Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: ÃŽn grădina cu flori
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2
Ciaossu!
Numele meu este Mădălina, dar porecla mea este bluebell deoarece îmi plac florile, mai ales clopoţei. Chiar dacă îmi plac florile nu le ţin în casă pentru că ştiu că lor le place mai mult afară. Eu sunt o fire mai 'ciudată', cel puţin aşa zic persoanele din jurul meu. Cerul este o altă pasiune de-a mea (Păsările sunt norocoase că au aripi pentru că ele pot zbura pe cer). Am 14 ani şi sunt încă o copilă în comparaţie cu alte persoane de sex feminin de vârsta mea.
By the way, anime-urile mele favorite sunt Katekyo Hitman Reborn, Ao No Exorcist & Gintama. Cred că mulţi nu aţi auzit de ele pentru că sunteţi cu totul prinşi în Naruto & Bleach (Da, nu sunt o fană).
Pentru mai multe informaţi puteţi să mă întrebaţi.

See ya!
Hello there, welcome on animezup hug
Eu sunt Beki, incantata de cunostinta. Sper sa iti placa aici, sa te distrezi si sa te adaptezi repede. Cu siguranta va fi foarte usor. Nu cred ca esti o persoana ciudata, lol, cateodata persoanele ciudate sunt mai interesante : )) .

Intrebari...
1. Ce zodie esti?
2. Ce filme iti plac?
3. Carti citesti? Daca da, care sunt preferatele tale?
4. Ai frati/surori?
5. Sporturi preferate?
6. Ce gen de muzica asculti ?

Cam atat, inca o data bine ai venit si spor la postat. Have fun.
Hello Madalina aka bluebell ( hey, imi place cum suna ^^ ) Bun venit printre noi si sper sa iti faci multi, multi prieteni. Ah, ai putea incepe cu mine *blush* ce egoista sunt. Si eu sunt mai ciudatica de fel si ador cerul, care este de asemenea o alta pasiune a mea, mai bine spus norii. Pasarile chair sunt norocoase.
Ei bine, Beki mi-a luat-o inainte cu intrebarile si sincera sa fiu si eu sunt curioasa ce zodie este, asa ca asta ramane valabil si din partea mea.

Nu stiu ce as mai putea spune decat multa distractie si sper sa ne mai intalnim pe forum. Dupa cum vezi e in constructie, sa zic asa, dar va arata bine dupa aceea Smile

Bye! ^_^
@ ßéкi♡: Mulţumesc pentru primire. Eu cred la fel, dar multe persoane au părerea diferită. Acum să răspund la întrebări, right?

1.) Sunt zodia peşti. Într-un fel mi se potriveşte deoarece culoarea zodiei este verde-albăstrui, sunt sensibili, visători şi secretoşi (din ceea ce am citit pe internet)
2). Îmi plac filmele cu comedie, dramă, acţiune. Cam astea sunt genurile.
3). Îmi plac cărţile, dar nu am timp de ele.. aşa că aleg o mică manga atunci când doresc să citesc ceva.
4). Am un frate mai mare şi o soră mai mare.
5). Nu sunt bună la sporturi.
6). Ascult orice muzică care îmi place cum sună.

@ Crazy.Fani: Mulţumesc şi ţie pentru urare, şi eu sper să ne mai vedem pe forum.
Helăuu Bluebell! Welcome!

Culaorea ochilor? 5
Culoarea favorită?
Personaj anime favorit? De ce?
Ai văzut "Agora"?
Ce meodie sau melodii tereprezintă în momentul de faţă?


Have fun posting without spaming!
Bonsoir, chere Bluebell. Bienvenue sur Animezup.

Mda, nu mă băga în seamă. Îmi place franceza, o ador aş putea zice 21. Mă rog... Uau, a trecut ceva timp de când am dat ultima oară pe la noi veniţi. Oricum, nu asta voiam să zic ci că mi-ai atras atenţia cu latura asta a ta "ciudată" - care nu mi se pare de fapt ciudată, ci diferită, ceea ce e de bine. Mă rog - mă crezi că doar din descrierea ta mi-am dat seama că eşti Peşti 15 ? La început mă gândeam că eşti gemeni fiindcă şi ei sunt visători, dar ei sunt în general mult mai distraţi şi aiuriţi în timp ce tu pari destul de stabilă şi totuşi cu capul în nori, prinsă în lumea ta - exact ca peştii.
Din nou, nu mă băga în seamă 21. Zodiile sunt pasiunea mea.
Deci eu sunt Cherie, e o plăcere să te cunosc şi sper să-ţi placă aici, să te acomodezi repede şi alte urări de genul. Oricum o să-ţi fie uşor fiindcă majoritatea userilor de pe aici sunt extrem de sociabili.

AÅŸaaaa~

Întrebări.

