Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Pretty Little Liars
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Serialul Pretty Little Liars a devenit din ce in ce mai vizionat si cum nu am vazut un topic cu acest serial, m-am gandit sa il fac eu.
Serialul urmareste schimbarile din vietile a patru fete- Hanna, Aria, Spencer si Emily- dupa ce "liderul" grupului lor, Alison, dispare, iar ele incep sa primeasca mesaje scrise din partea unui necunoscut care se semneaza "A".
Poze :
[Imagine: 34e72p2.jpg]
Aria :
[Imagine: 2564mfc.jpg]
Emily :
[Imagine: dq2np3.jpg]
Hanna :
[Imagine: 168evt1.jpg]
Spencer :
[Imagine: ngwvbm.jpg]
Alison :
[Imagine: 1493y4k.jpg]
Intrebari:
1) Ce parere aveti despre serial?
2)Care este personajul preferat dintre cele 4 fete ? [ La mine este Emily 8]
3) Care e baiatul preferat ? [ Baiatul preferat este : Caleb 8]
Wow, nimeni pe-aici? PeekaBoo, se pare că suntem doar noi două.

1) Ce parere aveti despre serial?
- Un thriller cu adolescente sublim. Cu fiecare episod, avem mai multe întrebări. Cu fiecare episod, înțelegem ca -A e în stare de orice. Cu fiecare episod, persoanele dispar.
2)Care este personajul preferat dintre cele 4 fete ?
-Aria. Uneori este prostuță, dar poate fii și serioasă, și copilăroasă. În același timp!
3) Care e baiatul preferat ?
- Băiatul? Măi, cred că Jason, dar Jason din sezonul doi. În sezonul unu pe lângă că nu era un actor prea hot ( avea cravată și costum, ca să nu ne mai lungim, era un contabil anost ) , nici nu avea un rol prea important. Însă acum. xD

Sincer, episodul meu preferat nu există, deși totuși mi-au plăcut mult ultimul episod din sezonul unu și episodul 12 din al doilea sezon. ^.^
Doar voi două ? Odododo, nici nu văzusem topicul ăsta, altfel treceam de mult pe aici.

1) Ce părere aveţi despre serial?
Magnific. Când îl începusem erau deja apărute vreo zece episoade şi le-am terminat în două zile; cred că mă grăbeam şi când mergeam la toaletă, voiam neapărat să ştiu cine e A şi să văd ce se mai întâmplă.

2)Care este personajul preferat dintre cele 4 fete ?
Spencer, fără îndoială. Îmi place personalitatea ei, maturitatea şi infantilitatea care se bat cap în cap, fiecare vrând s-o învingă pe cealaltă şi abilitatea de a ieşit din probleme. Plus că mi-a plăcut hotărârea pe care a avut-o în primul sezon, când părinţii ei îi interziceau să se vadă cu Toby, iar după ce ea a rămas blocată în ... chestia aia din parcul de distracţii şi Toby a venit acolo, ea a plecat iniţial cu ai ei, a făcut doi paşi şi s-a întors în fugă şi l-a sărutat. Momentul ăla a fost atât de ... uh la la :3.

3) Care e baiatul preferat ?
Pe la jumătatea primului sezon oscilam între Caleb şi Toby şi nu mă puteam hotărî, dar Toby este atât de cute and so on, încât cred că este clar că l-am ales pe el :]]. Mi-a plăcut că, deşi părea dur, era fragil şi, din vina lui, o uram din tot sufletul pe Jenna şi-mi doream s-o împuşc sau s-o fac să dispară.

Eniuei, dacă mă lungesc la vorbă despre serial, îmi este doar că nu mai termin niciodată. E un serial reuşit, mi-a plăcut/îmi place enorm şi mi-am propus să-mi procur şi cărţile cât de curând - da, ştiu că sunt diferite de serial, asta mă face să le vreau şi mai mult. : )
Ma bucur ca-i un topic deschis pe subiectul asta. Din cate observ nu prea urmaresc serialul asta decat foarte putini de pe Zup. Ma alatur si eu, pentru ca-mi place foarte mult serialul. Pacat ca trebuie sa asteptam mult pentru urmatorul episod. Pauza din vara pana in octombrie a fost destula, dar ne-au mai dat inca o pauza ;D

