Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Reguli incalcate
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2

Aly

Citat:14. Este interzisa postarea pe forum a link-urilor de afiliat sau a link-urilor a caror accesare poate oferi un beneficiu utilizatorului (cele din concursurile online, de ex.). Pot fi in schimb puse la semnatura. Update: Anumite tipuri de link-uri de afiliat pot permise, insa este necesar sa ne cereti permisiunea in prealabil. (regula modificata pe 1 mai 2010)

Daca va mai prind ca faceti publicitate la alte forumuri pe zup prin semnaturi, profile, si pm-uri, si voi sta sa va verific, fara a avea permisiunea vreunui administrator, veti fi banati.
Nu stiu unde altundeva sa postez asta ca sa vada tot poporul, ca la fanfiction nu se uita nimeni la reguli. Poate vedeti aici. Nu mai folositi smile-uri/michimausi/chitaieli pe la fanfiction in comentarii! Exista un motiv pentru care au fost dezactivate, si vad ca tot abuzati de ele. Unu, doua, trei, hai patru cu indulgenta, merg dar sa umpleti comentariul cu ele este sacaitor. Daca mai vad asa ceva, nu mai rog sa se stearga, dau direct avertisment, si la 3, ban temporar de pe fanfiction. Sper ca acum sa fie clar pentru toata lumea.
Good luck with that, DiZ... Va fi un pic cam greu, pentru ca acolo sunt foarte multi copii ce posteaza si nu se uita la reguli... Trebuie sa le zici pe rand tuturor! I know, it's a pain...

Aly

Huh? Sunt dezactivate codurile, nu au cum sa puna... Ce smiley utilizeaza astia? o.o
Utilizeaza codurile pentru cepele zambarete, care sunt la fel de deranjante vizual cand exista din abundenta, la fel ca si in cazul cepelor zambarete in sine.

Aly

Prevad ca astea sunt cepele zambarete?

>.< T.T @_@ ^_^ ~.^ to name a few?
That and many others. But yes, you've got it. Si dupa cum am zis, cateva le mai trec cu vederea, dar am vazut posturi pline de ele, si e sacaitor.

Aly

Cand ati zis cepe ma gandeam la onion smileys - google them - nu la alea, alea sunt japaneze smileys xD

Hmm, pe alea chiar nu am cum sa le scot 21)
Cum le zice 21 Stiu ca nu ai cum sa le scoti, de aia ziceam sa inceteze sa mai abuzeze de ele, si ma tin de cuvant, de acum dau avertismente.
Aly, stiu ca vei spune ca ma bag ca prostu in treaba, dar n ucredeti ca sunt multe si sute si mii de restrictii? Cum a zis cineva, incet-incet, forumul devine unul nazist.
Nu mi-o lua in nume de rau, dar pana la urma va deveni un site pe care poti intra cu parola...
4
Plus ca e posibil sa nu mai existe zup, sau chiar, cum am zis mai sus, sa fii nevoit sa cumperi contul.
Ne-a spus azi profesorul de informatica.
T_T'
Pagini: 1 2