08-12-2011, 09:22 PM
Aly
08-12-2011, 09:23 PM
^
Imagine if they ever found out... LOL.
LOL, v-am zis ca NU e Flaw nu? HAHAHAHA, toti dati vina pe Flaw )))
Nu cred ca am folosit vreodata culoarea rosie... dar uneori chiar trebuie. Adica vine un user sa-mi zica mie ca ea poate mai multe ca mine pe zup... NO SHIT GENIUS!
Imagine if they ever found out... LOL.
LOL, v-am zis ca NU e Flaw nu? HAHAHAHA, toti dati vina pe Flaw )))
Nu cred ca am folosit vreodata culoarea rosie... dar uneori chiar trebuie. Adica vine un user sa-mi zica mie ca ea poate mai multe ca mine pe zup... NO SHIT GENIUS!
08-12-2011, 09:32 PM
08-12-2011, 09:33 PM
Oh, god, intai popa fura zupul, acum Grinch. Ma intreb ce mai urmeaza
Oricum, buna gluma, Tan,[daca ma insel, mea cupla]
Aly, calm down dude, poate te si bat prichindeii, nu stii ce puteri au, mai ales ca si-au format si alianta. Poate se razboiesc ci tine, nu cu Grinch
Aly, calm down dude, poate te si bat prichindeii, nu stii ce puteri au, mai ales ca si-au format si alianta. Poate se razboiesc ci tine, nu cu Grinch
08-12-2011, 09:33 PM
*nu toti*
Lily sa nu acorzi "o gluma" si pozei mele de sus.
lol
Revolutie .
Lily sa nu acorzi "o gluma" si pozei mele de sus.
lol
Revolutie .
08-12-2011, 09:35 PM
(08-12-2011, 09:23 PM)Aly A scris: [ -> ]Nu cred ca am folosit vreodata culoarea rosie... dar uneori chiar trebuie. Adica vine un user sa-mi zica mie ca ea poate mai multe ca mine pe zup... NO SHIT GENIUS!
Aly
08-12-2011, 09:39 PM
(08-12-2011, 09:33 PM)MaDyY A scris: [ -> ]Oh, god, intai popa fura zupul, acum Grinch. Ma intreb ce mai urmeaza
Tan? Really? Buna gluma Mady, auzi, Tan )) Daca a devenit cumva fata as fi zis ))
08-12-2011, 09:40 PM
Ei, am pus si paranteza ce te iei de mine?
Stiu si eu, de cand nu am mai fost pe aici s-ar fi putut intampla multe.
Nu mai stiu cine ce e. Stiu doar ca mi-a fost dor de glumele astea
Stiu si eu, de cand nu am mai fost pe aici s-ar fi putut intampla multe.
Nu mai stiu cine ce e. Stiu doar ca mi-a fost dor de glumele astea
Aly
08-12-2011, 09:43 PM
Tan a plecat de ceva vreme.
Haha, ma iau de tine ca te ador you traitor! Glumesc Cum de ai venit pe zup chiar azi? Ma asteptam pe maz sa te vad...
Haha, ma iau de tine ca te ador you traitor! Glumesc Cum de ai venit pe zup chiar azi? Ma asteptam pe maz sa te vad...
08-12-2011, 09:46 PM
Sincer nu stiu, pur si simplu. Ma bantui pe aici uneori, dar nu m-am uitat atent
Azi am vazut ca s-a furat zupul si am zis, clar, o sa fie isterie Puteam eu sa lipsesc? Niet
I know u love me, so Grinch, she`s mine
Azi am vazut ca s-a furat zupul si am zis, clar, o sa fie isterie Puteam eu sa lipsesc? Niet
I know u love me, so Grinch, she`s mine