Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Miky.Shor vs Manu
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2
Mini-Reguli

TEMA Zodii
PERIOADA: 10-22 iulie
PSEUDONIM: anonim
COMENTARII: Va rugam sa va argumentati alegerile. Comentariile de genul "Mama! Ce tare e desenul asta! Vot! Pa!" NU sunt luate in considerare.

Lucrarea 1:

Avatar: http://i790.photobucket.com/albums/yy186...o/Duel.jpg

Signature: http://i790.photobucket.com/albums/yy186.../Duel2.jpg

Lucrarea 2

Avatar: http://i1131.photobucket.com/albums/m556...iky/8A.jpg

Signature: http://i1131.photobucket.com/albums/m556...iky/8B.jpg
Votul meu se duce catre lucrarea 2.De ce?Pur si simplu arata mai bine,lucrarea 1 arata ca niste poze insirate si un scris.Asta e tot argumentul
Vin si eu pe aici pentru ca, nu stiu, aveam chef sa comentez pe la dueluri xD

Prima lucrare: Pot spune ca avatarul arata mult mai bine ca semnatura, dar nici acela nu e cine stie ce. Pare mai mult un efect in PhotoScape de repetare a pozei in cerc. Nu m-as mira daca am dreptate 21 Cat despre semnatura, e cam mare si deformata, dar sa zicem ca nu ma leg de marime. Imi place culoarea albastru pe care ai ales-o, insa nu ai folosit-o bine, ma refer in susul paginii. Ar trebui sa folosesti si brush-uri, texturi, si incearca sa descarci PS-ul, nu PhotoScape-ul. Eu il folosesc doar la cateva efecte de culoare, caci altceva nu prea am ce face cu el 106 In general e bine, bafta hug

A doua lucrare: Textul e bine pozitionat, poate si culorile alese, insa nu prea ai folosit efecte. Sau poate da, dar nu le-ai scos deloc in evidenta. De obicei la avatar nu se pune text, dar e bine si asa. Imi place ca la semnatura ai schimbat culorile scrisului, insa fondul textului nu e potrivit deloc, si nici umbra. Trebuia sa folosesti ceva putin mai sters, fara umbra, sau mai subtire. Crop-ul e destul de bun, nu prea stiu poza originala dar merge.


In concluzie, lucrarile au fost dragutele, fiecare cu calitatile si defectele ei, dar din pacate nu pot alege decat una. Votul meu merge spre a doua lucrare. Bafta si succes amandurora hug
Prima lucrare
Avatarul nu-mi place, abia daca se intelege imaginea. Efectul este simplu, l-am falosit, si nu prea este impresionat, am avut multa critica negativa la el. Semnatura este cam mare, trebuia mai mica in latime. Nu prea a iesit bine, nici macar una.

A doua lucrare
Avatarul este ... dar si semnatura... sunt simple, doar ai scris putin la ele.

Desi arata mult mai bine a doua lucrare, are mai multe efecte prima. Aleg prima lucare
Aha, aha, mi'a vn o idee 21 Din lipsa de ocupatie la ora la care este si de care este asa tarzie fiindca asa este 71

Evidenta:
Lucrarea 1: 1 vot
Lucrarea 2: 2 voturi
Ăh, nu vreau să par rea, dar când ai spus că nu vrei comentarii de genul „bla bla bla” de ce ai menționat desen, că din câte știam eu, aici faceți un duel gfx o.O. Ăăăh, și mai cred că era setul 1, nu lucrarea 1 și așa mai departe o.O.

Primul set: Mie nu prea mi se pare că avatarul are vreo legătură cu semnătura. Avatarul cred că ar fi fost mai potrivit să aibă o mărime de 150x150, chiar mai mică și nu se înțelege nimic din el, fără supărare. Semnătura parcă este făcută din două piese care nu se leagă nici ele unele de altele și nici măcar că ar da bine în semnătură. Este o harababură totală în aceasta și mai este pus și acel text alandala cu un font cam necorespunzător și cam măricel.

Al doilea set: Avatarul sigur trebuia să aibă alte mărimi, adică 204x204 ? Serios ? Cum am spus și mai sus, trebuia ceva mai mic la un avatar .-. Ai pus pe avatar ditai textul care nu ajută deloc în a înfrumuseța avatarul + nici acel border subțire negru nu îmi place, puteai să îl pui decât pe două părți, sau chiar deloc. Chiar nu știu ce ia-i făcut pozei înafară că poate i-ai mărit contrastul și i-ai adăugat niște sclipirici ca să arate mai „bine” și un text aruncat acolo cât jumătate de semnătură .-.

Nici nu știu cui să îi da votul, dar îl dau primului set, nu știu de ce, dar parcă arată totuși mai bine .-.
Pt Măgărița supremă . : setul/lucrarea & desenul/GFX-ul.. mintea mea era "beata" la ora aia 21 Sorry 10

Evidenta:
Lucrarea 1: 2 voturi
Lucrarea 2: 2 voturi
Sooo.... Duel incheia. Scor: 2 egal :->
Iata un duel in care nu a castigat nimeni 15
There is no SPAM 19 Miky 2 Miky
Și care a le uit au fost seturile, că eu una aș vrea să știu 21.
@ Ză angel, primul set a fost a lui manu şi al doilea a lui miky T_T. Ambele şi-au încărcat pozele pe photobucket, dar fiecare pe contul ei, aşa că acolo în link apare ...
Am vrut să-ţi arăt link-ul şi numele cu bold, dar se deforma pagina şi arăta urât. Uită-te totuşi la link-uri şi ai să vezi acolo . (:
Pagini: 1 2