1. Ce preferi în general în materie de anime-uri/manga-uri? Ştii tu, ce pretenţii ai, genul ăla, grafică nu ştiu cum, nou, vechi, blablabla.
2. Ţi s-a întâmplat până acum să găseşti un personaj într-un anime sau manga care să-ţi semene din aproape toate punctele de vedere? Dacă da, care anume şi din ce manga/anime?
3. Care listă e mai bogată? Cea anime sau manga?
4. De unde eşti dacă nu sunt prea indiscretă?
5. Persoane care te inspiră?

Şi cam atât.

@ Saint Ocea: Salut şi ţie!

1). Căprui spre verde
2). Îmi plac toate culorile, dar în special alb, albastru şi roz deschis
3). Personajul fav. masculin este Tsunayoshi Sawada deoarece pe parcursul seriei chiar şi fără dying flame el devine curajos, are mai multă încredere în el, dar tot no-good tsuna va rămâne. Personajul fav. feminin este Shiemi Moriyama pentru că este ca un înger pentru Rin Okumura, încearcă din greu şi nu se dă bătută, îi place să îi ajute pe ceilalţi
4). Nu am văzut Agora, dar o să mă informez
5). Umm.. o melodie care să mă reprezinte? Lia - Tori no uta

@ Cherie.: Salut! Da, franceza e o limbă frumoasă, dar nu pe placul meu. Serios? Chiar ştiai? Uhh! Se vede că îţi plac zodiile astea. Eu din când în când mai caut pe internet dacă e ceva. Oricum, într-un fel anume au dreptate.

1). Da, grafica contează destul de mult pentru mine, dar de asemenea şi povestea. Nu mă interesează dacă anime-ul e vechi, dar e bun... de multe ori lucrurile vechi se dovedesc mai fascinante decât cele noi. Sper că am înţeles bine întrebarea.
2). Eu.. nu ştiu, nu m-am gândit niciodată, dar cred că e Misuzu din Air Tv
3). Cea anime, chiar dacă în manga se explică mai multe
4). Sunt din Călăraşi
5). Nu am o anume persoană care mă inspiră sau poate că nu am acum nicio idee.
Ohayo. Bine ai venit pe animezup! Se pare ca pic cam tarziu aici. Toate intrebarile au fost luate 20 e nu-i nimic. Eu vreau doar sa iti urez un "Bun Venit" cat mai bun si multa distractie. Nu prera stiu dar mie nu imi place Shiemi. Nu cred ca e ca nu o suport dar intotdeauna imi plac numai personajele de gen masculin. Sau mai degraba cele principale. Ei sper sa te imprietenesti cu cei de aici si sa iti placa acest minunat site, de care eu personal nu ma mai satur.

Bun venit pe Animezup :bye:
Helăăău, Mădălina! :]
First, trebuie să-ţi spun că-mi place mult-mult-mult *laughs* titlul pe care l-ai ales. It's kinda cute! x3 Oh, eu sunt Mad Hatter sau Miru, poţi să-mi spui cum vrei tu. ^^ Şi btw, sunt încântată de cunoştiinţă and stuff. Ei bine, curioasă din fire, am să-ţi pun câteva întrebări simple-simple. Oh, îţi urez şi un bun venit călduros şi fluffeh&bluffeh! xD Sper să-ţi faci prieteni şi să postezi mult, dar fără spam. ;]
Întrebările:
a. Ai auzit de Joe Brooks ? <33
b. Ai un erou preferat? Gen Superman sau Batman sau...nu ÅŸtiu. :]]
c. Scrii, desenezi, cânţi? Ai vreun talent anume şi ne vei da pe spate cu ceva? : >
d. Ăh, îţi faci repede prieteni ? x3
e. Mmm, deeeci îţi place Katekyo Hitman Reborn 105 . De Hibari îţi plaaace? ;;]
Cam atât am avut de zis. Îţi urez încă o dată o şedere plăcută pe zup! ^^

xoxo
Bunaa!!
Bine ai venit pe AnimeZup!>:d< Sper sa-ti faci multi prieteni si sa te distrezi.
Verisoara mea e zodia pesti si ma inteleg foarte bine cu ea..si totusi are 10 ani21.
Am citit ca esti din Calarasi. Am si eu un prieten acolo pe nume Emanuel si e satanist.
Ai 14 ani, ai trecut clasa a 9-a? Daca da, la ce liceu esti?5 Mor de curiozitate.
Ai vreun animal de casa? Eu am 3 pisici pe care le iubesc din tot sufletul. Ahh, iti plac pisicile?15 Dar cainii?
Scuze ca nu am pus intrebarile pe "numere", dar n-aveam habar ca o sa te intreb ceva106.
Anyway, distractie placuta si sper sa iti faci cat mai multi prieteniSmile
Pagini: 1 2