
Imi place ca doresti sa te perfectionezi si imi place ca esti ambitioasa. Eu te voi ajuta cu catreva sfaturi si tutoriale. In primul rand:
Ultimele 2 ti-au esit cel mai bine. Uite un sfat: Nu mai apasa din prima atat de tare sa faci conturul. Incearca sa schitezi usor inainte ochiul si cand esti sigura sa trasezi liniile principale. Un artist trebuie sa fie bazat pe sine si fara frica. Eu observ nesiguranta prin desenele tale. Deobicei persoanele care nu sunt sigure pe ele in desen, fac un ochi si pe celalalt nu il ai fac. Stii de ce? Au conceptia asta: "Nu mai fac al doilea ochi deoarece nu imi va iesi la fel." Iti spun si tie si pentru altii: Simetria intr-un desen nu va fi niciodata perfecta cum este intr-un desen digital. Exerseaza sa imiti primul ochi si sa il faci cat poti tu de bine. Si nu iti recomand sa stergi de multe ori acelasi ochi. Schiteaza.

Acum tutoriale:
http://destinyblue.deviantart.com/art/An...orial&qo=9 (acesta iti ofera diferite stiluri de ochi)
si aici http://xxrioxx.deviantart.com/art/Sample...orial&qo=1

Spor la treaba 3
Hi there. :3 Deci, ochii pe care ii faci tu imi amintesc de manga-urile vechi pe care le-am citit(mai mult ma uitam la tehnica de desen, dar lasam citit), unde nu prea erau detaliati. Tind sa-ti spun ca unii sunt prea ascutiti la colturi, mai curbat e mai bine, da un aer mai realist si e mai estetic, parerea mea, de aceea cel mai mult imi place ultimul care arata mai frumos si datorita detaliilor, luminilor si a faptului ca ai apasat mai mult ca sa-l innegresti. Iti voi arata o tehnica de a desena niste ochi asemanatori manga, sunt defapt ale personajelor din banda desenata W.I.T.C.H. , am salvat bookmarkul pe undeva prin Chrome fiindca imi place cum arata: aici . Desigur, pe langa ochi arata si cum sa le faci corpurile si asa, dar pe tine te intereseaza ochii, si, dupa mine, aspectul lor e foarte frumos (daca iti apare vreo eroare da click dreapta, open in a new tab). :3 Ti-as mai arata si altele, dar pe restul nu le am salvate, dau edit daca mai gasesc ceva. Oricum, vad ca ai potential si sper sa te tii de talentul tau. <3