Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: FraÅ£i: Cu sau fără?
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Pai da, eu sunt mezina casei... Am un frate mai mare decat mine cu 9 ani si 8 luni( ce mai, aproape un deceniu), si pot sa spun ca sunt cred cea mai norocoasa fata, deoarece relatia dintre mine si fratele meu este foarte buna, adica pe langa ca suntem frati, suntem prieteni la catarama, avem acelasi hobby-uri, ascultam aceeasi muzica, si semanam si foarte mult nu numai din punct de vedere fizic. Mai bine de atat nici ca se putea. Oricum pe noi ne-a strans prietenia atat de mult si datorita faptului ca in familia mea nefiind o armonie deplina, datorita faptului ca mama are mai multe probleme, parintii fiind divortati, noi am invatat sa ne ajutam foarte mult unul pe celalalt si macar noi ca fratii sa ramanem uniti daca familia nu poate sa fie unita.
Dap... sor'mea e mai mare ca mine cu 10 ani ^^ . Intr-un fel e si bine ca e mai mare , pentru ca ma ajuta mereu , dar si naspa ca mereu ea castiga cand ne batem -.-' [e mai mare 22 ] Imi place ca daca am probleme fug la ea si zic "Petro , ala s-a luat de mine TT^TT" . Si sor'mea il pune la punct XD . Asta era cand aveam eu vre-o 6 ani ^^ . Cand era acasa mereu ne certam , mai ales pe TV . Vai viata ... ce mai facem prin casa numai urlete si tipete si injuraturi se auzeau -.- . Daaa... si sor'mea imi fura economiile ca sa poate sa mearga ea in oras TT^TT [economii de cativa lei 21 ] . Daca o prindeam fugeam la mama si dadeam cu para XD . Ca de obicei in cazul mezinilor mie imi lua mama aparare XD . Acum mie dor de ea TT^TT . E casatorita si sta cu sotul si copilul ei TT^TT . Well .... macar am un nepotel dragut ^^ . Si totusi stiu ca daca ma mai bag in belele tot ea ma scoate XD . Imi iubesc sora , desi nu chiar tot timpul :X
Eu am o sora care ii mai mare decat mine cu 15 ani,
dar ne intelegem foarte bine,doar cand fac ceva
(ceva rau normal)nu ne intelegem asa de bine pentru
ca imi tine o teorie de 1-2 ore,dar si asta ii pentru binele meu
pentru ca din cauza unei teori ca asta acuma particip la
multe concursuri de matematica(poveste lunga)
Asa ma inteleg eu cu soara mea,nu sunt foarte multi care
sa se inteleaga foarte bine cu fratii si surorile,din pacate

:bye:
Well am un frate de 18 ani -_-"
Sunt mezina casei -_-"
Nu prea ne intelegem deloc , deoarece eu sunt taur , iar el gemeni si zodiile astea doua nu se inteleg deloc xD Pur si simplu nu avem nimic in comun si incepem sa ne certam pe diferite chestii banale . Dar cateodata ne intelegem chiar foarte bine . Inca ma mir ca am mers amandoi odata la cinema 0.o . Ma simt norocoasa ca sunt cea mai mica , deoarece parintii il cearta mai mult pe el . Zic mereu ca el e mai mare si daca el se comporta urat si eu ma comport urat xD Si e adevarat >< Deci trebuie sa lase de la el 15 . Oricum , chiar daca zic mereu ca il urasc si ca mai bine nu aveam frate [ chestii normale intre frati ] , nu imi pot alege soarta . Deci daca Dumnezeu mi-a dat sa am un frate mai mare s-a intamplat si asta e . Eu il iubesc asa cum e si cred ca si el ma iubeste xD Chiar daca vor exista de fiecare data certuri , noi vom ramane mereu frati 105

Amaterasu

daps poi frati mai mici sunt cea mai mare pacoste din lume
Yo am o handikapata de sora k care ma bat zi si noapte
Ne alintam k"fa" "mars" "dute`n mata vitrega"(pe bune chiar nu o suport pe zdreanta aia"
O zi obisnuita intre mn si soramea nu este lipsita de certuri bataie(ne batem numai k pumni si piciarele pardon eu dau ea incaseaza) dar mai are vaca aia niste glume 13 o zi k ea si mori de ras (ce m`as fi facut fara ea cand am vazut episodu cand a murit Itachi:99: dar daca nu mi l`ar fi aratat ea nu as fi plans si tavalit pe josZuppy05 dar totusi tot ar fi treb sa`l vad)
In schimb e proasta de gura si comenteaza apoi kand vreau sa dau in ea zike"nu da kiki in mn ca sunt si eu amarata"(da si e autoarea celor mai multe porecle ale mele de unde draq o fi scos Kiki numai ea stie Zuppy05 sau Miki sau Mikihis`o thoamne Zuppy12 nici macar nu pornesc de la numele meu poate putin Kiki dar in rest nops13) jenant a fost in klasa a 3 cand a inceput sa ma strige Wiki pe hol scoli vai debea i`am facut pe colegi mei sa uite de poreclaZuppy03

Pisica de Diamant

Eu am un frate geaman, deci va dati seama. Sunt mai mare ca el cu cinci minute, iar daca te uiti la noi, eu cum am parul mai lung nu prea iti dai seama ca suntem gemeni dar daca te uiti atent iti dai seama imediat.

Ma inteleg destul de bine cu el, cand incep o propozitie el o termina. Mda... telepatie21... cum se ajunge la probleme intre noi? Ne-am certat de doua ori in rest ne intelegem bine.

