Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: ForÅ£ele Răului Absolut RPG [ playground ]
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6
Stăteam întins în pat în timp ce citeam o revistă. Simon probabil era la duş, dar nu mă interesa acest aspect. Mă gândeam la Chloe. Surprinzător, dar da.
Mă întrebam dacă într-o zi o să.şi controleze puterile. Ale mele erau deja stăpânite deşi uneori exageram cu indiferenţa mea, însă trebuia. Era un lucru de care nu mă puteam lipsi. Doamna Talbot deja servise micul dejun aşa că Simon probabil era urmărit de către Tori ca întodeauna. de ce fata asta nu lua şi ea o pauză ?
- Simon, eşti în cameră ?

OCC : Simon.
M-am privit in oglinda dupa ce mi-am aranjat usr parul. Dusul a fost potrivit pentru acea zi. Dupa cursa cu Tori, totul era potrivit. O pauza binemeritata.
-Da, sunt in baie.
Am iesit pe usa de la baie dand ochii cu Derek. Statea pe marginea patului uitandu-se fix spre mine.
-Cum ti-a mers azi? Ce intrebare penibila.
Era parte din familia mea, dar ma simteam putitn ciudat sa vorbesc cu el, poate din cauza a ceea ce era.

OCC: Derek


p.s:e dimineata, nu am prea avut idei. Mi-e somn.
- Rutină zilnică. Am ieşit din cameră în timp ce i-am arătat semnul păcii. Doamna Talbot pesemne gătea o prăjitură căci se simţea un miros frumos pe hol chiar dacă eu eram în cameră, abilitatea de vârcolac îmi permitea să simtg până în bucătărie şi chiar mai bine. În timp ce mergeam pe coridor am dat de Chloe ce se plimba probabil buimacă.
- Ce faci necromanto ? o întreb, în timp ce o prind de încheietura mâinii. Doamne, ce mi se întâmplă cu fata asta ? gândeam în sinea mea.


OCC : Chloe xD
Mă întrebam ce era cu Derek de câteva zile încoace. Ori mi se pare mie, ori chiar se schimbase. E mai mult mai simpatic. Ah, vârcolacul ăsta îmi dă fiori. I-am zâmbit cu gura până la urechi şi i-am făcut cu ochiul.
- Mă plimb şi eu pe aici. Vroiam să văd ce face Tori, dar nu o găsesc pe nicăieri, i-am răspuns cu un oftat prelung.
Vedeam o sclipire în ochii lui, ceva ciudat, dar nu puteam ajunge până la sursă pentru a descoperi de unde provine sau ce înseamnă.
- Derek, te simţi bine?

Occ: Derek.
Nici nu ştiam ce să-i răspund. Am stat o clipă pe gânduri apoi m-am scizat în timp ce am trecut peste privirea acesteia şi peste cea a lui Tori care mă cerceta bănuitor. Noroc cu ea aşa încât Chloe va avea cu cine să discute, uitând de evenimentul ce tocmai a cam marcat-o. Să dea Domnul să uite.
- Derek te simţti bine ? o aud pe Gill cum trăncăneşte din nou. Femeia asta nu are un buton de oprire.
- Sunt bine, Dr. Gill. Îmi e puţin sete şi probabil o dispoziţie proastă.
OOC : Cine vrea XD
Am iesit din camera, imediat ce mi-am luat o pereche de blugi albastrii si o camasa alba. Am corobat rapid treptele si m-am indreptat catre bucatarie. Un miros placut imi infunda narile.
Doamna Talbot era cu spatele la mine, atentia fiindui fixata pe cuptor. Pe blatul de la bufet se afla o tava cu placinta.
Am iesit din bucatarie. Nu voiam sa se intoarca talbot si sa ma ia la intrebari. Cama sa se facea in locul asta. Daca pareai suspicios, si mereu aveau impresia ca asa e, te luau la intrebari.
In sufragerie i-am intalnit pe ceilalti. M-am asezat pe canapea,, fara sa ii bag in seama, si am deschis televizorul.

