Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Hall of fame
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Castigatoarea lunii Februarie 2011: Mystery

I would die for you, my love

Castigatoarea lunii Martie 2011: Shuu

Birth of Venus Illegitima

Castigatoarea lunii Aprilie 2011: Shuu

Mutual

Castigatoarea lunii Mai 2011: Ang.

Spirala

Castigatoarea lunii Iulie 2011: Nya

Shadows in heaven

Castigatoarea lunii August 2011: Dark Blue

No name

Castigatoarea lunii Octombrie 2011: Ang.

Anotimpul Colibri

Castigatoarea lunii Decembrie 2011: Nya

Old times.



Ianuarie, 2011:

Christmas., tema lunii ianuarie a pus la incercare creativitatea tuturor participantilor dandu-le de gandit ce ar putea reprezenta cel mai bine Craciunul. Traditii, obiceiuri, cadouri si nu in ultimul rand emotii. Cu o fotografie impecabila, Ang. a atins toate punctele subliniate inainte. Fotografia ei,Christmas, I'll miss you, a reusit sa ne aduca aminte de bucuria cinelor in familie in timp ce mai trageam un ochi la bradul frumos impodobit cu luminite si globuri care mai de care mai sclipitoare.

Februarie, 2011:

Prietenia si dragostea si-au facut locul si in acest concurs. Tema ne-a pus la incercare pe toti, mai mult sau mai putin, dar, singura care a primit 'premiul' cel mare a fost Lia cu fotografia Love on the road. Privita cu ochi buni, aceasta a strans 18 puncte reusind sa iasa pe primul loc, uimindu-ne cu o altfel de abordare a temei.

Martie, 2012:

Cui nu-i plac fructele? Cine nu ar vrea sa se delecteze cu un bol mare de cirese, capsuni sau cu o felie de pepene intr-o dimineata calduroasa de primavara? Cum nu puteam sa le uitam, fructele ne-au servit o lunga tura de gandire. Red Berries, o fotografie interesanta dupa parerea multora. Lia, castigatoarea editiei trecute ne-a mai servit inca odata o 'portie' din arta fotografiei adevarate.

Mai, 2012:

Daca in luna Aprilie nu s-a tinut concursul, trebuia cumva sa se compenseze totul, nu? In luna mai toti ne-am bucurat de niste peisaje miraculoase, ce ne-au lasat cu gura cascata. Fotografia cu numarul 4 in concurs si-a meritat castigul si cum nu era de mirare, Lia a reusit sa ne cucereasca iar inimile cu o fotografie la fel de frumoasa ca de obicei.