Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Shea ............................. [posibil +16]
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Salut ! Am decis in sfarsit sa fac un fic (de parca nu ar fi deja destule pe aici) in care sa scriu asa-zise 'bla bla-uri' :)) . Accept orice fel de critica,pentru ca doresc sa ma corectez,eventual chiar sa ma perfectionez. Se va povesti din mai multe puncte de vedere,iar in cursul actiunii s-ar putea sa intervina scene +16 (motiv pentru care am scris si la titlu),insa tot ce conteaza este sa se inteleaga firul actiunii si sa va placa .




Capitolul 1
Clara's p.o.v

Argint. Asta e tot ceea ce imi vine in minte cand ma gandesc la cel de-al doilea f**k-friend al meu,tipul cu ochi verzi si saten.De fiecare data cand il vad ma strabate un mic fior si ma intreb necontenit ce am mai putea face astazi,caci nu putine sunt lucrurile pe care le-am incercat.Ma uit la el in timp ce doarme,piepul miscandu-i-se ritmic in timp ce respira. 'Am nevoie de timp si pentru mine' imi spun, in timp ce ma indrept spre bucataria imensa pe care o avea. Involuntar,imi vin in minte mici scene din noaptea trecuta,cand nimic parca nu mai exista pe lume decat el,eu si patul,insa momentul ne-a prins bine amandurora,caci nu e usor sa fii singur cand ti-ai inceput viata sexuala,mai ales cu un 'profesionist'.

Ma trezesc din visare abia cand deschid usa frigiderului si injur cu voce tare cand ma uit inauntru:
-La dracu,ce mai e si cu casa asta?! Nu poate omul sa manance ca are in frigider numai apa si alcool?
Plina de nervi imi fac drum spre baie. Clocoteam de furie.Dupa o noapte atat de plina,cum era sa fac fata unei noi zile daca nu ma hraneam asa cum trebuia? La urma urmei,oi fi eu leoaica noaptea,dar ziua sunt om ,iar cand sunt om vreau mancare! Nu porcarii imbuteliate cu apa sau acid. Imi trec nervoasa o mana prin parul lung si castaniu in timp ce oftez nervos si ma indrept spre baie. Am mult de mers si pana acolo, insa ma multumesc sa imi golesc mintea numai ca sa pot sa ma bucur de dusul cu apa fierbinte ce ar trebui sa ma relaxeze cand 'Oh,minunat...' se auzea deja apa din dus. Cu un mic zambet diabolic,deschid usa si intru in incaperea spatioasa,a carei culoare galben dadea lumnozitate si prospetime. 'Dusul e ocupat' imi spun in gand,'asa ca de ce sa nu fie si mai ocupat?' Din doi pasi sunt langa trupul tipului cu care mi-am petrecut noaptea,lipindu-ma de el cand picaturile calde de apa mi-au atins textura pielii . Imi prec mainile peste mijlocul sau,urcand spre piept,in timp ce el se intoarce spre mine zambind. Ma priveste pret de doua secunde, dupa care rup tacerea:
-De ce te-ai trezit atat de devreme?
-Pentru ca cineva mi-a atras atentia ca nu am in casa decat apa si alcool,imi spune el incepand sa rada.
-Hei, nu am zis nimic de persoana ta, ci doar de casa,in general.
-Casa asta tine de mine,asa ca si eu sunt de vina ca cineva nu a putut manca in dimineata asta.
-Mda, nu e o problema,pentru ca...
Nu mai apuc sa vorbesc,pentru ca ma reduce la tacere cu un sarut adanc,urmat de o muscatura jucausa a buzei inferioare.
-...pentru ca am sa ajung acasa si...
-Ssssstt...
Era clar, noaptea alba nu se incheiase inca,pentru ca mainile lui se plimbau acum nestingherite pe corpul meu,mangaind,apasand,strangand,in timp ce isi plimba buzele ferme pe pielea gatului meu,in 'v'-uri controlate,uneori muscand suav,pentru a ma aprinde si mai tare. Dau sa plec,insa ma prinde de talie si ma lipeste de faianta rece si galbena,facandu-ma sa scot un mic tipat cand am realizat diferenta de temperatura dintre aceasta si apa din dus. Totusi,aceea nu era singura diferenta de temperatura din incapere...

Lucrurile se incingeau treptat caci,in ciuda a ceea ce facusem aproape o noapte intreaga,nici unul dintre noi nu se saturase cu adevarat. Micile saruturi suave se tranformasera acum in muscaturi al caror autor le facea cu ochii inchisi,dand sa coboare mai jos de gat cand,deodata,stomacul meu a inceput sa isi ceara sus si tare drepturile. In timp ce el a inceput sa rada sincer,eu eram rosie la fata ba de furie,ba de situatia creata de momentul in care s-a produs micul incident.