1. In clasa a saptea eu am luat noua si el opt parca
2. Cine sa doarma in patul de sus.

Ne vedem des, stam amandoi in Baia Mare dar in apartamente diferite. Eu cu prietena mea cea mai bunasi el cu prietenul lui cel mai bun deci nu prea se isca conflicte intre noi.
Eu am o sora, Roxana, de 7 ani . Diferenta intre noi e de aproape 8 ani.Sunt momente in care nu ne prea intelegem, dar in rest e ok.
Oricum, mereu am vrut sa am un frate cu aprox. 3-4 ani mai mare decat mine, dar cum nu sunt o persoana norocoasa ... Nu pot sa zic ca sora-mea e un capriciu ( dar daca ar fi fost cu vreo 5 ani mai mare ar fi fost perfect ). Nu sunt genul de persoana care sa nu aiba nicio tangenta cu sora ei sau sa nu o suporte sau mai stiu eu ce. Ba din contra , consider ca suntem foarte apropiate ( nu de alta, dar imi place sa o invat tot felul de chestii noi >.< ) .[posturi unite]
Eu am o sora, Roxana, de 7 ani . Diferenta intre noi e de aproape 8 ani.Sunt momente in care nu ne prea intelegem, dar in rest e ok.
Oricum, mereu am vrut sa am un frate cu aprox. 3-4 ani mai mare decat mine, dar cum nu sunt o persoana norocoasa ... Nu pot sa zic ca sora-mea e un capriciu ( dar daca ar fi fost cu vreo 5 ani mai mare ar fi fost perfect ). Nu sunt genul de persoana care sa nu aiba nicio tangenta cu sora ei sau sa nu o suporte sau mai stiu eu ce. Ba din contra , consider ca suntem foarte apropiate ( nu de alta, dar imi place sa o invat tot felul de chestii noi >.< ) .
Uh, eu am un frate mai mare decât mine cu 6 ani şi jumătate, având 20 de ani şi 8 luni, pe nume Robert.Eu de când eram clasa a4a sau a3a nu mai locuiesc cu el din pricina unor inconvenienţe în familie.Exceptând perioada de ăăă de 4 luni( 15 octombrie 2008-21 februarie 2009) când părinţii s-au despărţit şi pe mine m-a trimis mama la el.După iar m-am mutat şi am vorbit la telefon cu el ca mereu.Ne înţelegem, deşi uneori ne certăm urât.De exemplu, ieri, TOT EU eram vinovată că mie nu-mi mergea netul repede pentru ca eu să-i intru pe un site (asta la telefon).Faza s-a terminat cu închiderea în nas, din partea mea.În general, nu ne certăm, pentru că nu avem cum şi nu prea cred că am avea motive.Când am locuit cu el mă mai ciondăneam, dar eu îl iubesc, fiind fratele meu, care-mi povesteşte tot.Îmi cere şi sfaturi, în materie de cadouri şi gusturi, păreri.Mereu mi-a povestit despre iubitele lui, prietenii lui, chiar şi despre viaţa lui intimă.Mereu cu mine a fost sincer în materie de orice şi mereu mă face să râd, chiar dacă sunt tristă sau nu.În schimb, eu nu-mi spun decât unele ofuri lui.Pot spune că-mi este un prieten foarte bun şi nu l-aş schimba cu nimic în lume.

Deeeeşi, mi-aş fi dorit o soră mai mare cu un an sau doi, pe lângă Robert, care să-mi fie prietena cea mai bună.Daar, mă mulţumesc şi cu prezenţii mei prieteni şi cu prezentul meu frate.

...:::Hana Arakida:::...

Eu am un frate mai mare cu 4 ani [am 13 ani] cu care ma inteleg destul de bine doar daca el face ce ii spun fara comentarii 21.
Cand ma enerveaza incep cu para la mama cu tot ce face si io tin secret.
Imi place ca ma apara 21[si cand nu e nevoie x-( ]
ex:"Vezi ca X a zis ..."si el se duce imediat la ala 21
Inafara de micile noastre certuri,ne intelegem bine Smile
Sper ca nu am mai postat odata... (memoria asta)
Sa vedem... Am un frate (cu care locuiesc) (cu care ma inteleg, ne mai certam din lucruri banale, ca orce alt om) are 21 de ani,.
Findca el lucreaza am timp sa stau pe calculator, inca o sora de 27 de ani(care e mai calma, stie se explice, uneori nu ma aude din prima>.< cea ce ma enerveaza)ea find mutata, avand o fetita de 4 ani (o scumpica, pana nu imi da cu ceva in cap -_- ) Inca o sora de 25 de ani casatorita ca cealalnta, care sta cu mine (temporar, sper... din cauza unei probleme)Ea vrea sa aiba dreptate in certuri si sa fie totul ca ea, e si amuzanta si tare in gura) Si eu find cea mai mica de 12 anisori... toti imi fac toate poftele si incerca sa ma inteleaga (cand si cand... si nici atunci nu reusesc, cred) Mai am doi frati peste 30 de ani unu' in spania si altul in italia (nu mai stiu in ce tara sunt acum) cu unu' cel mai mic de 34 sau 33 de ani (care are 2 copi o fata de 10 ani si un baiat de 7 ani, care ii iubesc si ei fac la fel) ma inteleg cu el, e de treaba, a venit si prin vizita pe la noi. Faza e ca sunt facuti cu alta mama, eu tot frati ii consider XD Cam mica familia 20(:yada::yada:
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12