Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: First tries...
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3
@Mad Hatter: multumesc pentru parere.
@Zuza: multumesc pentru sfaturi si pentru link-uri, dar eu nu folosesc PS. Folosesc Gimp, iar brush-uri si alte chestii iau de pe deviantart.com
Stiu ca am facut cam multe, dar ma gandesc ca in felul asta invat mai repede 10

[Imagine: Kiss_the_Train_by_recklesslibertine.jpg]

[Imagine: michael-jackson-kids-paris-jumping-movie...mith-2.jpg]

Am mai incercat sa-l fac o data pentru ca imi place mult prea mult fetita 21
[Imagine: girl+dream+2.png]

[Imagine: girl+dream.png]
Semnaturile sunt LQ(low quality). Incearca ca inainte sa folosesti un stock, un render, etc. sa le iei high quality, altfel, pornesti 'prost' din prima faza.
Nu stiu exact cum se comporta GIMP-ul, 'caz n-am lucrat decat 2-3 minute pe el, dar nu cred ca 'TOOL-ul' e de vina, ci executia lucrarii.
Anyway, te-as sfatui sa urmezi tutoriale, e practic cea mai 'safe' metoda sa inveti. Gasesti tutoriale cu tonele pe dA, dar nu stiu daca si pentru gimp.
Keep workin'.
Hei draga. De ce nu incerci si cu photoshop-ul. E cel mai indicat program pentru Graphics. Ti-am spus aici cum sa-l iei nu? Eu zic sa incerci, daca nu merge ramai la gimp.

Referitor la ultimele creiatii, sunt ceva mai bune.
Prima. Calitate e foarte proasta. De unde ai luat imaginea? Sau ai redimensionat-o? Oricum, daca e de pe google te sfatuiesc sa nu mai iei imagini de acolo. Si efectele pe care le-ai pus tu au calitate la fel de proasta. Nici linia aia de deasupra nu imi place. Nu tu ai pus-o acolo? Daca nu trebuia sa scapi de ea sau eventual sa pui una si jos.

Doiii... Calitatea este la fel de proasta. Imi place cum ai pus efectul ala ca un contur dar apoi dupa ce a ajuns pe picior nu a mai mers asa de bine. Nu stiu de ce dar daca imaginea e LQ si efectele sunt. Nu imi pot da seama de ce.

Tre` Marimea semnaturii e buna dar avatarul e prea mare O.O Ai grija. Incet avatarul poate devenii cat semnatura daca nu potrivesti marimile. Nu ai facut prea mare lucru la ea. Incearca sa-i pui si border. Ii da un axpect mai placut sign-ului.

Si cum am spus incearca sa folosesti Photoshop. Pentru PS gasesti o tona de tutoriale bune si e si un program mai avansat.
Multumesc oentru sfaturi si pareri Smile
Mi-am instalat Photoshop-ul azi si am facut o incercare. E un pic asemanator cu Gimp, deci nu mi-a fost greu sa ma prind cum sa lucrez in el.
Rezultatul:

[Imagine: rainbow+copy.png]
Ma bucur ca ai incercat. Te descurci.
Pentru inceput este excelent. Marimea e buna. Textul sta foarte bine acolo unde l-ai pozitionat si marimea e potrivita. Calitatea iamginii e buna. Efectele folosite sunt si ele bune doar ca aici am ceva de comentat. Ai fi putu sa mai steri gin efectele puse pe fata fetei. PArca e putin prea incarcata asa. Si in mod normal cheia este sa nu acoperi personajul. In rest vreau sa-ti spun ca te descurti Mult [cu M mare] mai bine decat inainte [ma refer la cele din primul/al doilea post]. Succes si sa nu renunti. Ai evoluat intr-un timp foarte scurt. 5
Multumesc de comentariu. Ma bucur ca ma descurc cat de cat in Photoshop 4
Am mai incercat ceva, dar nu sunt sigura de rezultat. 39

[Imagine: Sunshine.png]

[Imagine: Friendship.png]

[Imagine: Freedom+2.png]

[Imagine: Freedom.png]
Multumesc pentru sfat Smile
Asta am facut-o ieri, dar mi-a fost lene sa postez >.<
Cred ca am exagerat un pic cu ea...

[Imagine: Happy.png]
Asta am facut-o azi:

[Imagine: different.png]
Dupa luni de zile am decis si eu sa mai fac ceva in photoshop.
Uhm, sper doar ca nu e chiar un dezastru total...

[Imagine: relaxing.png]
Ba din contra, ai mai evoluat. Nu ai mai pus texturile si brushurile peste render si luminozitatea e mai buna. O sa incep cu compozitia. Nu e cine stie ce, e cam simpluta. Un render, ceva pe fundal si un text. Claritatea e buna, e bine ca le salvezi in .png deci aici nu am ce comenta. Lighting/Depth ... aici e o incurcatura mare... lumina vine si de pe funal si de la conturil personajului, care de de fapt un Outer Glow, am dreptate? Tipografia e OK doar incearca sa nu mai folosesti bevel and emboss pe text, nu da bine si nici glowul ala nu da chiar bine. Puteai sa folosesti un font simplut, mergea mai bine.

Succes.
Pagini: 1 2 3