Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Amantlâcuri
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Tragedia inimii.


De ce acum esti in razboi cu lumea? Sentimentele tare fierb si nu stii ce se intampla,nu stii incotro s-o apuci. Nu te mai privesti in oglinda si pasesti cu viteza luminii. Se intampla ceva.
Afara ploua. Nu ,nu vreau sa aud ca ploaia e de vina. Cand ploua, tu suspini. Tu esti o catastrofa pentru lumea asta,iar inauntrul tau este tragedia.
Tragedia..acel sentiment pe care nu ti-l poti explica. Uneori nici nu-l mai simti, dar stii ca e. Caci catastrofa se vede,o vede fiecare din noi, pe cand tragedia nici macar tu nu stii unde e localizata.In orice caz,sufletul tau sufera. Inauntrul tau ..nu vezi ca a izbucnit un incendiu? Arunca apa,cheama pompierii, e grav. Chiar nu vezi asta? Atunci,de ce nu simti?Nu esti infierbantata? Sau confuzi acest sentiment? Da,il confuzi..si te crezi indragostita, pregatita de lucruri monotone. E grav.Esti o catastrofa. Iei foc.
De ce suspini? Nu stii de ce,asa e?
Tragic . Tot ce se intampla inlauntrul tau e tragic. Starea asta pe care nu poti sa ti-o explici te ameteste, iti da fiori si ganduri nespuse,iti inlatura increderea. Esti o catastrofa. Nu simti ca e inundatie in sufletul tau?Lacrimile te-au invadat, doar inauntru, chiar daca pe dinafara zambesti..un zambet in coltul gurii , las-o balta. Da,chiar balta e in sufletul tau. N-ai vazut tragedia asta, doar ai simtit-o, dar nu ai stiut ce ti se intampla. Ai crezut ca e vis .N-ai stiut ca esti in razboi cu lumea. Ai suferit, fara sa stii de ce. Avalanse, cutremure, inundatii,incendii ti-au prapadit imensul castel construit cu ajutorul zambetelor, imbratisarilor si pasilor marunti. De ce ai acceptat asta ? Da,corect. Nu ai stiut, nu ai realizat. Dar ai simtit. Bine,nu stii ce anume. Dar stiai ca simti ceva. Ceva rau. Ai acceptat asta? Da,dupa cum sa vede. Esti o catastrofa.
Esti o catastrofa. Fa-ti reguli de prevenire a incendiilor si a cutremurelor, nu mai inainta in viata fara sa stii de ce simti un anumit lucru. Lamureste-te. N-o mai lasa balta, caci uite, tu acum ai contribuit la formarea inundatiilor majore, cum si tu ai primit asta, asa ai si dat mai departe.
De ce? Te-ai simtit nimicita, vrei sa-i nimicesti pe toti? Te-a depasit un sentiment, dar nu ai stiut sa-l pansezi,tu ce ai facut? L-ai facut cadou, asa batjocorit , si uite asa..ai dat ''boala ''ta tuturor.
Esti o catastrofa!