Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Alicia vs. Justin Taylor
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Nume participanţi : Alicia şi Justin Taylor ( Crazy.Fani )
Perioada de postare : 7.02.2010
Perioada de votare : De pe 7 pănâ pe 14.02.2012
Tema : la alegere

Pozele vor fi anonime. Baftă!
Hellooo.. am venit si eu cu pozele.

Prima poza
Cu tema: fire
A doua poza
Cu tema: ice

Bafta! Cea mai buna poza sa castige! hug
*bump*
Nobody? Come on, people, nu muscam. Ce e asa greu sa alegi o fotografie si sa comentezi si tu acolo cateva randuri? >_> Mai e o singura zi!
Votez a doua poză

Prima poză: Hm, ideea în sine mi se pare foarte bună 39 Dar parcă prea luminoasă și vata aia sau ce o fi acaparează aproape totul o.o Mi-ar fi plăcut să se vadă lumânarea și în spate negru.
A doua poză: Îmi place,place,place! Totuși cam prea mult albastru pe acolo(deși ador culoarea asta) Oricum, îmi place cum se vede într-o parte zăpada/gheața în bătaia vântului și valurile 4
Aleg a doua poza pentru ca ma dau in vant dupa albastru (bleomaren in special) si na. Dar nu e doar asta, ci poza are o anumita aura de mister, tristete, fascinatie etc. Prima poza e frumoasa, prima data credeam ca e tinuta undeva afara, la zapada, dar nu e asa. Insa e foarte frumoasa si ea, flacara e draguta, dar ce imi atrage prima data atentia e acel roz sclipicios care e dat naibii (in sensul ca e mistocar o.o). Totusi, eu aleg poza a doua si va urez succeeeees in continuare.
[ati zis sa comentam cateva randuri, nu? 21 asa ca nu am intrat in detalii xd]
Prima poza imi place, nu ma intereseaza pe ce este asezata, la prima vedere eu am vazut-o ca pe o speranta, desi este invaluita in ceata, deasupra este lumina sufleteasca pe care o cautam si ne-am dori sa o vedem mereu, imi plac mult si culorile.
A doua poza, hmm, marea noaptea si mai e si inghetata, niciodata nu mi-a placut mi s-a parut intotdeauna infricosatoare si cu senzatia ca daca intri in ea noaptea , te va trage cineva in larg. Si nu pre imi place nici albastreala aia totala.
Deci votul meu merge la prima poza.
Gata, gata, multumim ca ati trecut pe aici. Din pacate termenul de vot s-a incheiat.
Prima poza cu tema "fire" era a mea si a acumulat 1 vot.
A doua poza cu tema "ice" era a Aliciei si a strans 2 voturi.
Felicitari draga mea!*kisses* Si la mai multe duele. ^^