Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Scoala substitutiilor - Incepere
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Hitomi:
-Pot sa incerc sa-mi chem parintii aici... Mie mi s-a spus ca am sa-i pot vedea odata ce intru in scoala asa ca ei o sa vina cand le zic eu. A poate nu am mentionat... Sunt fiica regelui si reginei Lumii Elfe.
OOC: who wants
AM ramas masca.
-CE?! Wow. Deodata ma simt foarte inferioara.
Am sarit in picioare si am facut o plecaciune, dar m-am lasat sa cad peste Hitomi. Am inceput sa rad si i-am spus, facandu-i cu ochiul:
-Maiestate!

OOC: orcine
Hitomi:
Am inceput sa rad la auzul numelui de maiestate , iar apoi le-am zis:
-Doar pentru ca sunt printesa asta nu inseamna ca voi nu sunteti prietenele mele cele mai bune! Asa ca hai fetelor sa-i dam lui Fakesound ziua vietii ei!
OOC: who wants
-Credeti ca ar trebui sa ii spun lui Dean? aDica lui Dark water?
Hopa, Hitomi e printesa si viitoare conducatoare. Spre deosebire de ea eu nici macar nu imi stiu parinti mei naturali, cei care m-au nascut in aceasta lume magica. Am oftat silentios si mi-am indreptat privirea spre fete.
- Pai nu stiu ce sa zic, daca tot e omul nostru din interior ar trebui sa-i spunem, voi ce parere aveti fetelor.
Insa inainte ca fetele sa poata raspunde un ciocanit la usa s-a auzit urmat de vocea directoarei. Ce puteam face acum? Ne uitam socate una la alta. Le-am facut semn fetelor sa-si gaseasca ocupatie si sa parem cat mai normale. Eu am urcat la etaj, iar fetele au ramas jos la parter.
Am auzit clar cum usa s-a deschis si vocea pitigaiata a directoarei ne cerea raspunsuri pentru faptul ca nu am raspuns.

OCC: cine doreste..
Hitomi:
Am vazut cum directoarea a intrat si a inceput sa vorbeasca.
D:-Fetelor , ce e cu nesimtirea asta? De ce nu deschideti cand auziti ca este cineva?
-Domamna directoare nu stiam ca trebuie sa deschidem oricui si multumesc pentru adjectivul atribuit.
D:-A.. Nu , printesa , dumneavoastra nu. Oricum doream doar sa vad ce faceti. Atat. O zi buna!
Directoarea a iesit ca nebuna si oare doar mie mi s-a parut ca a trantit usa?
-Deci , fetelor parerea mea e ca ar trebui sa-i zicem si lui DarkWater.
OOC: who wants
Dupa ce a iesit pe usa, nu m-am putu abtine si am strigat:
-Sa mori! Ce idioata. Abea astept sa ved ce fata face cand o sa ii vada pe parintii tai la usa ei.
Le-am aruncat privire cu subinteles si am adaugat:
-Ma duc sa il caut pe Darkwater. Ne vedem intr-o jumatate de ora in fata intrarii in scoala.
Mi-am luat jacheta si am iesit pe usa.
OOC: orcine
Mă plimbam pe coridor în timp ce aruncam priviri oarecum reci pereţilor şi totodată locului unde mă aflam. Aveam senzaţia stranie că mă priveşte cineva, dar bănuiam că era doar imaginaţia mea seacă ce nu ştia ce să mai proceseze la acea oră. De când venisem aici nu îmi făcusem nici un prieten. Eram poate cea mai mare de aici, dar nu era vina mea. Normalitatea naşterii mele nu a fost una normală să spun aşa din nici un punct de vedere.

OCC : who wants
Deja mă sufocam în cameră şi aşa nu aveam ce face aşa că am ieşit afară să mă plimb puţin. Trebuia să mă desprind de lumea aceasta pentru câteva minute. S-au întâmplat mult prea multe şi e prea ciudat, şcoala, ce se întâmplă în ea şi faptul că nimeni nu a observat sau poate că bănuiesc că ceva nu e bine, dar le este frică.
Ochii îmi picase pe o fată, ce părea a fi mai mare ca mine, dar plictisită. Mă întreb cine e şi ce creatură este. Pff, normal că dacă stau aici nu voi afla nimic; în fond ce am de pierdut dacă o întreb?
Cu paşi mici m-am îndreptat spre ea, mi-am pus mâna pe umărul ei ceea ce o făcu să se întoarcă brusc la mine.
- Bună ^_^. Eu sunt Rossery, tu eşti?

OCC: Lynn
Scuze ca n-am respectat OCC-ul, dar... este nevoie de cineva care sa zdruncine admosfera... 21

Atunci spusei, aratandu-i tatuajul pe care nu-l mai vazuse nimeni din scoala:
"Ma numesc Trwaoi. Trebuie sa te avertizez, ceva grav este pe cale sa ti se-ntample! Umbrele trecutului incep sa se-arate. Ai grija la ce vad altii, caci vrajitoarele vad mult mai mult. Umbrele iti arata viitorul, insa este periculos intr-un loc ca ăsta. Ai grija la ce vad ceilalti!" si se facu din ce in ce mai transparent pana disparu, Rossery nemai apucand sa spuna nimic.
Dar cel mai ciudat este faptul ca imediat ce disparu Trwaoi, intra cineva pe usa... sincronizare ca asta, mai rar, chiar si pentru o vrajitoare...
GodMarkEye o anunta ca este chemata la secretariat, apoi, cu aceeasi fire neclintit de calma, mai viziteaza doua-trei camere, pregatind, astfel, echipa noua formata, de o vizita importanta... ce avea sa-i schimbe pe toti din scoala. Sa-i trezeasca la realitatea lumii cotidiene di zi si noapte. Inainte ca GodMarkEye sa treaca, incet, prin podeaua rece ca noaptea, intr-o zi in care soarele dogorea peste albastrul gresiei ce dadea holului o aura mistica, in timp ce-i spunea, lui Rossery, un singur cuvant: "Vezi...", dupa care nu se mai auzi nimic, timp de cateva secunde. Dar linistea perfecta fu sparta de zogmotul pervers al unui toc de dama.
Techanika trecu, elegant, imbracata intr-o rochie de-un violet liliachiu ce-i completa parul intins si ochii negrii ce rasunau sbuciumatori in calda liniste a verii. Pentru cateva secunde, linistea se aseja, dinou, peste camera spatioasa, acoperita de o patura luminoasa ce te incalzea profund, nelasandu-te sa te misti. Holul, emanand lumina albastra, aducea aminte de luna luna din noptile intunecate. Dar oare ce fantoma venea, in liniste, intunecand culoarul?

(Eh, sa va vad acum! Cum continuati?)
OCC: chiar sunt curios cine mai apare....
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16