1) Ce parere aveti despre serial?
Il ador. Pur si simplu, genial si foarte realist. Din nefericire, se intampla multe in lumea reala si s-au inspirat bine producatorii serialului. Imi place suspansul si au reusit sa-l mentina. Faptul ca nici macar acum nu cunoastem identitatea adevarata a lui A nu ma face decat sa spun cuvinte de lauda la adresa producatorilor. Genial! Merita vizionat, pentru ca avem ce invata din el.
2)Care este personajul preferat dintre cele 4 fete ? [ La mine este Emily ]
Pai, imi plac toate, pentru ca fiecare au acel "ceva" care-ti atrag atentia. Aria este sensibila, oarecum matura (mai ales dupa experienta neplacuta cu parintii ei), dar in acelasi timp copilaroasa si indragostita (lulea dupa Ezra). Emily este foarte prietenoasa, mereu in cautarea unei persoane de care sa se indragosteasca si care sa primeasca acelasi raspuns 21 si de asemenea putin sensibila, dar nu la fel ca Aria. La inceput, Hanna mi-a parut bitchy, ceva mai mult, dar cu timpul a inceput sa-mi placa si personalitatea ei: complexata, dar cu timpul a lasat-o mai moale, desi s-a ascuns dupa latura asta bitchy; este romantica, sensibila si foarte indrazneata. Si nu in ultimul rand, Spencer: cea mai tare, pentru ca desi e putin speriata de actiunile lui A si faptul ca-s mereu urmarite, nu se lasa invinsa; foarte desteapta, dar si sensibila.
3) Care e baiatul preferat ?
Hmmm, nu stiu 4 inainte imi placea Caleb. Pacat ca a iesit din peisaj, dar in sezonul doi a inceput sa-mi placa de Toby.

V-a placut episodul 13? Au aparut noi indicii in legatura cu A 21
Foarte tare!
Un serial minunat.

Imi place foarte mult si il urmaresc de o buna perioada de timp. Am citit si prima carte : )) Ehe, geniala. Nici n-am cumparat-o. Am citit-o cuminte la Diverta, nimeni nebagandu-ma in seama. Cred ca am stat doua ore acolo si nimeni nu mi-a zis nimic o.o Ce oameni cumsecade xD. Imi place foarte mult subiectul acestui serial. I mean, e foarte interesant si original o.o Si atat de captivant ! M-a atras inca de la primul episod. Fetele astea sunt extrem de dragute ! Omg o.o Cum au gasit asemenea actrite. De obicei, in rolurile astea principale, nu prea sunt cine stie ce frumuseti...se gaseste o persoana doua mai uratica asa, cu nimic special. Dar tipele astea chiar au cu ce se lauda o.o Imi plac toate.
Preferata mea este cu siguranta Hanna. O ador din toate punctele de vedere. Bitchy, asa cum era la inceput, mi-a placut enorm de ea. Este o persoana foarte puternica, ambitioasa, curajoasa, amuzanta : )). Well, chiar ma regasesc de multe ori in comportamentul ei. Si Caleb este genial, de asemenea. Astia doi se potrivesc de minune. Scena din cort a fost misto : > Keke.
Toby...aw ! M-am indragostit pe loc de el o.o De ochii lui xD. Ii sta atat de bine cu Spencer.
Ador acest serial. Personajele, adica cele patru fete dupa parerea mea sunt minutate si-si joaca rolurile intr-un mod extraordinar. Preferatele mele sunt Aria cu Hanna, chiar si daca Emily cu Spencer imi plac. Admir vestimentatia Ariei din fiecare episod, inteligenta lui Spencer, frumusetea lui Hanna si Emily in sine imi place. Mi se pare ca cu fiecare episod devine totul mai palpitant si mai de succes si ma roade din ce in ce mai tare gandul ca cine ar putea fi ''A''. Totul este invaluit de mister, ceea ce mi se pare ca de aceea este si placut serialul in sine si pe langa drama mai este si romantismul. Aria cu Ezra, cuplul meu preferat, Toby cu Spencer, mi se par atat de dulci, Hanna cu Caleb, grr, se potrivesc de minute, si nu in ultimul rand Emily cu, umh, am uitat cum o cheama, in fine, toata lumea care s-a uitat stie ca-i pe invers.
Anw, cam atat, ma doare spatele T-T.
1) Ce parere aveti despre serial?

Am savurat fiecare episod cu placere. Serialul mi-a oferit in mare parte tot ce cautam eu la un serial:actiune, drama, mister etc. Au fost momente in care ma enerva faptul ca nu stiam cine e A, insa asta e mister adevarat.

2)Care este personajul preferat dintre cele 4 fete ?

Fiecare personaj are parte de misterul lui. Fiecare are o poveste in spate, insa Emily este unul din personajele favorite. Actrita e destul de buna. Oricum fiecare cred ca s-a acomodat usor in pielea personajului, si toate au stiut cum sa le dea viata personajelor...

3) Care e baiatul preferat ?

Cam greu, pentru ca niciunul nu m-a impresionat. Il aleg totusi pe Caleb.
1) Ce parere aveti despre serial?
Incredibil, serialul este absolut incredibil. <3
2) Care este personajul preferat dintre cele 4 fete?
Am dou? personaje preferate: Spencer ?i Hanna, dar mai mult Spencer.
3) Care e baiatul preferat ?
Toby.