Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: itachi vs orochimaru
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
pai eu cred ca itachi ar castiga deoarece mai are si sharinganul si alte jutsuri puternici si daca a reusit el sa invingaa tot clanul lui dar barem pe oro dar acum vreau sa vad parerea voastra cat mai repede aaaa si poate si oro ar invinge dar cu greu chiar daac stie el cheztia aia "convocarea jutsu" si "regele invingator"sau cum era
deci itachi pe el il alegbye
a si dupa cum am zis sper sa postati mai repede4444:-p
alegere foarte grea avand in vedere ca ambele personaje sunt negative si deasemenea pe lista personajelor pe care nu le suport. Cu toate aste cu siguranta il voi alege pe Itachi pentru ca este mult mai puternic decat Orochimaru chiar si el a recunoscut asta.Si in plus Itachi este in Akatsuki cea mai puternica organizatie.Macar el nu este atat de rau mai ales ca am aflat ca defapt a fost bun in manga.Desi mie nu prea imi vine sa cred.totusi el este alegerea mea si pentru nimic in lume nu l-as alege demonul ala de Orochimaru
[Off Topic]-Nu cred că este necesar să deschizi un nou topic pentru tot felul de personaje luate 2 câte 2. Eu am deschis topicul ăsta http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=2174 tocmai ca să evit astfel de lucruri.
[On Topic]-să nu fiu chiar total pe langă...este clar ca Itachi ar câştiga o luptă dintre aceştia.Sharinganul şi toate tehnicile derivate din acesta pe care Itachi le poate (putea) face îl depăşesc cu mult pe Orochimaru.Nu ar rezista in fata lui Itachi prea multe minute.
Topic inchis.De acum,topicurie cu comparatie intre personaje se vor deschide numai daca anumitele personaje au avut o lupta durabila.Acest topic este o bataie de joc x_X.
Closed.Pt aceste coparatii se va folosii topicul Pe cine alegi?