Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: HI!!!!
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Buna!!Sunt Ami si am 11 ani!Imi place mult desenul Naruto (inclusiv Naruto Shippuden)!eu sunt noua si nu prea stiu cum e pe aici.....dar,totusi e un site suuuper!!!As vrea sa imi fac prieteni si sa ma distrez!Pana acum m-am uitat prin fic-uri cu Naruto si sunt suuuper!!!!Sunt de obicei pe site-ul asta cand pot adica seara!Va dores distractie placuta pe acesti fic!CHIAR STIU DE CE I SE SPUNE CEL MAI PRIETENOS FIC!Din cate am vazut toti de pe aici sunt prietenosi!!!
Bine ai venit pe Animezup, Kirasa!
Sper ca o sa iti placa aici, o sa te simti bine si o sa iti faci multi prieteni!
Zuppy te primeste cu bratele deschise!

Happy posting si have fun! Nu uita sa te distrezi!
Multumesc mult!!!! DAR...cred ca o sa ziceti ca sunt cucu dar...cum pot sa fac si eu un fic cu naruhina???? V-as ramane indatorata celor care mi-ar raspunde si m-ar ajuta!
Bun venit pe forum *hugs*
Zuppy este un robot, nu vorbeşti cu un om - este programat să ureze bun venit tuturor celor care fac topic la Noi veniţi.
Şi referitor la ficul NaruxHina, doar te apuci să-l scrii la calculator în Word [ dau îl poţi scrie acasă pe foaie iar apoi îl transcrii în pc ^^. ]. Pe urmă, după ce ai pregătit capitolul, îl postezi pe zup. Te aştept la profil pentru nelămuriri.

Have fun here xd
Adica eu am vb ca proasta nu?LOL Iti multumesc mult! Frate va fi destul de greu sa fac un fic incat sa nu il vada mama!LOL DIN NOU ,da ma rog,...
Iti multumesc din nou foarte mult ca m-ai lamurit!

Edit by Addeh. - De aceea am spus că putem vorbi la profil dacă nu înţelegi ceva. Treci pe la reguli, nu numai la Nou veniţi, ci şi la regulamentul în sine al forumului - începi să faci spam.