Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: In time
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=fdadZ_KrZVw
"Într-un viitor unde timpul înseamnă la propriu bani şi îmbătrânirea se opreşte la 25 de ani, singurul mod de a rămâne în viaţă e să câştigi, să fugi sau să moşteneşti mai mult timp. Will Salas trăieşte minut cu minut, până când o mană cerească îi dă acces la lumea înstăriţilor, unde face echipă cu o frumoasă moştenitoare tânără ca să distrugă sistemul corupt."-cinemagia
Filmul mia lasat o impresie foarte buna,devenind din prima printre preferate(neavand multe).Povestea filmului mi se pare pe cat de originala pe atat de interesanta.
In rest nu mai zic si va las pe voi sa-l vizionati,apoi veniti cu pareri,comentari etc. etc.
Download: http://isohunt.com/torrent_details/34892...ab=summary
http://www.lasttorrents.org/details.php?id=173851
http://www.torrents.net/torrent/1792960/...-Hive-CM8/

Problema mea cea mai mare cu filmul asta este cum de tipa aia a reusit sa mearga pe plaja, sa alerge, sa sara de pe acoperisuri pe niste tocuri de cel putin 15 cm?!? CUUUM?
In fine, lasand offul la o parte, chiar mi-a placut filmul, desi mi s-a parut un fel de Robin Hood ultra futurist, dar mi-a placut. Mi-a placut ca a fost 13 din House acolo, mi-a placut cum arata Iustin asa mai messy si junkie, iar tipa aia era supeeeeerba!!!! Si chiar au jucat foarte bine astia doi din rolurile principale, i'm surprised.
Mi-a placut filmul! Altceva, ce sa mai zic?