OOC: oricine

Nă simţeam obosit aşa că l-am luat la întrebări pe Simon unde a fost. Ştiam că a sesizat şi el mirosul plăcut şi toţi ne aşezasem în sufragerie aşteptând ca nişte căţei înfometaţi. Asta a fost o remarcă uşor usturătoare la adresa mea cunoscându-mi originile de vârcolac. Chloe o fixasem cu privirea parcă doream să o mănânc cu ochii. Îmi simţeam totuşi privirea lui Simon pe mine, dar poate era doar imaginaţia mea. Dacă m-ar fi luat la întrebări ?

OCC : Simon sau cine doreÅŸte.
-Derek! Uneori pari atent doar la ea. L-am impuns cu cotul dupa care i-am aruncat un mic zambet.
Conversatile dintre mine si Derek nu erau prea bogate. Abia daca ne aruncam cateva cuvinte intr-o zi. Nu stiam unde era problema, mica tensiune dintre noi.
Am mai aruncat un ochi la bucatarie, dar se parea ca mica usa ce dadea spre ea era inchisa. Mi-am intors privirea la mica bisericuta stransa in jurul lui Tori. Fata asta stia cum sa adune persoane in jurul ei. I-am intalnit privirea. Am observat cum se indrepta spre mine.
la dracu.

OOC:Tori, sau oricine altcineva.

Inițial, stabilisem că aveam să dau naibii tot socializatu' pe ziua respectivă și că aveam să mă raportez la o planșă goală și o pensulă în schimb. Nici pe departe.
Nimeni nu mă anunțase că aveam dreptul la desert și asta m–a frapat în secunda în care vestea ajuns și pe la urechile mele. Sau nările, mai precis. La urma urmei, era cu neputință să nu simți dulceața aceea candidă furându–ți sinusurile.
Am fulgerat în jos pe scări și apoi direct în sufragerie. TV–ul era deja deschis, dar nu m–am silit să mă uit și cine era la butoane. Mi–am fluturat mâna ca la prestații, apoi m-am proptit pe canapea repede afișând un zâmbet sardonic. As fi mințit zdravăn dacă aș fi afirmat că o făceam din pură răutate, — era ceva și de capul lui Simon, OK ? — dar m–am străduit mereu să par neutră, chiar un pic șucară.
În consecință, m–am uitat la el, apoi la ecranul colorat.
— Hei. Ăsta ce film mai e ? am întrebat eu scurt, aplecându–mă spre el în timp ce–mi adunam picioarele sub mine ca budiștii.
Poate eram copii retardați, mai mult sau mai puțin, dar niște conversație era drăgălaș lucru. Mi–am răpit din timp cât să mă uit și peste umăr să văd doi scumpiței într-un fel de conversație. Drăgălaș, da.

[Imagine: th_1010816khaq7tqehz.gif]

OOC : Serviți vă rog !

Stăteam izolată într-un colţ şi îi priveam atentă pe toţi, probabil observându-le şi cel mai mic gest. Simon şi Derek sunt foarte tăcuţi. Bănuiesc că din nou şi-au spus trei-patru propoziţii şi apoi au tăcut, liniştea aşezându-se peste "conversaţia" lor. Şi Tori era acolo şi mi-am amintit că vroiam să o întreb ceva, păcat că între timp Derek mi-a acaparat toată atenţia şi am uitat despre ce era vorba. Poate îmi voi aduce aminte până diseară, iar dacă nu asta este. M-am apropiat de vârcolac şi i-am zâmbit.
- Derek, ai de gând să stai aici uitându-te la mine de parcă ai vrea să mă înghiţi nemestecată sau vrei să ieşim să dăm o raită prin curte? Desigur dacă îţi este foame, înţeleg. Stăm aici şi gata. Deci ce părere ai ?

Occ: Derek.
Pagini: 1 2 3 4 5 6