Zambind,ma ia de mana si iesim din dus in timp ce el ma invelea cu un prosop. Ma conduce spre dormitor,cand imi spune:
-Daca tot nu e nimic altceva in afara de apa si alcool aici,atunci ar trebui sa mergem altundeva.


Lev's p.o.v

Merg incet pe drumul prafuit in timp ce incaltamintea mea-nu prea scumpa,ce e drept- se loveste de denivelarile drumului inca neasfaltat. Ma uit in imprejurimi,cautand ceva ce nici eu nu stiu ce,insa care mi-ar putea starni macar cat-de-cat interesul. Ziua asta,atat de calma,m-ar fi putut omori cu usurinta daca nu aveam nimic de facut care sa presupuna iesitul din casa,insa cum am o ocupaie de moment,pot spune ca e pur si simplu perfecta. Nu am scoala azi,nu imi aud colegii idioti plangandu-se ca nu au cele mai bune haine de firma pe ei,fara profesori,fara admiratoare care sa aiba probleme la cap, fara teme,fara nimic. Doar eu si cu mine,impreuna cu natura,poluarea si drumul meu spre parcul cu skateri,liber sa privesc noile scheme si cazaturile care mai au loc.

Imi plimb incet conversii pe langa o punga goala de chips-uri in timp ce mana mea pleaca automat spre buzunar,de unde scoate un pachet de tigari si o bricheta. Iau o tigara,dupa care o aprind si expir fumul incet,calm. 'Traieste-ti viata ca si cum ti-ar fi ultimul fum din ultima tigara' mi-a spus cineva odata,insa eram prea mic si necopt pentru a-mi da seama ce ar fi putut insemna acel sfat. Acum,cand am mai crescut,mi-am dat seama de sensul ei si pot spune ca nu prea fac asta,caci prefer sa iau mereu lucrurile ca atare si sa incep sa le despic,cautand avantaje si dezavantaje. Cu toate ca le gasesc de fiecare data, cine spune ca aleg doar avantajele? Poate ca asta e si motivul pentru care acum ma gasesc fumand,fiind dependent de tigari,sau motivul pentru mana mea rupta si piciorul luxat de cand incercam pentru prima oara sa ma dau cu snow board-ul si mai apoi skate-ul. Ma apropii de parc si vad cum toata lumea e inghesuita intr-un singur loc. 'Alt accident' imi spun si ma indrept spre multime,terminand tigara.

Gata, am citit, sunt prima, nu mă stresez. : ))

a carei culoare galben dadea lumnozitate si prospetime - aici nu sună bine treaba asta cu " a cărei culoare galben ". Puteai scrie " a cărei culoare de galben " sau " a cărei culoare galbenă " sau ceva de genul ăsta.
Meh, ca idee chiar îmi surâde, mă face curioasă, mi-aş fii dorit să fii fost mai lung, pentru că m-ai lăsat aşa ... cumva în aer - referitor la curiozitatea mea :]] -. Greşeli nu am mai văzut, poate doar una micuţă, dar ştiu că a fost făcută din greşeală. Estetica e bunicică, dar învaţă să pui după fiecare virgulă space, aeriseşte capitolul şi îmbunătăţeşte considerabil estetica.
Meh, ce să-ţi mai spun ? Despre personaje nu mă pot pronunţa încă, e prea devreme, dar am să mai trec pe aici.
Btw, încă un pont: înainte de a posta capitolul, aruncă o privire peste el, iar dacă nu ai timp, poţi să mi-l dai mie şi-o fac eu pentru tine. - şi eu îţi dau ţie deseori să te uiţi * blush * -.
Păi, per total îmi place şi, având în vedere că e primul tău fic, te descurci magnific.
Baftă-n continuare, my babaynoce ! >:D<

Edit: btw, uitasem o,o. La titlu-mi pare că ai pus cam multe puncte de suspensie, ţin să cred că ajungeau doar trei. ;;) Cam atât. (:
Wah,my Lbg, te iei pana si de titlu :] . Ca si chestie, e special pus cu mai multe puncte de suspensie,pentru cei cu bunici bagacioase sau mamici care le au cat de cat cu pc-urile si se uita la numele paginii pe care esti xD . Thank chu de comm >:D<
Hei

Uite ca am trecut si eu pe aici deoarece m-a atras titlul si uite ca am facut foarte bine. Imi place ideea si este primul fic de genul asta pe care il citesc.Greseli nu am gasit, poate doar cateva micute :) Mi-ar fi placut daca capitolul ar fi fost putin mai lung, dar asta ma face sa astept nextul, care sper sa apara cat mai repede, deoarece m-ai facut sa fierb de nerabdare;))
Te descurci foarte bine si sper sa fie asa si pe viitor:*
Multa, multa bafta!!